AK BANK reklamlarına dikkat!!!

Jackal47 evet gerçektende mükemmel bir hayal gücü kullanmışsın.Ama gerçektende değişik bir düşünce.Arkadasim bir kere şöyle düşünmelisin.Bu Reklamlari oturupta şahinler yapmadi.Bunu reklamcilar yapti.Bunu yayin'a sokan'da paradoks reklam şirketidir.Ve bu reklami yapanlarda Beykent Universitesinde ki öğrencilerden olması gerekiyor.Her reklamda her film'de her dizide birşey araniyor bu türkiye'de.Bence Türkiye'nin tv izlemesi cok sakıncalı.Çünkü herşeyden birşey cıkartiyoruz milletçek.Afedersiniz Adam Osursa s*ctı diceniz.(Sakın Yanlış anlama beni)senin düşüncene saygı duymasam hiç bu konu hakkında yorum bile yapmazdim.

İyi yere dikkat çekmişsin

hıms konu için ellerine saglık beni reklam kısmı değilde hadis kısmı biraz sarstı ya güzelmişş varlla böle hadisleri seviyorum belli konularda insanları frenliyor...

konudan konuya atlayarak bi tartışma olmaz.öncelikle tartısılcak konu belirlernir.o tartısılır.birde o alanda temel bilgilere sahip olmalı insan.dinin kaynaları nelerdir bunu bilmeyen insanlarla niye tartısıosunuz anlamadım...

sacmalamışsın.ordan ekmek yiyenler var mesela ben.eşimin canı cıkıyo helal para kazanmak için orda.saçma sapan şeyler yazmayın ya.eşim müdür olcam diye canı çıktı ne çamur atıyosunuz.

bizim memleket sırf senaryo uretiyor :) ...o.uruk tan nem kapacagına rüşvet verme haksız kazanç elde etme..arkadaşını dostunu musluman kardesini kazıklamaya kalkma..ahlaklı ol sende iyi musluman olmaz..baskalarının yaptıkları seylerden rahatsızlık duyuyorsan tv izleme o kadar basit..nasıl bi beyine sahip ki bu insan boyle bir senaryo kurmuş ..senin yazın degil bu..mesela ben bunları okumasaydım kesinlikle ve kesinlikle boyle bi anlam aklımın ucundan gecmez..dini bilgisi derin ve bu bilgiyi sırf ortalık karışsın diye kullanan bri yazmıştır bunu..avrupa yakası dizisini bile karalamışlar..gaffur Allah ın ismi ve bu ismi dizide dengesiz deli sapık bi karaktere bilerek verildi diye bir ara soylentiler cıktı :) ...
ne tanıdık insanlar var Allah ın ismini taşıyan..eroinman esrarkeş mafya..hadi bunlara da ses çıkar da goreyım..
mesela bi mafya babası beyaz ticareti yapan adama git soyle bakalım ..baba bu isim allah ın ismi sen bu işi yapamazsın :)..cevabı alırsın..ne akbankı savunurum ne de böyle düşünceleri..yanlış hocam yanlış...Allah dogru yoldan kimseyi ayırmasın..

Walla arkadaşlar mesajların hemen hemen hepsini okudum.. en başta bu sölüceklerim tamamen benim kendi düşüncelerimdir.. kimseyi yargılamam ve görüşüne laf atmam... Aslada polemik yaratmak istemiorrum... ama mantıklı konuşma arada açığım.

bence reklamın bu şekilde açıklanması acayip anlamsız olmuş... o filler timurun filleride olabilir.. kabeyi yıkan filler olduğunu nerden biliosun...

şu "mehdi" konusunada gelince.. arkadaşalr bu dünyaya islam dinlerini (ki allah tarafından gönderilmiş dinlerin tümü islamdır) yaymak için en son gönderilen ademoğlu Hz. Peygamberiniz (s.a.v.)dir.. ve Allah (c.c.) geleceği Peygamber efendimize bile anlatmamıştır..

ki siz şimdi yok mehdi gelcek ascak kescek diosunuz.. Asla ve kat-a size katılmıyorum... benim için önemli olan islamın şartları, imanın şartları, 32 farz, 54 farz, Ve yüce kitap Kur'an-ı Kerim dir.. fıkıh kitablarındaki bilgilerin doğruluğuna ve özlüğüne inanmıyorum...

Çünkü dünya üzünde TEK değişmeyen şey Kitabımız Kur'an-ı Kerim'dir..

hepinize kolay gelsin...

şuna eminimki kesinlikle ortalık karıştırmak için yazılmış.allah bilir akbanktan bi yarası var.yada burda konu açabilmek için bi yerden alıntı yapmış ne yazdığının kendisi bile farkında değil.deli saçması.ben istesem herseyden bi anlam çıkartırım,hayalgücü yeterli buna.milletin aklına gelmeyeni nasıl uyduruyolar anlamıyorum.diyorumya kesin bi yarası vardır akbankla ilgili yoksa okadar dünyada incelenecek sey varken niye bi bankayı seçsin.gurur duyuyorum eşimle ankbank çalışanı olduğu için.bu budur.

mehdi diye birşey yoktur.mehdi inancı misyoner faaliyetler sonucu hristiyanlıktan geçmiştir.
kuranda hz.isa nın geri geleceğini belirten hiçbir bilgi yoktur.bunun dışındaki kaynaklar yalandır,iftiradır.kulaktan dolma bilgilerle konuşmayalım.

aydınlattıgın için teşekürler kardeşim ögrenilmesi gereken bişey bence
paylaşım için saol

Geri