Ak Parti kapatılmadı......

kendi koydukları yasaları çiğniyorlar yuh bunlara. Amerika'nın nefesi ensemizde

Duyarlı arkadaşlarımdan cevap bekliyorum; diyelim ki 1 kişi daha aleyhte karar verip te AK Parti'yi kapatma kararı alındı...
Peki nasıl olacak ta 11 kişi, Reis-i Cumhurumuzu da karşısına alarak ülkenin yarısının seçtiği gerçek bir "HALK" partisini kapatma yetkisine haiz oluyor?
Burada bir çelişki var, adalet bu değil bence...

" 11 ≠ (%46,47 x HALK) "​

Asil mevzu bu zaten bu kadar kolay. Halkın getirdiğini halk indirir. Yakın vadede o makamlar da değişiklikler olacak onları da Cumhurbaşkanı atayacak. AKP yi vuracak 2 konu vardır Türk halkının gözünde birincisi ekonomi ikincisi işsizlik. Laiklik Din v.s. teffruattır.

laiklik

sadece okulda öğretildiği gibi

din ile devlet işlerini ayırmak kadar basit tarif edilemez

laiklik

rahibe gibi baş bağlamaya

papaz gibi cübbe giymeye

hıristiyan gibi haççıkarmaya da karşıdır

laiklik

istediğin gibi kanun yapmaya

o kanunları ezmeye

kendine göre kanun yapmaya karşıdır

laiklik

başkasını ezmeye

istediğin gibi gürültü yapmaya

gecekondu yapmaya karşıdır

laiklik

gazetede yalan yazmaya

çamur,iftira atmaya

başkasının malına ,ırzına yan bakmaya karşıdır

siz laik olmak ister misiniz?

laiklik

laiklik

papaz gibi cübbe giymeye

laiklik

o kanunları ezmeye

laiklik

başkasını ezmeye

laiklik

gazetede yalan yazmaya

çamur,iftira atmaya

laiklik nedir ki olayım meslek felanmı kaç lira maaş veriyor!

benim için değişen birşey yok ne yargının tarafsızlığına inanırım nede başka birşeye varsa akp yi ortadan kaldırmak isteyen çıksın meydanlarda kendini gostersin sandıkda gerekn cevabı versin bu parti bukadar vatan-millet düşmanı olsaydı 2 donem tek başına başa gelebilirmiydi?sonuç olarak değşen birşey olmadı adamlar yine durmak yok yola devam dicekler Allah buyuk inşallah vatanımız için en hayırlısı olsun ben bu donemdeki partilerin hayırlı olacağına inanan birisi değilim ama ümit etmekten başka çaremde yok...

ya bunlar istedii kadar uraşsın bi tarafını yırtsın yinede halk istikrarı seçecektir,Akp olmasada yinede chp secilmicek ama adamın bi yerine bişi girio ve de dava acıo =)

laiklik

laiklik

papaz gibi cübbe giymeye

laiklik

o kanunları ezmeye

laiklik

başkasını ezmeye

laiklik

gazetede yalan yazmaya

çamur,iftira atmaya

O söylediklerin Laiklik adı altında millete karşı gelmektir.Örtmek isteyen istediği gibi başını örter kardeşim.ben cübbeli gezen de görmedim camilerde imam ların namaz kıldırmaları dışında.Sen resmen hakaret etmişsinn isteyen örtsün istediği gibi zararı mı var sana ..Ayıptır ya başörtülüleri rahibelere benzetmişsin.Kişilerin özel yaşamlarından , tercihlerinden sana ne Kanunları ise Türk milletinden aldığı yetkiyle Yüce Meclisimiz çıkarır.Kim kendine göre kanun yaparmış beyfendi.gazetelere gelince kaç tane doğru gazete var .herkes siyasi görüşüne göre bir yerlere hizmet etmiyor mu?Senin okuduğun gazeteler çok mu doğru söylüyor, yazıyor,çiziyor.

Geçin kardeşim bunları sallamayla nereye varacaksınız......

