AK Parti Akman’ı akladı

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeleri dünkü toplantıda, Deniz Feneri e. V soruşturması kapsamında servetine tedbir konulan RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın görevden alınmasını tartıştı.

Bizim mesleğin gerçek emekçileri olan muhabir kardeşlerimiz de gün boyunca RTÜK binasının önünde nöbet tuttular.

“Akman görevden alınır ya da istifa ederse, haberi atlamayalım” kaygısıyla yakıcı güneşin altında bekleşip durdular.

Oysa onlar da en az benim kadar biliyorlardı ki; boşunaydı bu bekleyişleri...

Çünkü RTÜK üyeleri Meclis’te grubu bulunan partiler tarafından seçiliyor.

Çoğunluk da Meclis’te olduğu gibi, AKP kontenjanından seçilen AKP’li üyelerde!

Onların “Evet” demediği hiçbir şey, o Kurul’da kabul edilemez!

Gerçi onlar Baykal’ın önceki günkü sözlerinden sonra açıklama yaptılar ve ne kadar “özerk”, ne kadar “bağımsız” olduklarını anlattılar...

“Hiçbir organ, makam, merci veya kişiden emir ve talimat almayız” dediler...

Yemedik tabii!

O koltuklara bir siyasi partinin kontenjanından seçileceksin; bunu, “özerlik ve bağımsızlık önündeki en büyük engel” olarak görmeyeceksin...

Sonra da “Bize kimse emir ve talimat veremez” diye ahkâm keseceksin!

Peeeeeehhhhh!

Sözü uzatmaya gerek yok:

CHP’li üyeler, geçen yıl da Akman’ın görevden alınmasını istemişti...

AKP’li üyeler geçen yıl da buna karşı çıkmıştı... Geçen yıl da dünkü gibi, Akman’ın görevinde kalmasına karar verilmişti...

O yüzden ben dünkü toplantıdan bir “mucize” çıkmasını asla beklemedim.

Biliyordum ki; bakanların, Başbakan Yardımcısı’nın “istifaya davet edermiş” gibi yaptıkları Akman’a, AKP’li arkadaşları sahip çıkacak...

Yanılmadım.

Kurul, CHP’li üç üyenin karşı oylarına rağmen, beş oyla Akman’ın üyeliğinin düşmesine gerek olmadığına karar verdi!

Sonuçta:

AK PARTİLİ RTÜK üyeleri...

Yardım paralarını Almanya’dan Türkiye’ye taşımakla, yani kuryelik yapmakla suçlanan RTÜK Başkanı AKMAN’ı...

Yargılanmasını bile beklemeden AKLADILAR!

Bu AKLAMAYI, RTÜK Kanunu’nun “üyelikle bağdaşmayan işler”i düzenleyen 9. maddesini görmezden gelerek yaptılar...

Kendilerinin yargılanmaları için de zemin yarattılar!

Başbakan diyor ki:

“AKP diyen edepsizdir... AK Parti diyeceksiniz!”

AKLAMA PARTİSİ desek olmaz mı?

NEDİM!

Milliyet Gazetesi muhabiri Nedim Şener, Hrant Dink cinayetindeki istihbarat ihmallerini bir kitapta toplamış...

Sen misin toplayan!

Hakkında, “Terörle mücadelede görev yapmış kişileri hedef göstermek” ve “gizli belgeleri açıklamak” suçlarından toplam 28 yıl hapis istemiyle dava açılmış...

Hrant’ı öldüren Ogün Samast için ise sadece 20 yıl hapis isteniyor!

Yani yazmak, öldürmekten çok daha büyük bir suç...

“AKP iktidarı demokratikleşmek için büyük reformlar yaptı” diyen bütün yandaş ve yalakalar:

Nedim bu ülkede yaşamıyor mu?

GÜNÜN SORUSU

AKP’nin psikiyatr Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü Ayalan, dün bir açıklama yaparak, iktidarlarını eleştiren CHP’lilerin menopoza ve andropoza girdiğini söyledi... Sorum Başbakan’a:

Her fırsatta sözünü ettiğiniz “edep” bu mu oluyor?

..::MUSTAFA MUTLU::..

CHP ve onun yandaş basını Doğan Grubu son iki yıldır Zahid Akmanla uğraşmasına rağmen

Zahid Akman ın istifa etmemesi CHP ve onun teşaronu Doğan Medyasını iyice çıldırtmış durumda

Çünkü eskiden Doğan grubu bir kişi menşete çektiğinde o kişi 2 gün yerinde kalamazdı.

