AK Parti'ye oy veren utanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdide üleyi 2 ye böldünüz?
%47 %53 diye:)
söylesenize chp nin yaptıklarını?
seçimden sonra bari objektif olun:)

özelleştirme olmadan dış borçlar kapanmaz diyosunuz ama o kadar özelleştirme yapıldığı halde borçlar azaldı mı yo.ayrıca kar eden bi kurum niye özelleştirilir biri bana bunu açıklayabilir mi?ÇOK PİŞMAN OLACAKSINIZ ÇOOOOOOOOOKKKKK.

icemankimi' Alıntı:
özelleştirme olmadan dış borçlar kapanmaz diyosunuz ama o kadar özelleştirme yapıldığı halde borçlar azaldı mı yo.ayrıca kar eden bi kurum niye özelleştirilir biri bana bunu açıklayabilir mi?ÇOK PİŞMAN OLACAKSINIZ ÇOOOOOOOOOKKKKK.

Dediklerine katılıyorum.Akp de yakın zamanda yapmak istediklerini yapamıyacaktır.Bu ülke sahipsiz değil.Halk dur demezse bile tekmeyi atacak olan bir güç vardır...

icemankimi' Alıntı:
özelleştirilmeyip de ne yapılacak peki sen açıkla, fikir öne sür fikir. bişey diyon ama çözüm yok. büyüyo kardeşim Türkiye bal gibi büyüyo. Büyümeyi istemeyen varsa bilemem. %7 büyüdü ülke. bunun a sı b si eğrisi falan yok. Ülke büyüdü, gelişti. Ama bunu sırf Akp yaptığı için sindiremiyosunuz. Böyle bişi olamaz.

honda_cbr600' Alıntı:
Dediklerine katılıyorum.Akp de yakın zamanda yapmak istediklerini yapamıyacaktır.Bu ülke sahipsiz değil.Halk dur demezse bile tekmeyi atacak olan bir güç vardır...
Hangi çağda yaşıyon? Böyle bişeyi düşünmek bile suç bence. Halk size "DUR" dedi. Akp ye Yola Devam... muhaha:durdurun

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ

kardeşim mail adresim "" şimdi telefonunu eline al 5 yıl sonrasına bi not düş. eğer bu dediklerin 5 yıl sonra olursa istediğin lafı söyle, hatta gel yanıma yüzüme tükür ama olmazsa da gelip yanıma "kardeş ben hata ettim, tükiyenin yarısından özür diliyorum" diyecekmisin????

Neden Utanalim Asil Vermeyenler Utansin TÜrkİyeyİ Tedİ Bİtİrdİler Akp DÜzelttİ Gurur Duymaniz Gerekİrken Tam Tersİnİ Yapiyorsunuz DoĞuda Dehapin Kalelerİnİ Yikti yerine akp bayrağını dikti Ben Bİr DoĞulu Olarak Akp Ye Ve Tayyİbe Canim Feda

piratex' Alıntı:
kardeşim mail adresim "" şimdi telefonunu eline al 5 yıl sonrasına bi not düş. eğer bu dediklerin 5 yıl sonra olursa istediğin lafı söyle, hatta gel yanıma yüzüme tükür ama olmazsa da gelip yanıma "kardeş ben hata ettim, tükiyenin yarısından özür diliyorum" diyecekmisin????
Sokaktaki çocuğa sorsan olacağını bilir ayrıca sende biliyorsun ama fanatiği olduğun için görmezlikten geliyorsun

AKP'ye oy werenler arasında bende warım ve grur duyuyorum..
Bu baykal 69 yaşına kadar ne yaptı da bundan sonra nasıl bu ülkeye katkı sağlasın. Çok bilmiş arkadaşları at gözlüklerini çıkarmaya dawet ediorum..
Hazmedemiyorsunuz çünkü bunu AKP yaptı, şu ana kadar AKP'nin yaptığı icraatlerin yarısını CHP iktidar olupta yapsaydı baş tacı ederdiniz..!

honda_cbr600' Alıntı:
Senin gibi darbe yandaşlarından nefret ediyorum..!!! Senin gibiler bizi ileri taşıyamaz sevgili vatandaşım..

