Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle!

harbiden sunun cevabını verde bir rahatlıyalım kardes.haftada ne iki kere yazıoz hem ya.valla ben sizlere sasıom nerden buluonuz bunları yaw.
arkadasların sizde herkes gibi normal bir hayat surdurun bole kendı sorunlarınızı baskasınında sorun etmesıne izin vermeyın.valla ben yarısına kadar okuyabildim baktım tehlıkeye gidio iş bıraktım yanı.ama cvbı solerseniz okurum ve merak ettim acıkcası

Harika bir beyin jimnastiği bu...
Arkadaşlar çok fazla kafanızda büyütmeyin.Biraz rahat düşününce çözülebiliyor.Ben çözdüm.
Uğraşanlar vardır diye cevap anahtarını vermiyorum.
Ama bi ipucu vereyim.
17.sorudan çözmeye başlayın.Ordan sonra biraz yorum yaparak sonuca gidebilirsiniz.

yetter sülo fazla örseleme...demiş gıllo ali deki tüccar hıdo....fazla uğraşmayalım yaawww..kafaya yazık!

çalışmadığım yerden sormuşlar yoksa full çekerdim

hatırlıyorum bunu lise 2 deyken oturup bi akşam boyunca bununla uğraşmıştık da iki kişi ancak çıkartabilmiştik:)

Oglum bak kafam allak bullak oldu :S

Yaa ama gerçekten çok süper hazırlanmış! Kafayı yoran testler daimi iyidir ama aşırıya kaçmamak kaydıyla.. Soruları aldım :) Cevaplarını iletirim yaparsam eğer...

3 yanlış 1 doğruyu götürüyomu!.. :saskin

17. Sorudan Başlayın Okumaya Anlarsınız :D

bu ne yaw bişey anladıysam arap olayım.:saskin

eeth eeth kesinlikle 17. soruu fekat ben de tam olarak bitiremedim :D 16 soru yaptım emme geriye kalan 4 sorudan supheliyim

delilik uğraşmayı düşünmüyorum ama gzl paylaşım

Geri