İşte asıl çıldırmalarının sebebi de bu. Güçlerini kaybettiklerini görüyorlar ve bunu görüncede çılgına dönüyorlar

CHP nin Kayıp trilyon davası ile ilgili tek satır edemeyenler

CHP Çankaya Belediye başkanının YAMYAM vurgunu ve soygunu ile ilgili tek satır yazamayan CHP ve onun yandaşı Doğan grubu

güya Zahid Akmanla ilgili şaibeli işler varmış diye istifa etmesini istiyor

asıl neden Doğan gurubuna frkans tahsisinde eskiiden olduğu gibi ayrıcalık tanımadığı için yolsuzluk ayağına edebiyat parçalıyorlar

yemezler koçum yemezler

CHP ve onun yandaş basını Doğan Grubu son iki yıldır Zahid Akmanla uğraşmasına rağmen

Zahid Akman ın istifa etmemesi CHP ve onun teşaronu Doğan Medyasını iyice çıldırtmış durumda

Çünkü eskiden Doğan grubu bir kişi menşete çektiğinde o kişi 2 gün yerinde kalamazdı.

İşte asıl çıldırmalarının sebebi de bu. Güçlerini kaybettiklerini görüyorlar ve bunu görüncede çılgına dönüyorlar

CHP nin Kayıp trilyon davası ile ilgili tek satır edemeyenler

CHP Çankaya Belediye başkanının YAMYAM vurgunu ve soygunu ile ilgili tek satır yazamayan CHP ve onun yandaşı Doğan grubu

güya Zahid Akmanla ilgili şaibeli işler varmış diye istifa etmesini istiyor

asıl neden Doğan gurubuna frkans tahsisinde eskiiden olduğu gibi ayrıcalık tanımadığı için yolsuzluk ayağına edebiyat parçalıyorlar

yemezler koçum yemezler

Bülent Arınç'ta Chp'li Demi Veya Doğan Grubunda :D Çok Komiksiniz Ya Senin Sözlerini Takip Ediyorum Bozuk Plak Gibisin Varya :D Kayıp Trilyon Davası Diyorsun... O Zaman Git Parti Binasına Gidip İhbar Et Dava Açsınlar.. Chp Allah Mı Kitap Mı Dokunulmazlar Ya Çok Komiksiniz Varya.. İşinize Gelmeyince Yan Çiziyonuz.. Bırakın Bu işleri.. :goz:

Bülent Arınç'ta Chp'li Demi Veya Doğan Grubunda :D Çok Komiksiniz Ya Senin Sözlerini Takip Ediyorum Bozuk Plak Gibisin Varya :D Kayıp Trilyon Davası Diyorsun... O Zaman Git Parti Binasına Gidip İhbar Et Dava Açsınlar.. Chp Allah Mı Kitap Mı Dokunulmazlar Ya Çok Komiksiniz Varya.. İşinize Gelmeyince Yan Çiziyonuz.. Bırakın Bu işleri.. :goz:

asıl sen işine gelmeyince yan çiziyorsun hatta zik zak atıyorsun gerçekler acıdır ve bazen acıta bilir senin sözlerine çok gülüyorum:durdurun:durdurun

bak arkadaş ister Bülent arıç ister bir başkasının ne dediği beni ilgilendirmez ben kendi doğrularımı söylerim
ayrıca Bülent Arınç Zahid Akman Suçludur demedi sadece CHP ve onun teşeronu Doğan medyasının kopardığı fırtına karşısında istifa etmesinin daha iyi olacağını söyledi

o onun görüşü. İstifa etmemesini istemeyen AK Partiden başka bakanlarda var

hetrkesin görüşü farklı

CHP ile ilgili hiçbir yolsuzluk olayından tek satır bahsetmeyen Doğan medyası

güya yolsuzluk şüphesi olduğu için Zahid Akman ın istifasını istemesi nekadar komik değil mi

yoksa Zahid Akman Doğan grubun damarına bastıda bu yüzden mi çılgına dönüyorlar

istifa etmeyecek

Bizim güzel bir atasözümüz vardır

" İtler istedi diye atlar ölmez"

işte bukadar

Zahit Akmanın Aklandığını düşünmüyorum.Aksine bu işin ne kadar
büyük olduğu konusunda bir kanıya varıyorum...

aydın doğanı basur etti bu adam.. ertuğrul özkök te aynı hastalığa talip. sakın istifa etme akman daha çok kişiyi hemoroid edicen arkandayız :D

" İtler istedi diye atlar ölmez"

arştırmacı-yorumculuk bu olsa gerek

bu söz bizim atasözümüz değildir.Bir Romen atasözüdür.
Ha ''biz''den kasıt akp ve başbakan olarak tüm camiayı alıyorsa zaten biliyoruz :)

buyrun size kaynak:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=köpekler+istedi+diye+atlar+ölmez

http://www.lafmacun.org/bak/kopekler+istedi+diye+atlar+olmez

http://www.privatesozluk.com/show.asp?m=kopekler istedi diye atlar olmez

Geri