ibrahim923' Alıntı:
Sokaktaki çocuğa sorsan olacağını bilir ayrıca sende biliyorsun ama fanatiği olduğun için görmezlikten geliyorsun
Asıl sen fanatikçe konuşuosun arkadaşım.. Ben birdahaki seçimde hangi partiye oy vereceğimi gerçekten kestiremiyorum, zaten normal olanda bu ama ben senin 5 yıl sonra hangi partiye oy werebileceğini kesin biliyorum..

teomankara' Alıntı:
benim şehit abime kelle katiline sayın diyen adamı bu millet başına taç etti..
durma halkım yola devam.. bu şehitler vatan için toprağa düşmedi zaten... hepsi anasınıda aldı gitti..
lütfen bu mesaja birşey yazmayın ki abimin kemikleri daha fazla sızlamasın!
Senin abin gibiler olmasa bu konuştuklarımızın hepsi boştu kardeşim.. Çünkü onlar bu vatanı savunmasalardı biz şuan burda rahat rahat yazıo olamazdık.. Abine ve daha nicelerine Allahtan rahmet diliyorum.. Nur içinde yatsınlar..

Gururluyuz çünkü biz AK partiliyiz.

Senİn Oyuna Zaten HİÇ İhtİyacimiz Yok.
Durmak Yok Abdullah GÜl'e Devam

Hepinizin yazdıklarını okudum bir kaç şeyde ben ekliyim ,kendi bankasını soyup binlerce kişiyi ortada bırakan kişi kim biliyorsunuz yazmıyorum.bu imar zedelerin alıncaklarını kim ödedi biliyorsunuz.ülkeyi tekerlekli sandalyeden yönetemeyen kişi kimdi olabilir degerli bir insandı ama tadında bırakıp ismi kıbrıs fatihi kalcaktı bu rahmetli kişinin eşinin çıkardığı afla binlerce sapık, katil ,kapkaççı ,hırsız serbest kalmadımı.cumhur başkanını başkanlık süresince tam 163 tane pkk lıyı hasta oldugu gerekçesiyle afffettiği ve bunların tekrar askerimize kurşun sıktıgını biliyorsunuz sanırım.tam 20 senedir bizden kesilen diger hükümetlerin lafını bile etmedigi nemalarımızı kim bize ödedi.dünyanın bize güldügü o bol sıfırlı paraları kim tek sıfıra indirdi ,SSK lı olanlar bilir o hastanedeki ilaç kuyruklarını şimdi anında ilacı al git ayıp beyler sezarın hakkını sezara verelim kafmızı kuma gömmeyelim iran gibi olmayı bende istemem ama iran gibi amaerikaya posta koyma istterim bunu nasıl basarıyor borcu yok kendine yetiyor eminim bu hükümetle bir gün ekonomimiz düzelecek kimseye gebe kalmayacagız herkese sağlıklar dilerim.

1.Akpnin uygulamış oldugu ve gururla milleti kandırdıgı ekonomiyi açıklamak isterim ki şuan uygulanan ekonomi modelini Derviş hazırlamıştır ve bu ekonomi modelinin meyvelerini akp yedi ve millete ekonomiyi öle yaptık böle yaptık diye kandırdılar

2.Türkiye Devleti Cumhuriyetinde hiç bir başbakan teror örgütü başına ''Sayın'' diye hitap etmemiş ve şehitlerimizede kelle dememiştir

3.ve şuanki akpnin mersin milletvekili ATATÜRK İLKELERİNİN anasayadan çıkartılmasını istedi

4.Tayyip erdogan daha üzerindeki sisyasi yasak kalkmadan 2002 şeçimleri öncesi gezmedigi avrupa ülkesi kalmamıştır bu ülke başkanları ile ne görüşmeler yapıldı ?

5.oglu daha burslu okurken nası oluyoda gidiyo o gemicigi alıyo sayın tayyip erdoganın cvp hazır tabbiki banka kredisi diyolar peki o zaman bankalar o kadar yüksek miktardaki kredileri vermek için o paranın 2 katında teminat ister acaba erdoganın oglu neyi teminat gösterdi ?

Bu yukarda yazdıklarımdan acaba kaç tane akp'ye oy veren kişinin haberi var

ve son olarak bu özelleştirmeler ile ilgili tek bir şey dicem gerisi herkesin taktirine kalmış

BİR ZAMANLAR ORTADOGUDA FİLİSTİN DEVLET İSRAİL MAHALLE İDİ AMA ARAPLAR TOPRAKLARINI KURUMLARINI VS VS .. SATA SATA ŞİMDİ İSRAİL BİR DEVLET FİLİSTİN BİR MAHALLE OLDU

ayrıca oyumu akp'ye vermedim ve bu yüzden ilerde çocuklarımın yüzüne utanman bakabilcegime inanıyorum .

