AK Parti’yi kapatmak youtube’u kapatmaya benzemez!

Demokrasiden bahsedip,Hukuku hiçe sayan zihniyete demokrasi dersi vermek lazım.Demokrasiyle yönetilen ülkeler de demokrasinin olabilmesi için üç basamak vardır demokrasi bu üç basamagın üstüne oturur.Birincisi Yasamadır ve halkın seçtigi meclis yasalar koyar.İkincisi ise yürütmedir ve Hükümettir ve Meclisin yasalaştırdıgı kanunların uygalamakla görevlidir yani oyunun kuralı yasalara uygun yürütmeyi yapmak.Üçüncüsü ise yargıdır yargıda hakem görevi yapar ve Yasama ve yürütmenin kural ihlali yapılmadan,ülkenin yönetimesinin denetimini yapar.Görünen odurki hükümet ve çogulculuguna güvenen demokrasi nedir bilmiyen iktidar ve taraftarları oyunu faullü oynamak istemektedir.Üstelik bu faullü oyununu yakaladıgı geçici çogunlugu kullanaraktan koyacagı yasalarla sürekli yapmak istemektedir ya herkes salaktır ve bunlar akıllıdırlar ya kimse ses çıkartmamasını istemektedirler.Tabi işlerine gelmedigi için hukukun da işlerine karışmamasını,karışırsada hep lehlerine karar vermesini istemektedirler.Buna güzel bir örnek; Başbakanın işine gelen mahkeme kararlarında yorum yapmazken,işine gelmeyen kararlarda ulemayı öne sürmesi gibi.
Demokrasi fakiri olan forum arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum.Demokrasinin yürütme ayaklarından biri olan hukuk devreden çıkartılmak istenirse veya hukukta iktidarın eline geçerse bu rejim demokrasi olabilirmiydi?

Malesef arkadaşlar ülkemizin pataponya oldugunu düşünen ve milleti aptal yerine koyan oturdugu koltukta kasılıp kendini adam zanneden yaptığı işin sonucunu millete ve devlete verecegi zararı hesap edemeyen birilerinin kuklası bu aptallardan ne zaman kurtuluruz bilmiyorum.Yıl 2008 yaşım 35 bizden geçti bari çocuklarımız bu köhne zihniyetin verdiği üzüntüyü yaşamasalar bizim gibi.
Arkadaşlar bu adam hakkında yapılan suç duyurularına sizinde katılmanızı istiyorum.Yoksa Yaşar OKUYAN'ın dediği gibi hala bıraktıkları yerde otlamaya devam mı edeceğiz.

Bizim azgın azınlık kesimi yine zil takıp oynamaya başladı.

Onlara kızamıyorum sadece acıyorum.Neyapsın garipller sevinmesinde. Normal yollardan iktidara gelemeyeceklerini bildikleri için bu tür dayatmalara destek vermeleri çok normal.

Bu kesim 367 uydurması sonucunda da Abdullah GÜL cumhurbaşkanı seçilemeyince yine aynı çocuksu sevinçleri yaşamışlar ve hatta "Bu iş bitti Abdullah GÜL asla cumhurbaşkanı seçilemez" demişlerdi.
Ama hevesleri kursaklarında kaldı.Sanırım bunun sonuucunda da yine aynı hüsran onları bekliyor.

yargıya mudahale yapılmamalı savcıyı tamamen desteklıyorum koyunların ve cobanları ulkesı degıl burası
BURASI BU AZIZ VATAN SEHITLERIN VATANIDIR
SAHTEKARLARIN ASLA OLMAYACAK

KeMaLiST_´isimli üyeden Alinti
AKP'nin %47 oy aldigini dusunursen
sevinecek kesim = %53
(70 000 000 / 100) *53 = 37 100 000 YETERİNCE ACIKMI

Akp %47 oy aldıgı icin padisah edasıyla hareket edebilir ama o %53 bir hamlede onu yerden yere vurur...

bu ne yaa...herif akp dışındaki herkesi kendi tarafına koydu.....ne yani akp oy verenlerin hepsi laik değil mi..sen önce laikliğin ne olduğunu git kitaplarda oku yeter....böyle örümcek geri kafalı insanlar olduğu sürece işimiz daha uzun...

yüzdeleri ve sayıları vatandaş sayısına göre değil, seçmen sayısına göre hesaplamanız gerekli :)
şımarık akp medyasının yazarları korkudan "hedef tahtasına" koyacak isim arıyorlar
çıkar meselesi ne de olsa "zafere giden yolda herşey mübahtır" diyerek hedef tahtasına insanları koyup sonra da onların öldürülmesini izleyecekler.

Gönültaş 'ın komik iddialar dediklerinin ne olduğu da ortada
Başbakan olarak dvleti temsil eden birisi ortaya çıkıpta şerri hükümleri savunamaz, yok eğer savunursa durum bu olur kapatma davası açılır

Dünyayı ve Türkiye’yi yok saymanın bedelini devletin içindeki bütün güçlerinizi kaybederek ödeyeceklsiniz. Kemalizmin suyu çıktı!

ben akp olmamakla beraber mhp oy vermiş biri olarak %53 hepsi sizdenmi
yıllarca atatürkçülük laiklik diye diye bu milleti soğuttunuz be ....

bende mhp ye oy verdim kardesim ama keske ellerim kırılsaydı... bugun benimle aynı seyi soyleyen yuzlerce mhpli arkadasım var. MHPnin bir kalesi vardı TARSUS belki bilirsin. İşte MHP orayı kaybetti...

Geri