Akil insanlar listesi resmen açıklandı

CHP nin ve diğer palavracı ulusalcı denen gürühun ahlaksız iki yüzlü tavrı ise başka durum

İşlerine gelince Lami Özgen üzerinden Hükümet PKK işbilriği sloganlarını atarak vatan millet sakarya edebiyatı yaparlar

Ama KESK e baskın düzenlenip KCK ile ilişkili kişiler tutuklanıp Hatta bu Lami Özgen de göz altına alınınca bu kez de CHP ve diğer sol terör örgütleri hep bir ağızdan

Ülkede demokrasi kalmadı muhalif olan örgütlere baskın düzenlenip sendika başkanları göz altına alınıyor diye yırtınmakla da kalmayıp ülkeyi dışarda şikayet ediyorlar

Aynı şey DHKPC terör örgütüne yapılan baskınlar içinde geçerli. Nezaman baskın yapılsa CHP milletvekilleri hemen açıklama yapıp hükümeti eleştirmeye başlıyorlar. CHP genel başkan yardımcısı Sezgin tanrıkulu ve Hüseyin Aygün bunların başında geliyor.

Tarhan Erdem dene kişi ise 1953 yılında CHP'ye kaydoldu. Ocak yönetim kurulu üyeliğinden genel sekreterliğe kadar hemen bütün görevlerde çalıştı. 1977 yılında İstanbul Milletvekili seçildi, 1977 Sanayi ve Teknoloji Bakanıydı.

buda her lafa maydanoz olan kişiye

Anlaşılan azıcıkta olsa akıl sahibi olmuşlar sesleri çıkmadığına göre

CHP nin ve diğer palavracı ulusalcı denen gürühun ahlaksız iki yüzlü tavrı ise başka durum

İşlerine gelince Lami Özgen üzerinden Hükümet PKK işbilriği sloganlarını atarak vatan millet sakarya edebiyatı yaparlar

Ama KESK e baskın düzenlenip KCK ile ilişkili kişiler tutuklanıp Hatta bu Lami Özgen de göz altına alınınca bu kez de CHP ve diğer sol terör örgütleri hep bir ağızdan

Ülkede demokrasi kalmadı muhalif olan örgütlere baskın düzenlenip sendika başkanları göz altına alınıyor diye yırtınmakla da kalmayıp ülkeyi dışarda şikayet ediyorlar

Aynı şey DHKPC terör örgütüne yapılan baskınlar içinde geçerli. Nezaman baskın yapılsa CHP milletvekilleri hemen açıklama yapıp hükümeti eleştirmeye başlıyorlar. CHP genel başkan yardımcısı Sezgin tanrıkulu ve Hüseyin Aygün bunların başında geliyor.

Tarhan Erdem dene kişi ise 1953 yılında CHP'ye kaydoldu. Ocak yönetim kurulu üyeliğinden genel sekreterliğe kadar hemen bütün görevlerde çalıştı. 1977 yılında İstanbul Milletvekili seçildi, 1977 Sanayi ve Teknoloji Bakanıydı.

buda her lafa maydanoz olan kişiye

Sana cevap vermeyeceğim dedim ama zorla kaşınıyorsun.

Wikipedi kopyala yapıştırıyla herşeyi biliyormuş havasından da ne zaman vazgeçeceksiniz onu merak ediyorum.

Ben desteklediğim bir partinin yanlışlarını rahatça eleştiririm. Sen ise yanlış yaptıklarını gördüğün halde kendi partini değil hala diğer partileri eleştirirsin. Sen objektif olup partinin yanlışlarını eleştirmeeye başladığın gün "helal olsun" derim. Bu adamlar chpliymiş mhpliymiş farketmez.

Hazmedemediğiniz bir adam var. Çokta güzel bir lafı var.

"Söz konusu vatan ise , gerisi teferruattır" diye.

Ancak şu anki iktidar için vatan sadece teferruat olmuş durumdadır. Buna dur diyeceğiniz yerde gelip burda ahlaksızca kendinizi ve partinizi savunuyorsunuz.

Eğer bir millet iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını,hırsızlığını,yalancılığını yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa , o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur.

Son olarak. Maydonoz iyidir KANI temizler. Bol bol ye de bir işe yarar belki.

Hımm demekki maydanoz kirli kanı temizliyormuş. Demekki sen kanını bu şekilde temizledin. iyi ozaman ihitiyacı olanlar bol bol yesin. Bizim ihtiyacım yok çok şükür.

Hımm demekki maydanoz kirli kanı temizliyormuş. Demekki sen kanını bu şekilde temizledin. iyi ozaman ihitiyacı olanlar bol bol yesin. Bizim ihtiyacım yok çok şükür.

Yok bizim kanımız babadan temiz. Sizin gibi değil yani. Çok şükür bu kan Türkiye Cumhuriyetini bölme planlara yapana da oy vermemiştir.

Geri