BİR ZAMANLAR ORTADOGUDA FİLİSTİN DEVLET İSRAİL MAHALLE İDİ AMA ARAPLAR TOPRAKLARINI KURUMLARINI VS VS .. SATA SATA ŞİMDİ İSRAİL BİR DEVLET FİLİSTİN BİR MAHALLE OLDU bu sözüne katılıyorum tamam aanladık bu türkiyeyi satacakta bizide içinde köle olarak dağıtmasa bari pahalıyada gidemeyiz borcumuz yüzünden...

böyle dewam et baykal efendi,böyle dewam et.amman bozma...durmak yok , aynen dewam...

çekemeyenler utansın çalmaya,şehitlerin gelmesine,talana ve ülkeyi peşkeş çekmeye ve ikiyüzlülüğe devam,durmak yok...

AK Parti'ye oy veren utanıyor -> bencede =)
Türk halki bu partiye nasil oy verdi anlamiyorum :vur

:vur

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ

1)Evet cesurum ve AKP 'nin icraatlarıyla övünüyorum

2)sizin devletin tüm kurumlarını satmak dediği şeye biz özelleştirme diyoruz.Artık modern ülkelerde devlet ekonomiye sahip değil kanalize edicidir.Artık sosyalist ekonomiler(siyasal ve düşünsel anlamdaki sosyalizmden değil ekonomik model anlamındaki sosyalizmden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)çökmüştür.Sorarım size dünyanın hangi ülkesinde sosyalist ekonomik model kalmıştır.Hatırlatmak lazım ki S.S.C.B. çökeli çok oldu.Artık en sosyalit Çin'in bile neler yaptığı ortadayken devletin hala fabrikalarının olmasını nasıl açıklarsınız.Biz buna devletii satmak değil özelleştirme diyoruz.Ama hala sosyalist ekonomik modelin başarılı olduğunu savunuyorsanız(ki yuh derim ben size) benim önereceğim şey saate baıkın, yıl oldu 2007 doğu bloku ve sscb sosyalizm çöktü derim .Eski çamlar çoktan bardak oldu.Hani ülkücü arkadaşlar koministler moskovaya derlerdi ya artık o bile mümkün değil.

3)Bundan önceki seçimde AKP'ye oy vermedim ama yaptıkları ortada.Bu seçimde akp ye gönül rahatlığıyla oy verdim.Gerçi size göre ülke geriye gidiyor ama nedendir bilinmez ekonomik veriler hiç öyle göstermiyor.Bİiri çıkıpta ekonominin geriye gittiği söylerse bana diyecek tek bir şey kalıyor EL-İNSAF.Acaba aramızda hangimiz %8 enflasyonu 20 yıl vadeli konut kredilerini(ki bu ekonominin ne denli istikrarlı gittiğini gösterir)%8 büyüme yi hayatında gördü .cevap vereyim hiç biriniz .Ekonomik anlamdaki her alandaki iyileşmeyi buraya yazmaya kalksak heralde sayfalarca yazmamız gerekir.

4)Erdoğan bu ülkenin düzenini değiştirmeye çok yakın ve halkı uyutuyor demişşin .Acaba ne yaptı düzeni değiştirek için bir onları yazarmısın.Halkı uyutma konusuna gelince de MAMA, Lİ TURCHİ diye bir italyan terimi vardır bilirmisin.Çocuklar türkler geliyor diye uyutulurmuş.Doğrudur uyuyan belli "ANNNEEE İRTİCA GELİYORRRRR".galiba bazılarımız yeldeğirmenlerine karşı savaşmayı çok seviyorlar .Kendi kendilerine olmayan düşmanlar üretiyor.Sakin olun kimsenin uyuduğu yok ve irticanın geldiği yok.Ama siz sanal düşmanlarınızla çarpışabilirsiniz .kişisel fikriniz.

