Ak Parti kapatılmadı......

Demokrasi Diye Afedersiniz Biyerlerini Yırtanlar Şimdi Söylesin 6ya 5le acaba bu parti neden kapatılmadı...Hatta Kapatılmasın 1 Hazine Yardımı 4

єℓ_мαяια¢нι;3289731' Alıntı:
Demokrasi Diye Afedersiniz Biyerlerini Yırtanlar Şimdi Söylesin 6ya 5le acaba bu parti neden kapatılmadı...Hatta Kapatılmasın 1 Hazine Yardımı 4

Anayasa'ya göre bir siyasi partinin kapatılmasına karar verilebilmesi için nitelikli çoğunluğun oyu aranacak.
Buna göre, kapatma kararı için Anayasa Mahkemesinin 11 asıl üyesinin en az 7'sinin oyu gerekecek.
Anayasa Mahkemesi, Anayasa'nın 69'uncu maddesine göre, "temelli kapatma" yerine, dava konusu fiillerin ağırlığına göre "Hazine yardımından kısmen veya tamamen yoksun bırakma" kararı da verebilecek.

arkadasın bırı demıs akp kapatılsa akd asd acılır dıye dogru dıyor asıl ana yasayı duzeltmek lazım sımdı dtp kapatılmassa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;3289651' Alıntı:
Bazılarının morardığının resmidir:durdurun

Sayın Haşim Kılıç dışında tüm üyeler Akp nin laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğunda hemfikirdir.şimdi Akpliler suçlu olupta kişisel ceza almadıklarının coşkusunu yaşıyorlar.

Umarım Akp bu davadan bir ders çıkartır.

%47 nin içinde olup hala akıllanmayanlarında bu sene alacakları yardımların yarıya düşeceği için üzülmesi lazım..

Ne diyeceğimi bilemiyorum susuyorum sadece ... : x

olması gereken guzel bı karar halk artık mutlu refah duzeyı yuksek bı turkıye ıstıyor partılerın secımle gelıp secımle gıtmesınden yana

olması gereken guzel bı karar halk artık mutlu refah duzeyı yuksek bı turkıye ıstıyor partılerın secımle gelıp secımle gıtmesınden yana

katılıyorum kardeşim
ağzına sağlık duygularımı aynen söylemişsin walla

Öncü06 sen ne biçim yorum yapmışsın hainler falan

İnsanları sen ne hakla hainlikle suçluyosun
Kimden neyin intikamını alıyosun

İlla bi intikam alıcam diyosan yavaş yavaş sindire sindire al o intikamı

hepsinin sonu idam olacak şu an yırttılar 2 sene belki 3 sene daha bu oyunları gelişerek son aşamaya geldiğinde herkes görecek ki ülke ne hale gelmiş bunların hepsi ince planların sonucu şu ana kadar büyük bi başarıyla geldiler elleri açık oynuolar oyunu göstere göstere kumar masasında sürekli bi kişi kazanamaz bir olur iki olur mucize esri üç olur ama sonucu çok acı olur

Vallahi bu bölümde bazen öyle komik yorumlar okuyorumki
İdam edilceklermiş başka bi seçenek kalmadı zaten Cumhuriyet yani halkın kendi yönetim biçimini seçmesine dahi bu derece hazımsız olup
Laikliten atatürkten dem vurmak :hhmanD

küfür hakaret eden arkadaşlar tek tek banlanacak yavaş gelin biraz

vatana millleye hayrlı olsun

akp nin kapatılmaması ne getirir ne götürür???

bence akp nin kapatılmaması akp lilere yaramadı. yanlış okumadınız. yaramadı. çünkü akp liler halka mazlumu ezilmişi oynamayı düşünüyorlardı. 2. dönemde kazandıkalrı büyük zafer sonrası artık ezici bir üstünlükle gelmek sitedikleri için mazlumu oynamaları gerekiyordu. bununda en iyi yolu türbanı sebep gösterip kapatılmaktı. bunu planladıalr ama garip bir şekilde olamadı istedikleri.
kapatılmayı istemelerinin bir nedenide ekonomideki bozuklukların faturasını kaptılmaya çıakrmaktı. bakın bizi kapattılar bakın ekonomi çöktü diyeceklerdi. bu günkü gazeteleri okuduysanız bir haber vardı. hazineden sorumlu devlet bakanı kürşat tüzmen hükümetin enflasyon politikalarının çöktüğünü ve enflasyon hedfin %10 oranında saptığn itraf etmiştir

