Ahmet Çakar'dan G.Saraylıları Kızdıracak Açıklamalar! . . .

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
14423_501.jpg

Yeni sezon öncesi takımların son durumları ve transferlerinin değerlendirildği 'Telegol' programında konuşan Ahmet Çakar, yine gündeme damgasını vuracak açıklamalar yaptı.

Galatasaray büyük bir camia değil

Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol programında yorumcu olarak söz alan Ahmet Çakar, Galatasaray'ın büyük bir camia olmadığını iddia ederken, Fenerbahçe futbol takımının başına sportif direktör olarak gelen Aykut Kocaman'ın en ufak bir hatada kellesinin alınacağını söyledi.

Galatasaray yönetimi başarısız

Real Madrid'in astronomik bir rakamla kadrosuna katmak istediği eski Galatasaraylı Franck Ribery'nin çok ucuz olan parasının ödenmemesinden dolayı kulüpten ayrılmasını yadırgayan Çakar, sarı-kırmızılı yönetimi başarsızlıkla suçlarken, Okocha ve Baliç'i yüksek rakamlarla yurtdışına satma başarısı gösteren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan övgüyle bahsetti.

'Aziz Yıldırım ne derse o..'

Yıldırım'dan övgüyle bahseden Çakar, deneyimli başkanı eleştirmekten geri kalmadı. Sarı-lacivertli kulüpte tek tip yönetim anlayışı olduğunu vurguladı. Ve sözlerine şunları ekledi: 'Aziz Yıldırım ne derse o olur Fenerbahçe'de. İşlerin yolunda gitmesi halinde bir sıkıntı olmayacaktır. Ancak tam tersi olursa işte o zaman Aykut Kocaman'ın kellesinin hemen alınacaktır. Bence Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye göstermelik getirlmiştir

Kaynak

Artık Ahmet Çakarı takmıyorum onun dediği önemli değil...:sopa:
Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğu ortada....

ağızı olan konuşmuş gene çakar bildiğimiz çakar :D nede olsa

Kim dediniz pardon, Ahmet Çakar mı? Bilemedim kendisini.

bi kaç yıL evveL biri bacağına sıkmıştı,
yakında biri de bunun ağzına 'çakar'

mayo giyeceğim diyipde sözünde durmayan adamın dediği laflara pek kulak asmam açıkçası...

SaçmaLık =)

Tmm Ribery Kaçtı Doğru Da O Canaydın Dönemiydi 1, Bu Ribery'nin De O Dönem İçin Bu Kadar Abaracağını Çoğumuz Tahmin Etmezdi, Hadi Onu Da Geçtim Sanki Her Sene BöyLe Adam Kaçırıyoruz ELimizden, Bir Tek Ribery, Bu ÜLkede GeLipte 5 Para Etmeden Bedevaya GönderiLen YabancıLarı Kimse Konuşmuyor, Bu Konu AsıL ÖnemLisi Ve Her Sene GeLen OyuncuLardan Para KazanıLmadan GönderiLiyor Ve Bunu Tüm TakımLarımız Yapıyor, Yani Transfer Yapmayı BiLmiyoruz ÜLke OLarak Bence En ÖnemLi EksikLiğimizde Bu...

izledim geçen gece bu programı.. Kendine kendine havaLara giriyo çakaL.

Ağzı olan konuşur oldu lan ülkede Televizyon şenlik gibi :)

Ne güzel söylemiş Manga :) :)

Ahmet Çakar'la qeri dönüşü olmayan bi yola girmek istiyorum (;

Şimdi küfür edicem rtük engeLLicek

Ahmet çakar
Çakacaklar sana az kaldı bekle
Az daha böyle kasıntı kasıntı konuşmaya devam et sen
Mermi acısı çabuk geçti galiba=)

Başlık açmaya değmez bunun dedikleri

Tamamen Polemik, Adam öyle söylemese şu an burda haberi olmazdı
Ticari işler bunlar, Yormayın fazla kafanızı...

Geri