AK Parti seçmenine ağır hakaret

şimdiye kadar yapılan darbelerden bahsettiğimi kim söledi

bundan sonra yapılacak darbe sadece o ajan bozuntusunun işine gelir çünkü yine asker halkın gözünden düşer

zaten yeterince karalamaya çalışıyor sahip olduğu gazetelerle

hem neden bu kadar zoruna gittiki bi sümüklüye sümüklü dediğim için akrabasımısın yada mühridimisin

ve acizlik nedir biliyormusun kendi kendini yönetememektir abd deki bi sümüklüye kul olmaktır

o yüzden akıllı ol şahsıma ettiğin laflarada dikkat et

Bu ülkede darbeyi yapabilecek tek güç askerdir. İnşallah onlara da nasip olmayacak.

Ona niye ajan dediğinizin hakkında hiçbir fikrim yok. Darbe olursa onun işine yaramaz. Onun tek derdi askerin birilerinin gözünden düşmesi veya birilerinin gözüne girmesi değil. Darbe de askerin gözden düşmesi veya göze girmesi değil.

Sen Vakit Gazetesi'ni kastediyorsan benim Vakit ile işim olmaz. Zaman Gazetesi'nden bahsediyorsan Zaman bence bu ülkedeki en güvenilir gazete. Kaç tane haberi yalanlandı. Askerle ilgili çıkan kaç haberi yalandı. Parti kapatma davasındaki delillerin hepsi malum gazetelerden alınmıştı ve yarısı da yalanlanmıştı. Bu ülkede bir çok gazetede haberden çok kadın fotoğrafları yayınlanıyor. Bunlar hem tirajı artırmak hem de doğru ama bazılarının işine gelmeyecek haberlerin yerini doldurmaya yarıyor. Hem de malum gazetede çıkan "Bu sene de Hac Kurban'a denk geldi." gibi saçma sapan haberlerin yayınlandığı gazetelerin olduğu ülkede Zaman'dan daha güvenilir bir gazete olamaz. Bu arada bilmeyenler için söylüyorum, Hac ibadeti yılın belli zamanlarında yapılır. Bu zamanın içinde her zaman Kurban Bayram'ı olur. Orada kurban kesmek de bu ibadetin gereklerindendir.

Bir insana yapılan hakarete tepki göstermem için onun akrabası olmama gerek yok. Ben senin sevdiğin, inandığın değerlerinin ortak olduğu bir insana hakaret etsem aynı tepkiyi verirdin. Vermezsen sevginde bir problem var demektir.

Acizlik kendi kendini yönetememek falan da değildir. Sen bu ülkede kimsenin aciz olmadığını düşünsene. Orta da devlet mi kalır? Hepimiz birilerinin sözünü dinlemek zorundayız. Bu ülke halkın kendi kendini yönettiği bir ülke değil. Dünya da öyle bir ülke yok. Cumhuriyet yönetiminde halk kendi kendini yönetmez. Kendini yönetecek olan kişiyi seçer. Tüm Türkiye'ye aciz diyorsan o senin bileceğin iş. ABD'deki sümüklü dediğin şahıs ABD'ye zevkinden gitmemiştir. Biliyorsundur ama bilmiyorsan araştır. Hem de o beni yönetmiyor. Sen şunu yap diyor da ben onu yapıyorum gibi bir durum da yok. Ben onun dinin konudaki bilgilerinden yararlanıyorum. Aynı zaman da büyük bir fikir insanı. Onun dünya da saygı görmediği, fikirlerinin önemsenmediği, ne kadar büyük bir insan olduğunun görülmediği tek ülke de Türkiye'dir.

Şahsına kullandığım ifadelere de dikkat edeceğim ama aynı hassasiyeti bana ve başkalarına kullandığın ifadelerde senin de göstermeni istiyorum.

Geri