AKEPE Döneminden İlginç Tesadüfler

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
TESADÜFLERE BAKIN:)
Aşağıda yazılanlar siyasi hayatımızın her döneminde görülebilen "tesadüfler" ama bu kadar fazlası sanırım ilk kez gerçekleşiyo bu AKEPE çok ballı bir iktidar....
Muhtemelen bir çoğunu zaten okumuştunuz ama ben bir derleme yapayım dedim....

Vodafone yöneticileri ile Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın kızı Zeynep Basutçu Unakıtan, 14.Kasım 2005’ günü 11.45 ile 12.10 arası “TESADÜFEN” Telsim binasındadırlar.

Vodafone; ihale öncesince Cüneyt Zapsu’ya ihalede yardımcı olması için “TESADÜFEN” faks çeker.

Ne ilahi “TESADÜFTÜR Kİ;”, birkaç ay sonra Telsim ihalesini, Vodafone kazanır.

Haziran 2006 ayında Sağlık Bakanlığı Kolestrol İlaçlarının bedelini ödemeye son verir.

Temmuz 2006 ayında yani iki üç hafta sonra Ülker Grubu piyasaya kolestrol düşürdüğü iddia edilen, Ülker Kalbim Benecol markasıyla yoğurt, yoğurt içeceği, süt ve margarinin satışına başlar.

Tamamen TESADÜF!!!

Ülker Grubuna bağlı Data Teknik;

Son üç yılda yapılan kamu bilgisayar iletişim altyapı ihalelerinin tamamına yakınını “TESADÜFEN” kazanır. (Milli Eğitim Bakanlığı) (Adalet Bakanlığı) (Türk Telekom) (PTT) vs...

Başbakanın Ülker’in bayisi olması ile, bu dönemde Ülker’in büyümesi arasında hiçbir ilişki kurulamaz. Gerek Albayrak’ların, gerek Ülker Grubu’nun en büyükler arasına girmesi tamamen TESADÜFTÜR!!!

Başbakan Erdoğan Lübnan’daHarriri Ailesine başsağlığı ziyaretine gider. Uzun süre aile fertleriyle başbaşa Görüşür.

Ve Türk Telekom özelleştirme ihalesini Harriri ailesinin şirketi olan Oger Telekom “TESADÜFEN kazanır.

Tayyip Erdoğan’ın oğlunun nikah şahitliğini Berlosconi yapar.
Bu şahitlikten kısa bir süre sonra zor durumda olan ARİA "TESADÜFEN"Türk Telekom’un GSM kuruluşu AYCELL ile birleşir…

Abdulkadir Aksu’nun İçişleri Bakanı olduğu dönemlerde
(1989-1991)
(2003- )
Bölücü terörün tırmanışa geçmesi de
bir TESADÜFTÜR….

CHP’den AKP’ye geçen milletvekillerinin tamamının işadamı olması tamamen TESADÜFTÜR.

CHP’den AKP’ye geçen vekillerden; Batman M.vekili Nezir Nasıroğlu’nun kuzeninin şirketinin 17 milyon dolarlık ihale alması TESADÜFTÜR.

Ağrı Milletvekili Cemal Kaya’nın şirketinin 11 milyon dolarlık ihale alması da TESADÜFTÜR.

C. Kaya’nın daha sonra Enerji ihalelerindeki yolsuzluklarla ilgisi olduğu anlaşıldığından milletvekilliğinden istifa etmek zorunda kalması ise tamamen TESADÜFTÜR..

Adana Milletvekili Atilla Başoğlu AKP’ye geçtikten sonra Maliye Bakanlığının, tahakkuk eden vergi cezalarını 600 milyar liradan 319 milyar liraya indirmesi de
tamamen TESADÜFTÜR.

Kayseri Milletvekili Muharrem Eskiyapan’ın şirketi için İstanbul Belediyesince imar planında değişiklik yapılması da tabi ki TESADÜFTÜR.…

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın 24 yaşındaki oğlunun (Erkan Yıldırım)
1.5 TRİLYON lira harcayarak, GEMİ SAHİBİ OLMASI da
tamamen TESADÜF eseri.

Erkan Yıldırım'ın "Borç aldım" dediği Santour şirketine Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı
Türkiye Denizcilik işletmelerinin, Ankara Feribotunu ihalesiz kiralaması da…
TESADÜF!!!

AKP’de, yolsuzluklara adı karışan Ali Dibo’ların el üstünde tutulması

Buna karşılık, yolsuzlukları gündemegetiren milletvekillerinin dışlanması
Örneğin: Turan Çömez, Hamza Albayrak, Ersönmez Yarbay

Daha ileri gidenlerin istifaya zorlanması Örneğin: Emin Şirin

Veya ihraç edilmesi Örneğin: Fuat Geçen, Mahmut Koçak
Tamamen TESADÜFTÜR

Başbakan Erdoğan’ın Mersinli Çiftçiye ;
“ARTİSTLİK YAPMA LAN, AL ANANI GİT” demesi,
Genel Kurmay Başkanına “HOCAM” diye hitap etmesi,
TC Devletinin Büyükelçisini vatandaşlara yuhalatması,
Ana muhalefet liderine üç noktalı ucu açık hakarette bulunması,
Sık sık etrafındakilere “YAHU” diye hitap etmesi
Tamamen TESADÜFTÜR.

Bu olay Başbakanımızın sokak adamlığından Devlet Adamlığına geçemeyişinin göstergesi olarak nitelenemez.

Türkiye Tarihinin en büyük kadrolaşmasının yapılması;
Kadrolaşmanın kıyımında ötesinde zulme dönüşmesi;
Kamu kuruluşlarında kurumsal hafızanın yok edilerek,
Devlet çarkına çomak sokulması;
Kadrolaşmada ehliyet veliyakat dışında kriterlerin esas alınması,
(AKP’den aday olmak, Seçimlerde AKP için fiilen çalışmak,
Eş-dost-akraba-olmak,
Tarikat bağları bulunmak, İHL kökenli olmak )
Tamamen TESADÜFTÜR

Örneğin,
Üst görevlere getirilen Binali Yıldırım’ın ve Abdulkadir Aksu başta olmak üzere
AKP’ ileri gelenlerinin
1. derece akrabaları arasında yapılan atamaların binlerle ifade edilmesi;
Bazı bakanlıkların bazı tarikatlarca parsellenmesi;
Cumhurbaşkanına imzaya gelen atamaların önemli bir bölümü
Cumhurbaşkanınca imzalanmamasına rağmen; aynı kişilerin vekaleten aynı görevleri
yürütmesi;
İmam kadrosundan Genel Müdürlüğe, Daire Başkanlığına atanan yüzlerce bürokrattan
bahsedilmesi;
Tamamen TESADÜFTÜR

Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde:
Hakkında açılan idari soruşturmaların önemli bir bölümünü yürüten Mülkiye Başmüfettişi Hüseyin Avni Coş’un, AKEPE iktidarı döneminde önce Bingöl, sonra Aksaray ve şimdi de
Kırklareli Valisi olarak görev yapması;
*
Üsküdar Adliyesi'ndeki zimmet, sahtecilik davasının hakimi İsmail Rüştü Cirit’in, AKEPE döneminde Yargıtay üyesi seçilmesi;
*
Tayyip Erdoğan'ın malvarlığını haksız kazançla artırması ile ilgili davanın Hakimi Mustafa Kozan’ın; AKEPE iktidarı döneminde Ankara Adliyesi'nde Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olması gibi onlarca atama……..

Tamamen TESADÜF...ten ibarettir.
*
Yoksa bu tür atamalar Sayın Başbakanın “minnet” borcuyla alakalı değildir.

Sayın Başbakan 23 Temmuz 2003'te 7. uyum paketini Erzurum'da imzalamıştır.
Burada alınan kararlar 7 Ağustos tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.
Bu pakette yer alan maddeler AB dayatması, manda ve himayeciliğe işarettir.

Erzurum Kongresi de 23 Temmuz da toplanmış, 7 Ağustosta dağılmıştır.

Bu olay tarihle hesaplaşma değildir.
Tamamen bir TESADÜFTÜR!!!

Dış Politikanın Ahmet Davutoğlu ve Cüneyt Zapsu başta olmak üzere, Başbakanın Danışmanları tarafından yürütülmesi; Dışişleri bürokratlarının tamamen devre dışı kalmaları, Kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerde ne gibi tavizlerin verildiğinin bilinmemesi,
Kıbrısta taviz üzerine taviz verilmesi, Tüm blöflere kamuoyu önündeki rest çekmelere rağmen Kuzey Irak’ta harekat yapılamaması,
Dün astsubay çavuşla görüşme yapmak için randevu alan Talabani’nin, bugün Irak Cumhurbaşkanı olması, Hatta zaman zaman Türkiye’ye kafa tutan demeçler vermesi;
Türk Tarihinde ilk defa Türk Subaylarının başına çuval geçirilmesi, İncirlikte bir Binbaşımıza ABD’li çavuş tarafından kelepçe takılması vb. yüzlerce olay tamamen TESADÜFTÜR.

