ocukbocuk
Banned
- Reaction score
- 0
benide banlarmısınız naparsınız hiç umrumda değil ama bişeyler söylemek istiyorum. siz korkak insanlarsınız hem de insanın dirisnden değil ölüsünden korkandan daha korkak insanlarsınız. çünkü bir adamın ölüm yıldönümden korkuyorsunuz. adamın ne pkk liliğini koydunuz ne şerefsizliğini. ayıptır. bu adam yurt dışında klip çekn adamlar diyrduki" diyarbakırı görmeden newyork ta klip çekemessin kardeşim" tabi siz bunu anlayacak kapasitedemisiniz bilmiyorum ama bi düşünün adam ne demek istiyordu. ve bu adam popüler bir liçle ülkesinden uzaklaştırıldı. ve kendi değimiyle " yağmurlarına bile yabancı olduğu bir ülkede" öldü. ve siz hala o adamın bir taşın altından çıkacağını zannediyosunuz. aynı şüpheler nazım için yılmaz güney içinde beslenmişti. keşke şüphelerinizde haklı çıksanız. ve siz bu adamın ölüsüne küfrediyorsunuz ne acıki bir zamanlar bu adamın şarkılarını dinliyordunuz. nerden mi biliyorum? çünkü bu adamın bütün kasetleri 1 milyondan fazla satıyordu. bu ülkede 1 milyondan fazla kominist ve ya pkk li olamayacağına göre siz "cesur vatanseverler" de bu adamı dinliyordunuz. ve son olarak. düşüncelerden korkmayın ve ölülerden. korkacağınız şey sizi öldürmek isteyen düşünemeyen kimselerdir. mesela vatanını satan bazı "malum" kişiler.
not: küfür yerine bana direkt cevap yazarsanız sevinirim. en azından düşünme yeteneğiniz olduğunu gösterisiniz
not: küfür yerine bana direkt cevap yazarsanız sevinirim. en azından düşünme yeteneğiniz olduğunu gösterisiniz