şimdi böyle bir durumda tek kurtuluş kapatılmakken anayasa mahkemesi herkesi ters köşe yapıp kapatmak yerine hazine yardımının yarısının keislmesine karar vermiştir.

akp lilerin dediği gibi

"vatana millete hayırlı olsun. akp yede geçmiş olsun"

Bu dava sonrası iktidar partisi kendine bir çeki düzen vermelidir. Bu şarttır. Çünkü artık sabıkalı bir parti durumuna düşmüşlerdir.

Ama her ne olursa olsun kimse kendini kandırmasın. Eğer AKP kapatılsa idi bi çok şey kötüye gidecekti.

Bu kararın iyi düşünülmesi, herkesçe tartışılması ve en önemlisi iktidardaki partinin bir özeleştiri yapması şarttır bence.

Sadece tek taraflı düşünmeyelim ! (sanmayınız ki ben akpliyim yada oy attım ) ama Zaten Dünyada 9 aylık bir ekonomik sıkışma mevcut ! bu sıkışma bizdede mevcut merkez bankası faiz artırımına gitmemek için nefesini tuttu ama nereye kadar gider ? bilinmez....şu an bir geçiş dönemi mevcut ! gerek demokrasi davaları ! olsun gerek patlayan bombalar ! bir de bunun üstüne mevcut hükümetin partinin kapatılmasına hangi ekonomi dayanabilir ? hepten kaosvari (tabi ekonomide) ortam oluşur...Zaten hisse senetleri kaybetceği kadar değer kaybetmiş ! tavanda (şirketler vs ) bunun önlemini almıştır..fakat küçük yatırımcı bu yaşanılıcak tam kriz demeylim ! ama krizi kaldıramazdı..speküle eden eden ! piyasayı..! o yüzden partinin kapatılmaması herkesin yararına oldu ! ŞU ZOR GÜNLERDE siyasal hesaplaşma bir kenarda olmalıdır..tabir-i caizse en az 1 sene daha bu durum böyle devam etmelidir!!!

Burada bir çelişki var, adalet bu değil bence...

Duyarlı arkadaşlarımdan cevap bekliyorum; diyelim ki 1 kişi daha aleyhte karar verip te AK Parti'yi kapatma kararı alındı...
Peki nasıl olacak ta 11 kişi, Reis-i Cumhurumuzu da karşısına alarak ülkenin yarısının seçtiği gerçek bir "HALK" partisini kapatma yetkisine haiz oluyor?
Burada bir çelişki var, adalet bu değil bence...

" 11 ≠ (%46,47 x HALK) "​

bahane olarak dünyadaki krizi göstermek yakışmaz AKP ye

AKP dünyada kriz olması durumunda bile devleti,ekonomiyi

yönetecek kadroyada sahip

oy'ada

sandalye sayısına da

parmak sayısınada

ne yapacaksa elinde mevcut

danışmanlarıda var

uçaklarıda var

potansiyelide var

bahane aramadan ekonomik dalgalanmadan uzak tutmalı bu ülkeyi

bunun için yeterli desteği var

yapmalı gerekeni

Bu bir kazanç mıdır?

bu parti 23 tirilyon ceza aldığına göre

suçsuz mudur?

HAYIR

para cezası alması demek suçlu demektir

bu sonuç 1 ağustos sabahı

tekrar suçlu odağı olarak gösterimeyecek demek değildir

suçludur

ihtar almıştır

düşünmeden yola devam etmemelidir

dur yolcu bir düşün neyi yanlış yaptım

niye 23 tirirlyon ceza verildi:.....................?

SePHiRoTH_ üslubuna dikkat et lütfen!
gereksiz ve şiddeti özendirecek mesajlar silindi konuyu ikili tartışma haline getirmeyin lutfen!

Geri