Air Ties Rt 103 Modem Kurulumu Yardım

emruss

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben pc ye format çektim...
şu anda pc ye bir türlü kuramadım.... air ties rt 103 nasıl neti kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada modemim usb değil.

kardeş nasıl bi yardım istiosun anlamadım kurmak şçşn sadce kullanıcı adın ve şifreni gircen

pc ye format attım su anda pc de net yok anlatabiliyormuyum... nasıl neti kurcam die soruyorum..

"Sisteminizde kablolu yada kablosuz ağ banlantısı bulunamadı. Modeminiz kablolu modem ise kablosuz ağınızın devre dışı olup olmadığını kontrol ediniz.Modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı oldugunuza emin olunuz."

kurmaya çalışıyorum birde böle bi hata alıyorum bunun nedeni nedir herşeyin takılı olmasına rağmen..

arkadaşlar ben browseri açıyorum 192.168.2.1 yazıyorum ama açılmıyor neden... drivermi ister

bi kaç resim ((aygıt yöneticisinde ethernette felan sorun yoksa )) atsan daha aydınlatıcı olucaksın görmeden sana yardımcı olamayızki !

http://192.168.2.1 yazarak web arayüzüne giriş yaptıktan sonra şifre soracaktır Tamam'a bas ve ADSL Menüsünden TTnet kullanıcı adı ve şifreni gireceksin.. Burdan Resimli anlatımını bulabilirsin..

Geri