AK Parti'den tarihi rekor

Dün ilk seçim sonuçlarını gördüğümde aklıma Aziz Nesinin lafı geldi.O kadar tepki, miting vs. var eskiye göre ama hala %50 oyla iktidar oldular.Giderek büyüyen bir sorun daha var 36 bgm den 36 sıda terörist.Adamın açıklamaları bile terörist olduklarını gösteriyor.Bi yerde yazı görmüştüm şimdi o yazının ne kadar doğru olduğu anladım... (Yazıyı yazmadım ama bilmeyenler googleden bulabilir "Kafasına kuş..." böyle başlıyor...)

birilerine gün doğdu

36 pkk lı hayırlı olsun meclise... ilk açıklama geldi adamlardan "bizi desteklemek öcalanı desteklemektir.." adamlar güçlenerek vekil artırarak geliyorlar bizde akpnin oyu artmış onu konuşuyoruzz .. aferim çok güzel oldu... göğe erdiniz gözünüze bir kat daha indi..

kardeşim boşver bu millete herşey müstehaktır.

federasyon ülkemize hayırlı olsun ..

hani nerede şakşakcılar :thumbup1:

halk güç kimdeyse ona inanır,ona güvenir,ona oyunu verir bu böyledir.bu güç meselesi ile ilgili,akp nin chp nin mhp nin doğru parti olup olmaması ile ilgisi yok.

chp,mhp istediği kadar k.çını yırtsın akp böyle güçlü olduğu sürece kim gelirse gelsin chp ve mhp nin başına,anca küçük hareketlenmeler yapabilir.chp %5 artırdı fakat ileriki seçimlerde pek farklı olacağını sanmıyorum.mhp nin de.

şu bi gerçek ki ve ben istemesem de buna inanıyorum,akp ileriki seçimlerdede kazanacak çünkü adamlarda halkı kendisine çeken güç var.

güç oldumu bitti,doğru yada yanlış bi parti olmanın hiçbir önemi yok seçmen gözünde.özellikle köylerde.

Hocam yalnız 9 yıl gibi bir süreden de bahsediyoruz burda. Dikkatini sündürürüm.

Geri