AK Parti rekora koşuyor CHP ise...

allah askına zaten kanallar gazeteler hep yok akp su kadar aldı yok chp su akadr adlı anekte göre arkadaslar bunları sacma buluyorum halk secimini yapcak bunu önceden bilmek sacma ya da öyle olcakmıs gibi yanssıtmak

ben bu anketlerin inandırıcılığından şüphe ediyorum gidiyor ist ankaraya izmire yada en fazla 20 şehre 100 kişiye soruyor sizce bu doğrumu siz gelin bir doğuya bakalım akp bir daha oy vereceğim diyen var mı???

arkadaşlar bırakalım bu boş boğazlılığı akp chp mhp bu partilerin başkanları ne yaparsa yapsınlar Türk milleti artık uyandı kim hizmet yaparsa oylar ona . basını elinde tutan yahut basının içinde olan birtakım insanların yüzünden canım türkiyem 2 ye 3 e 5 e bölünüyor sizde bu provakosyonlara hedef olmayın bırakın onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz kendi yolumuzdan yürüyelim

30 ilde 1251 kişiyle yapılan ankete mi güveniyorsunuz,
yoksa CHP nin Baykalla yola devam etmesine mi?

Arkadaşlar haklı. Bakın alttaki linkte Halkın AKP oyları ile ilgili düşünceleri var. Bu bulabildiğim en terbiyeli olanıydı. Yoksa daha kötü ifadelerle çekilenler de var.

http://www.haberdem.com/haber/20566/Ak-Parti-binasina-SALDIRI-ANI.html

Size bu milleti SALAK mı zannediyorsunuz yoksa ENAYİ mi?

Bu milletin tokadını yiyeceksiniz ama bu tokadın acısı başka bir yerlerinizi tutuşturacak...

arkadaslar halk secimini secimde yapar sizin güvenilir dediginiz benım için olmayabilir

herşeyi yalan olmuş bu partinin. o anketi yapan şirketi de satın almışlardır yada kesin yabancıların elindedir. :)

bir kemalistin Hz.Muhammed (S.A.V)'dan bahsetmesi garibime gitti...

Lakin bir daha altını çizelim .. Deniz Feneri davası beraatla sonuçlandı.

Dini kitabı bi siz bilirsiniz zaten

bunuda dini istismar ederek oy toplıyarak gosterıyorsunuz

size diycek soz yok zaten allahın gokden indirdigi yaratıklarsınız :goz:

anketi hoca cemaatinde yaparsan sonuç tabi bu çıkar :)

nediyelim siz bunlarla avutarak tatmin edin kendinizi :hhmanD:hhmanD

bu kadar zama rağmen böyle.demek bu hükümet anamızın bacımızın ırzına gecse %90 oy alacak.

Çamura yatanlar daha kaç defa
sandığın altında ezilmeleri gerekiyor ki akıllıca bir yorum
yapabilsinler.. Halkın iktidarı!

Sandığın ucu görününce Aydın Doğan ve ortağı CHP başladılar Ak Paritye saldırmaya

lakin sonuç değişmez.İkinizde sandığa gömeceğiz

Geri