€rd@ls10;3290867' Alıntı:
O söylediklerin Laiklik adı altında millete karşı gelmektir.Örtmek isteyen istediği gibi başını örter kardeşim.ben cübbeli gezen de görmedim camilerde imam ların namaz kıldırmaları dışında.Sen resmen hakaret etmişsinn isteyen örtsün istediği gibi zararı mı var sana ..Ayıptır ya başörtülüleri rahibelere benzetmişsin.Kişilerin özel yaşamlarından , tercihlerinden sana ne Kanunları ise Türk milletinden aldığı yetkiyle Yüce Meclisimiz çıkarır.Kim kendine göre kanun yaparmış beyfendi.gazetelere gelince kaç tane doğru gazete var .herkes siyasi görüşüne göre bir yerlere hizmet etmiyor mu?Senin okuduğun gazeteler çok mu doğru söylüyor, yazıyor,çiziyor.

Geçin kardeşim bunları sallamayla nereye varacaksınız......

teker teker gelin................

başını örtene karışan yok

türbana karışan çok

allahın söylediğini dinleme

git fetoşu dinle

biz buna karşıyız

başına ne takacağını Kur'an dan öğrenmeyene karşıyız

gelelim gazetelere

iktidarın basını
zaman
bugün
vakit
yenişafak
star
sabah
taraf

para için haber yapanlar
hurriyet
milliyet
radikal
vatan

geri kalan haberciler
cumhuriyet

şimdi hangisine inanalım? ? ? ? ? ? ?? ? ? ?

siz söyleyin....................................

sadece artık bazı şeyleri kabullenmek gerekir. chp nin dedigi gibi yargı bagımsızlıgına güvenmek gerekir. çok istiyordum bende kapanmasını ama kapanmadı sadece ve sadece artık insanlara hayırlı ve ugurlu olsun demek düşer. hakkımızda en iyisi neyse o olsun

Mahkemenin verdiği karar ne olursa olsun elbette tartışılacakt ;çıkan karar kimine göre doğru,kimine göre yanlış olacaktı.O yüzden bence karara saygı duymaktan başka yapacak bi şey yok.

Geleceğe maalesef umutla bakamayan milyonlarca gençten biri olarak umarım bundan sonra bazı şeyler düzelir,umarım TÜM SİYASİLER üzerine düşen gerekli hassasiyeti gösterir ve son yıllardaki şu siyasi gerginlikten dolayı iyice bunaltılmış,kutuplaştırılmış toplumumuz
umarım daha huzurlu bi ortama kavuşur..

Umarım...

sonuç çok güzel

yarın T.C HÜKÜMETİ olan AKP

işsizliği çözmeye devam edecek

yolsuzluğu çözmeye devam edecek

ali-diboyu çözmeye devam edecek

kepenk kapatmayı engelleyecek

çifçiyi sevindirmeye devam edecek

devam , yola devam..................

sonuç çok güzel

yarın T.C HÜKÜMETİ olan AKP

işsizliği çözmeye devam edecek

yolsuzluğu çözmeye devam edecek

ali-diboyu çözmeye devam edecek

kepenk kapatmayı engelleyecek

çifçiyi sevindirmeye devam edecek

devam , yola devam..................

dostum bence boşa anlatma insanlarr bazı şeyleri kendi gözleriyle görmedikçe inanmazlar. ak partiye insanlar oy verdiler demekki bişeyler yapıcaklarına inaniyolar. ekonomiyi düzelticeklerse bırak düzeltsinler nasılsa artık önlerindeki engel kalktı onları kapatıcak bir durumda yok.nasılsa ak partiye oy verenlerin hepsi zengin degil fakirlerde herhalde ekonominin iyiye gitmedigini ilerde anlıcaklardır herhalde.

HAAAAAAAAAAYYYYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRR

olacak

AKP yi öğrenmek için yola devam

parti kapatmanın ne gibi dalgalanmaya yol açacağını sadece gazetlerden okunulan bilgilere göre değil ! tamamen dünyada engelenemez bir ekonomik dalgayı yorumlayarak cevap yazdığımdan ! gereksiz tartışmalara cevap değildir yorumum tamamen ! bir bakın dünya geneline ! hariçten gazel değil yorumlar ! engellenemez bir petrol fiyat artışları ! amerika'daki morgage faizlerindeki artış yani sadece 2 3 aylık bir olay değildir bu 1 yıla yaklaşık bir sıkışma mevcut ! bu kadar kaosa meydan verecek bir kapatmayı nasıl isterler ? anlayamıyorum ?:) akp yandaşı olarak değil ! yorumlarım tamamen deniz bulanık önünüzü göremezken ! bir tane de bomba siyasette neden patlasın ki ? bu kadar ucuz kurtulucağımızı mı sanıyorsunsunuz ? yani akp kapandı bitti olay ! hayır bitmedi...zaten borsada değerleri iyice tabanı bulan şirketler daha da düşücekti....zaten olan kapitalin %70'i yabancı oda uçak bileti cebinde bekliyor ? yerli yatırımcı desen ! bir belirsizlik ortamında hepsi sus pus ! hani nerede koçlar sabancılar böyle siyasi krizlerde yönetimler ! sadece kapatma davası olarak düşünenler akp düşmanlığından öteye gidemezler..ülkesini düşünenler olaya geniş açıdan bakıp tüm gelişen olayları değerlendirip ekstra akp 'nin kapanmamasını bir şans olarak değerlendirmelidir.....patlayan bombalar + ergenekon yetmedi de bir de akp kapanmasıyla oluşucak ekonomik belirsizliği kim düzelticek ! :) orası meçhul yazmanın icraatten kolay olduğu bellii ...! ama amaç esnafın tekrar yazarkasasını fırlatmaması ise ; her ne şekilde olursa olsun beğenelim beğenmeyelim bir istikrar olması sözkonusu şu davalar bitene kadar (istikrara inanmak zorunda değilsiniz ! ) şu son yıllarda ne şirketler kapandı ! (misal enron)kimler ekonomik darboğazın önüne geçemedi ! kaldıki bizim işletmeciler riskli ortamlarda hep kaçarlar ! bugün güral + kütahya porselenin sahibinin bir röportajı vardı ! ankaradaki her sanayici içimi karartıyor diyor ? heralde sanayicinin bu görüşüde düşüncelerimle parelel yönde fazla söze gerek yok !

son dipnot: kapatma davasını iki yönden bakanlar vardır : 1 siyasi hesaplaşmalar çerçevesinde akpyi sevmeyenler vs 2.objektif olarak bakıp ülkesini düşünenler!

parti kapatmanın ne gibi dalgalanmaya yol açacağını sadece gazetlerden okunulan bilgilere göre değil ! tamamen dünyada engelenemez bir ekonomik dalgayı yorumlayarak cevap yazdığımdan !

paradan önemli şeyler vardır

Türk için

toprak

vatan

namus

bayrak

bunun içindir tüm savaş

kefenin cebi yok............ unutma

konuyla ilgili değerlendirmenizi alan yorumları okuyalım
lütfen konuyu sapıtrmadan tartışın

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3291536' Alıntı:
konuyla ilgili değerlendirmenizi alan yorumları okuyalım
lütfen konuyu sapıtrmadan tartışın

benim yorum yazdığım konu birleştirilmiş bu konuyla ! yani beni ekonomiden gitmemin sebebi budur ! ben kapatılma sürecine ekonomi gözünden bakıyorum + kimseye bir kişisel cevap yazma hırsım yok yanlış anlayışıldıysam kusuruma bakmazsın umarım .

benim yorum yazdığım konu birleştirilmiş bu konuyla ! yani beni ekonomiden gitmemin sebebi budur ! ben kapatılma sürecine ekonomi gözünden bakıyorum + kimseye bir kişisel cevap yazma hırsım yok yanlış anlayışıldıysam kusuruma bakmazsın umarım .

yarın sabah kaç işyeri kapanacak? ? ? ? ?

yarın sabah kaç senet,çek arkası yazılacak ? ? ? ? ?

yarın sabah kaç ev,arsa satılacak ? ? ? ? ?

Anayasa Mahkemesinin verdiği karar tamamen toplumun ve ülkenin çıkarlarını düşünerek verdiği bir karardır. Ne AKP"nin iktidar partisi olması ne de %47 oy almış olmasından dolayı kapatılmamasına karar vermiş değildir. Yapılan açıklamada gösterdi ki bu karar TÜRKİYE düşünülerek alınmıştır.. Umarım AKP"de en az Anayasa Mahkemesi kadar bu ülkeyi düşünür ve bazı özlemlerinden vazgeçerler.. Ama bu konuda hiç umudum yok sadece biraz özlemlerini geçici olarak erteleyeceklerdir.. sonra tekrardan DURMAK YOK YOLA DEVAM diyeceklerdir.. Ah canım ülkem bunları hiç haketmiyorsun sen bu bulunmaz güzelliğinle

Geri