5)Dennis'i sevmediğim doğrudur.Fakat kimse Erdoğan delikanlı diye ona oy vermez.İşte problem burda galiba halkı aptal yerine koymayalım.Eğer dediğiniz gibi olsaydı MÜKREMİN ÇITIR başbakan Aynalı Tahir devlet bakanı olurdu .Bu nasıl bir mantık, enteresan.İnşallah bu söylediklerinize kendiniz inanmıyorsunuzdur.

6)Şehitlere söylediği ve apo için söylediği şeyler dil sürçmesinden başka bir şey değil.Bunu kendide belirtti.aynı hataları uzatıp temcit pilavı gibi tekrar tekrar gündeme getirmek artık kabak tadı verdi.(yani tek kelimeyle öeahhhh)

zeytin çekirdeği' Alıntı:
Bu ülkenin %50 aptalda bi sen akıllısın ???
Bu ülkenin %50 si kör de bi sen dört gözsün ???
unutma ki özelleştirme diğer bütün partilerin seçim bildirgesinde vardı ve hiç bir şey peşkeş cekilmedi evet satıldı ama değerinde satıldı.
degerindemi satıldı??
hiç okumuyon sen haralde
turk telekom 1 yıllık karına satıldı degeri omu????matamatiksell olarak değil gibi ama sen bi kalem kagıt al bak tekrar gozlerin ii goruyor ya!!

Bu Baykal oldukça ülkenin sırtı yere gelmez :D Çok Boş Adam Ya Acaba BAykal a oy verenler ne düşünüolar dır :p Gerçi Tanıdığım kimseler Baykal a Değil Chp ye oy verdil diolar

arkadaşlar gecen gün şle bi yazı gördüm çok hoşum a gitti.

"Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden
şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var?
2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk,o atlasta
gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş,şimdi neden
o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?
Eskiden her mahallede 1-2 cami varken,şimdi neden her ilde bir cami
var,dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış,günde 5 defa
camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba?
Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in
kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da,topraklarımızı
sattırıp şimdi bu ufcık alana bizi hapsettiniz.Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu
toprakları,emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken
siz uyuyor muydunuz baba?
Baba küçükken herkesin beni Aybüke diye çağırdığını hatırlar gibiyim
şimdi neden bana Angel diyorlar,beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi
söyledin?
Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba?Hergün
bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplaYasak Kelime demokrasi ! mi
getirdiler baba?Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki
Elime geçen gün bir kitapgeçti baba,senin gençliğinden kalan .Biz Ankara'ya
taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek "Gazi"
lik ünvanını kazanmış.Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba.Baba hani sizlere
****lerle Türkler kardeştir demişler,peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde
ayrı devlet kurdular.
Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti.O 1933'te
Bursa'da bir nutuk vermiş,ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken,sizin
gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız.
Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına
çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin,hiç mi kanın donmadı baba.Neden
hesap sormadınız bunları görmezden gelen yöneticilerinize?
O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi yöneticilere
ve uşaklara karşı uyarmışve hitabenin sonunda da "Muhtaç olduğun kudret
damarlarındaki asil kanda mevcuttur."demiş.Baba kanınız o kadar bozuk mu ki
ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız.
Baba Türkiyeli ne demek,biz Türk çocuğu değil miyiz,soyumuz belli değil mi
bizim ,o kitapta okumuştum "Ne mutlu Türküm diyene" yazıyordu.Peki baba ben
neden mutlu değilim.Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden
söylerdiniz.
Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız,kitaba göre dünyanın gördüğü
en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz.Madem bu vatandan bu kadar
kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz.
Hiç mi kitap okumadınız,hiç mi sizi uyaran olmadı,hiç mi göremediniz ülkemizin
peşkeş çekildiğini,eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız
sizin o lerden ne farkınız kaldı.ALLAH'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba.
"Vatan sevgisi imandandır" diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden
vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.
Senin eski cd'lerden dinledim baba,bizim de bir İstiklal Marşı'mız varmış,o marşı
yanlızca körü körüne ezberlediniz mi?Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış,demiş ki "Ey Türk
titre ve kendine dön."Baba ne zaman titreyeceksiniz,Ankara'yı da kaybettikten sonra mı?
Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç birşey titretemez sizi.
Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün."Ya devlet başa,ya
kuzgun leşe" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Şehit Şahin,bir Sütçü İmam yok muydu
aranızda?Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize!
Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba.Türklüğünüzden utanmadınız hiç
olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba.Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken
hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri