Ak yalanlar

fatih pala

Banned
Reaction score
0
Akicraatlar sitesinde; “AB Tanımlı Merkezi Yönetim kamu borç stokunun milli gelire oranı, 2002 yılında yüzde 93,9 oranında iken, 2006 sonunda yüzde 60,7 seviyesine geriledi.Böylece Türkiye Maastricht kriterini yakaladı" denilmektedir.
Burada yine kelime oyunu yapılmaktadır. Nedir bu kelime oyunu: "AB tanımlı merkezi yönetim kamu borç stokunun milli gelire oranı". Yani burada diyor ki, AB tanımlı merkezi yönetim kamu borç stoku diye bir tanım var. Ona göre hesap yapıyoruz diyor. Biz sonra Maastrich Kriteri’ni yakaladık diyor. Nasıl yakaladık. 2006 sonunda % 93,9 borç stoku oranı % 60,7 seviyelerine gerilemiş. Halbuki milli gelirimizden fazladır borçlarımız. Fakat tanım AB tanımı bu hale getirdik. Sonra hemen yine aynı şekilde IMF borçları da eriyor. Neymiş 8,7 milyar dolar gerilemiş. Ama diğer borçlarımızdan bahseden yok.
Toplam Borcumuz 2002'de 200 Milyar Dolarken
2007 İtibariyle 460 Milyar Dolara Çıkmıştır.
Yani akp iktidarı son 5 yılda 260 milyar dolar artı borçlanma yapmıştır. 80 yılda gelen bütün hükümetler toplam 200 milyar dolar borçlanırken 5 yılda akp hükümeti 260 milyar dolar borçlanmıştır. Peki bu 260 milyar dolar nereye gitti?

KAYNAK : http://www.akyalanlar.com/

sesı cok cıkan akp lı arkadaslar cevap yazarsanız sevınırım yanlıssa soylenenler bızde bılelım dogru ıse de muslumansınız vatandasa dogruyu anlatında aydınlansınlar kendı ampullerıyle ?

sesı cok cıkan akp lı arkadaslar cevap yazarsanız sevınırım yanlıssa soylenenler bızde bılelım dogru ıse de muslumansınız vatandasa dogruyu anlatında aydınlansınlar kendı ampullerıyle ?

elektrik kesikmiş
onlar bu konuya
çalışamamış

Ben akp nın bılınmeyen duyulmayan konularını gundeme getırmeye calısıyorum turk um ve muslumanım ama yanlıs yapılanlara karsıyım chp mhp dsp akp hangı partı olursa olsun yanlıssa yanlıstır ayrımcılık yada kendı fıkırlerımı desteklemelerı fark etmez TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE zarar verecek her turlu olaylara karsıyım suan basımızda akp var ve onların yaptıkları onemlı oldugu ıcın akp den genelde bahsedıyorum basımızda chp olsa yanlıs yapsalar onlarda laık ATATÜRK cüyüz dıyorlar dıye gerceklerı arastırmayacakmıyız onemlı olan vatandır( Vatanı olmayan milletler yok olmaya mahkumdur )M.KEMAL ATATÜRK ............................................

ak partili diye birşey yok aslında memlekette %47 haramiler var.

dört bir kenardan yiyorlar memleketi.

Geri