Bu olaylar
“Türkiye Bağımsız Ve Onurlu Dış Politika Anlayışından Vazgeçti” şeklinde yorumlanamaz..
Fındık ve tütün başta olmak üzere Türk Tarımının gözden çıkarılması, zamanın tarım bakanı Sami Güçlü’nün köylülere hitaben gözünüzü toprak doyursun demesi,kuş gribi vakasında gerekli önlemler alınamayarak Tavukçuluk sektörünün bir bölümü yabancı üç-beş sermayedarın eline geçmesine imkan verilmesi,
Özelleşme adı altında kamunun elindeki dev işletmelerin yabancılara peşkeş çekilmesi,
Bazı özelleşmelere yerli sermayenin ve çalışanların katılmasının engellenmesi,
Yabancıların; özelleşme ile Türkiye’nin büyük sanayi kuruluşlarına, Toprak ve Köy Kanununda yapılan değişikliklerle tarım arazilerine, diğer kanun değişiklikleri ile türk finans sistemine, hatta büyük hipermarketlerin tamamına sahip olması, yabancılara daha düşük vergi oranlarının uygulanması,

KISACASI TARIM ve SANAYİ POLİTİKALARININ YABANCILARIN ÇIKARI DOĞRULTUSUNDA DÜZENLENMESİ, ÜLKEMİZ İNSANINA KARA-KARA DÜŞÜNMEK DIŞINDA SEÇENEK BIRAKILMAMASI
TAMAMEN TESADÜFTÜR!!!

Halkla İlişkiler Uzmanları;
Beyaz’ın, Ak’ın, temizliğin-lekesizliğin rengi olduğu için, şaibeli liderlere, şüpheyle karşılanan olaylara,kirlilik şüphesi oluşmaması istenilen örgütlere, “beyaz”la “ak”la ilgili önerilerde bulunurlar.

Örneğin Tansu Çiller’in ve Cem Uzan’ın hep beyaz giysileri tercih etmesi,
İran Şahının kurduğu zulüm düzenini “AK Devrim” diye tanımlaması,
İhtilallerden sonra Beyaz Kitap’lar yayınlanması..

Dünyanın en kirli yerinin “Beyaz Saray” diye tanımlanması hep bu nedenledir.
AKP’lilerin partilerine AK PARTİ denmesini istemeleri, Kısaca AKP diyenlere itiraz etmeleri ise bir TESADÜFTÜR

Bu olayın AKP’nin kirlenmesi ile bir ilgisi yoktur

Ben Tesadüflere inanırım…
Binlerce de olsa sıralanan tüm bu olaylar
Bir TESADÜFTÜR.

AKP;
En temiz,
En demokrat,
En milli,
En anti emperyalist partidir.
Bu nedenle,
Yapılacak ilk seçimde,
Elimi hatta kafamı kırmak pahasına da olsa
Oyum AKP’nin olacak…

DİYORSANIZ, KUTLARIZ:clap

“Her Toplum layık olduğu şekilde yönetilir.” Hadis-i Şerif
:hhsopa

Not:arkadaşımın gönderdiği slayt'dan düzenlenerek yazılmıştır.
diğer forumlardan alıntı/kopyala-yapıştır yapılmamıştır.

hocam iyi hoş bak ne güzel hadis te yazmışsın Allah razı olsun.

Amma niye siyaset yapıyorsun herkes kendi oyunu kime vereceğine karar vermiştir yada yönünü bulacaktır. Özür dileyerek söylemek istiyorum ama SANANE bundan kardeş.

10 asıra yakın İSLAMA BAYRAKTARLIK YAPMIŞ bir millete akıl mı veriyorsun aklınca.

Ayrıca bana öyle geliyorki sen de A yada B gibi bir partizansın (ki öyle olmaz sa bu kadar ateşli olmazdın) kendi adına elinden geldiğince partine yardımcı olmaya çalışıyorsun.

bırakın artık bu oyunları Allah bilir yarında "tehlikenin farkındamısınız" diye bi yazıda sen yazarsın.Neyse kırıcı konuştuysam tekrar özür dilerim

Ha şunuda söyleyim DİN SİYASETE MALZEME OLMAZ

anlaştıkmı müslüman kardeşim

Bu yazdıkların gibi binlerce tesadüf başka hükümetler döneminde de yazılmıştır...

Sondaki hadis-i şerif de olayları çok güzel açıklamış.

sen arkadaşım boşuna cabalama kimin iyi kimin kötü oldugunu herkse biliyor buraya propaganda yapmaya gelmissin ama hiç faydası yok şaçma şaçma şeyler yazarak insanları etkilemeye calışma, birincisi: bunların aynılarını daha önceki hükümetler içinde yazabilirmisin yoksa onlar cok iyiyidide öyle bişey yapmıyorlarmıydı .ikincisi bu adamlar bizi arap devleti yapmaya calışmıyorlar sadece sizin gibi düşünen amaçları başka olan insanların kafasından cıkan düşünceler niye bu kadar. üçüncüsü : neden bu kadar tepki oldu peki ? herkse cok iyi biliyor cünkü yüksek makamlarda olan insanların işlerinden olacakları için çünkü devletin parasını calıp cırmpak devleti ellerine geçirmişler oynayıp duruyorlar ha şimdi baktılar elden gidecek yedikleri kesilecek yerlerinden olacaklar hemen bir hır gürültü milleti galeyana getirip bu işten yırtmaya çalışıyorlar ve mustafa kemal atatürk ismini kullanarak böyle propagandalar yapıyorlar ya gülüyorum yazık.. cünkü mustafa kemal ismini kullanmak daha kolaylarına geliyor önüne gelen mustafa kemali alet ediyor böyle propagandalara ayıp türkiye cumhuriyetini kurmuş bir insanı böyle işler için kullanmak ayıp.... belki anlamşısındır arkadaşım biz türkiyenin iyiligini istiyoruz paraları cukkaya cekenleri degil.....

sadece yobazlık

tamamen tesadüf

türkiyenin 80 yılda bir adım ilerlememesi tamamen tesadüf
türkiyenin 80 yılda ne kendi bilgisini ne kendi teknolojisini üretebiliyor.
ülkemizi yabancı firmaların çöplüğüne cevirdiğimiz,
hic bir türk üniversitesinin hiç bir bilgi üretemediği(dünya standardında)

bunlar veya daha fazlası tamamen tesadüf

ama ülkemizindemokratik gözüküpte demokratik olmaması sadece gercek
onun içindirki hiç bir zaman oy kullanmadım ve kullanmayacağım.

sadece senein yazdığın bir tesadüf için bir şey söyleyeceğim.
datateknik bir çok devlet ihalesini aldığını yazmışsın, senin o bahsettiğin firma türkiyenin ilk 3 bilgisayar firmasından biridir. mecidiyeköydeki bir bilgisayarcı değil,

istersen sen bi firma kur ve daha iyi bir teklif verip ihaleyi alabilirsin

yaa bırakın bu işleri yaa
adamların yaptığı iyisiyle kötüsüyle gözümüzün önünde siz iyilerin hepsini görmezden gelip -ki çoğunluk iyi icraatlardadır-kötüleri elinizden geldiğince arttırarak deniz baykalı örnek alıp muhalefet yapmaktan başka bildiğiniz hiç bir şey yok.daha önceki gerek koalisyon gerekse tekli hükümet dönemlerinde ülkenin şu anki durumdan daha iyi yönetildiğini söyleyyenlere artık ne demek gerekir bilemiyorum.

Allah Hakkımızda hayırlısını versın.Basımızdakı musluman olsun

bence tamamen doğru tamamen destekliyorum kardeşim seni. müslüman kardeşim demekle namaz kılmakla müslüman olunmaz. bazıları gibi sözde müslümanlıkda hitablarda kullanılmaz. bu konuyu kopyalıyorum we mailimdeki herkese forwardlıyorum saolasın bu paylaşımın için + rep

TESADÜF diye bişey yoktur.

duyması gerekenler elbet duyacaktır.

Ben hala ve hala anlamadım madem bu dediklerin var halkda bunu biliyor ona göre sandıkta cezasını veya mükafatini verecektir
Benim oyum belli ve emin olunki benim bir siyasi görüşüm bile yoktur ama oy verecegim parti bellidir neden bazı şeyleri gördümde ondan
Bugune kadar alehde yazılan çizilen hiçbirşey beni gördüklerimden ve düşündüklerimden vazgecirmedi

metalic' Alıntı:
Abdulkadir Aksu’nun İçişleri Bakanı olduğu dönemlerde
(1989-1991)
(2003- )
Bölücü terörün tırmanışa geçmesi de
bir TESADÜFTÜR….
Kıbrısta taviz üzerine taviz verilmesi, Tüm blöflere kamuoyu önündeki rest çekmelere rağmen Kuzey Irak’ta harekat yapılamaması,
Dün astsubay çavuşla görüşme yapmak için randevu alan Talabani’nin, bugün Irak Cumhurbaşkanı olması, Hatta zaman zaman Türkiye’ye kafa tutan demeçler vermesi;
Türk Tarihinde ilk defa Türk Subaylarının başına çuval geçirilmesi, İncirlikte bir Binbaşımıza ABD’li çavuş tarafından kelepçe takılması vb. yüzlerce olay tamamen TESADÜFTÜR.

“Her Toplum layık olduğu şekilde yönetilir.” Hadis-i Şerif
:hhsopa

bal tutan her zaman parmağını yalamıstır ve yalamaya devam edecektir ama bu tesadüfler gercekten cok acı tesadüfler .bizler acaba böylesine seylere layık mıyız

Malesef çoğu kişi kendini bunlara layık görüyor.

yorumlara baktıkça içim sızlıyor yahu. hala daha aramızda akepe yi savunanlar var.
şu yahudi cesaret ödülünü alan
hatay da dinler bahçesini kuran(miyonerliğin İslam'a uyarlanmış şekli.)
İstanbul da kendi okudğu Kur'an kursunu yıktırıp sonrasında Van da kilise açtıran adam. ve daha nice kiliselerin açılmasına müsade eden şu adam.
her türlü yolsuzluğu yapan ve bunu utanmadan milletin gözünün içine baka baka yalanlayan, yalan konuşan şu adam
ben "Türküm" bile diyemeyen şu adam
türban namusumuzdur deyip sonra da Türbanilk gündem maddemiz değil diyen şu adam
teröristlere ve onu besleyenlere sayın diye hitap eden şu adam

şu adm diyorum ona ne başbakan ne de insan diye hitap etmeme vicdanım el vermiyor. neden mi ? çünkü : o adam benim değerlerimi hiçe saydı hemde ABd uğruna. değer miydi sizce.
Elinizi vicdanınıza koyun ve tekrar düşünün.
"YA MİLLİYETÇİSİNİZ, YA DA TESLİMİYETÇİ"

ArkadaŞim Bu TesadÜflerİ Bİze Hatirlatarak İyİ Mİ Yaptin Bİlmİyorum Ama,,
Yukarida Kİ Yorumlara Bakarak İnsanlarimizin Ne Kadar Ders Alip Akillarinin BaŞlarina GeleceĞİnİ DÜŞÜnmek Bİle İstemİyorum...:vur
AMA YİNE DE BU GİBİ YAZILARI OKUYUPTA KAFASI DANK:hhsopa EDEBİLECEK İNSANLARIMIZIN DA OLDUĞUNA İNANIYORUM...:clap
PAYLAŞIMINI TAKTİR ETTİM VE ÇOK FAYDALI BULDUM DOĞRUSU... ELLERİNE SAĞLIK...

cevapları okuyunca utandım yazık... akp hükümetinin yönetimini beğenenlere sesleniyorum, yarın öbürgün bu ülke amerikaya peşkeş çekilirse bu ülkeden bir an önce gidin çünkü at gözlükleriyle yaşayan sizler bu ülkenin cumhuriyetine zerre saygınız yok.. daha düne kadar bu adamın canlı canlı görntüleri cumhuriyet rejimini bitireceğiz sözleri tandoğanda, çağlayanda yankılanrken siz kulaklarınızı tıkamaya devam ederseniz hiç birşey göremessiniz, asıl çıkarları olanlar akp hükümetini destekleyenlerdir bunuda kafanıza sokun... benim babam senelerce bu hükümete vergi ödedi bu vergilerle 4 senedir ona buna yardımla propaganda yapıldı körmüsünüz, hergün şehit cenazeleri kalkyor görmüyormusunuz, biraz çıkarın gözlüklerinizi avrupada yapılan her türlü iyi işler türkiyede tam tersi yapıldı görmüyrmusunuz, kardeş kardeşe düşman edildi, ülkeyi her seferinde bilmemkaç bölgedir deyip bölmeye çalışan bir başbakan yönetiyor kafanız ne kadar alıyor sizin!!!

eger abd yalakasıysanız onun altında yaşamak istiyorsanız durmayın gidin bu yüce TÜRK MİLLETİ altında yaşamak isteyenler burda yaşar istemeyende gidebilir...

neredeyse tamamı donunuza kadar bu ülkeyi soymaya çalışan milletvekillerinden oluşan akp hükümetini savunanlara şimdiye akdar tek birşey demedim ama hala neyi savundugunuzu anlamadıgım için burda çıldıracak duruma geldim...

evet deniz baykal da adam değil ama en azından arkasında bu ülkeyi satmak için çaba sarfetmiş ve değiştim diyerek hala sizin gibi körleri kandırmaya yönelik bir geçmişi yok... ayrıca n sagcıyım ne solcu tek istediğim cumhuriyet rejimi altında yaşamak.. ister deniz baykal olsun ister erkan mumcu ister zeki sezer ama adam olsun namuslu olsun şerefli olsunda ne yapmaa çalıştıgını arkasında kim oldugunu söylesin ve kendisini kimin yönetiğini (F.G.)...

özelleştirmelere baksanız herşeyi anlarısınız ama diyorumya körsünüz, avruda en güçlü devletler kesinlikle degeri yuksek mallarını özelleştirmezler.. avrupa birliği ülkelerinin bu akp hükümetini baglayıp yaptırdıkalrı asla onlarda yapılanlar değil biraz okuyun okuyunnnn....

ve evet denmesi gerekiyorsa ben diyorum arkadaşım cumhuriyetinizi sahip çıkın dokunuyorsa git ırakta yaşa istediğinizde o değilmi zaten!!

awrupaya satarsin gewura satti derler
araba satarsin seriatciya satti derler
koc`a satarsin tekellesti iyicene derler
satmazsin elinde tutarsin, zarar eder neden ozellestirilmiyor derler

istedikten sonra herseye bir kulp bulunur...

yaziyi hazirlayan guzel hazirlamis, gerceklerin arasina gercek olmayanlari serpistirmis, arada kaynayip gitsin, onlarda gercek gozuksun diye

bu yaziyi okuyan buna hak weriyorsa AB`nin nedemek oldugundan habersizdir, AB ulkeler ustu bir guctur ve dewletlerin bazi noktalarda egemenliklerini AB`ye dewretmesini icerir, sanayi ve tarim politiklarinin AB tarafindan belirlenmeside bunun sonucudur

Vadafone`dan bahsedilirken dunyada hic bilinmeyen, ufak bir sirketmis gibi bahsedilmis, acaba neden FIat`in yeni yatirimlarina, HYundai`nin turkiyedeki hissesini arttirmasina birsey demiyorlar

kime diyosam, neyse birazdan damlarlar bana cewap atmak icin.

bu yazı ben derlemişim demişsin ama bu bir cok forumda derli toplu şekilde verilmiş ne tasadüf kı hepsi seninki gibi başlıyor ve akepe yazi bile tipa tip aynı buda bir tasadüf olsa gerek demeki bak hayatımızda birden cok tasadüfe yer varmiş .. akp atıyon ama bu senin yaptıgında bir tesadüf olsa gerek reklamını yapmamak için vermiyorum emeğe saygılı olmalısın alıntı diye bilirdin ....

bizim ÜLKEMİZDE DİN ne zaman bir saplantı olmaktan cıkıp tam anlamıyla İNANC VE İMAN kavramını bulursa ve ne zaman bizim insanlarımız dine saygı duymayı ögrenirse ve hatta ne zaman DİN i bir tehlike olarak görmemeye başlarsa bizi yönetecek insanları daha iyi seçeriz..
tayyip hoca ve eşrafı hakkında soylenen tesadüflerin cogunun haklılık payı vardır..ama ne yazıkki sırf din ile başımıza gelen tayyip hocam secilmeden once turban nutukları atarken 5 yıldır hic dokunulmadıgı bu konu hic goze carpmaz..hatta secilmeden onceki donemlerde yani diger hukumet donemlerinde surekli turban icin yuruyen gosteriler duzenleyen kendilerini okullara kapılara kelepceleyen turbanlı hanım kardeslerimiz 5 yıldır piyasada yok..

TURBAN olayı cozuldu de bizim mi haberimiz yok!!!

Nedense SeÇİmler YaklaŞtikÇa BÖyle Şeyler Hep GÜndeme Gelİyo....neyse Zaten Yorum Yapan ArkadaŞlarimiz Konuyu AÇan ArkadaŞa Cevabini WermİŞ...yoksa KÖtÜ Benzetecektİm Elemani:d:d:d

Geri