AHMeDineJaD EşiYLe GöRüNTüLeNDi

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
5884977.jpg

Eşiyle görüntülendi

ran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ı tanımayan yok. Ancak eşiyle ilk defa görüntülendi.

Bu ender pozu 51 yaşındaki Mahmud Ahmedinejad Tahran'da bir konferans sırasında verdi. