Aklin almadigi internet hizi!

bizimkilerde 8 mbit diye hava atıyorlar hemde Türkiyede ayda 30 tl

Kabloların geçiş hızı hesaplanırsa toplam birim olarak bizimde aşağı yukarı öyle bişi olur.
Bireysel olarak şu an en yüksek 100 Mbps dir.Quicknet sınırlı bir şekilde veriyor.
Ama bizim ttnet sağolsun 8mbit hızında veriyor.Sağolsun onada 15 gb kota sınırı koymuş neymiş sınırsızmış.

Genede bunu bulamayanlar var nankörlük etmemek lazım.Hiç yoktan iyidir....

Hindistanda Tata Broadcom kullaniyoruz 1.5 mbit sinirsiz internet aylik 3000 rupi. Yani 100 Liraya denk geliyor ortalama. Yatin kalkin telekoma dua edin diyecegim :)

Tek guzel yani upload cok hizli. Bazen 2 mbit buldugunu gordum. Firma ilgili her konuda ama fiyatlari evet yuksek..

bız 1 mbıtı bulalımda basımıza koyalım 512kbs benımkı

Hindistanda Tata Broadcom kullaniyoruz 1.5 mbit sinirsiz internet aylik 3000 rupi. Yani 100 Liraya denk geliyor ortalama. Yatin kalkin telekoma dua edin diyecegim :)

Tek guzel yani upload cok hizli. Bazen 2 mbit buldugunu gordum. Firma ilgili her konuda ama fiyatlari evet yuksek..

Zeytin'im evt hızlıymış ama sürekli de düşüosun onu napıcaz :huh:

Tata'ya küfretmekten ağzın yamulcak, hayır ben şahit olcam bigün bu duruma ona üzülüorum :crying: :)

karamsar bakmıorum ben ya, telekomdan umutluyum ihh

Zeytin'im evt hızlıymış ama sürekli de düşüosun onu napıcaz :huh:

Tata'ya küfretmekten ağzın yamulcak, hayır ben şahit olcam bigün bu duruma ona üzülüorum :crying: :)

karamsar bakmıorum ben ya, telekomdan umutluyum ihh

Telekom ozellestikten sonra ve internet tekelini yurt icinde yayginlastirdiktan sonra rahatladi. Suan musteri secer konumda istersen al istemezsen git durumlari. Rekabet gerekiyor. Superonline'in buyuk sehirlerde baslattigi 10mbit kampanyasi yayginlasirsa telekom onlem alacaktir diye dusunuyorum.

Ilgin icin tesekkur ederim Limon'um :aşk

baş döndürücü bir hız....
herhalde daha tuşa basmadan dosya inmiş oluyordur.
Yani saniyede terabaytlarca bilgi iniyorsa, en baba oyunları falan indirmek 1 saniyeden az sürse gerek...
İnanılmaz!!

Geri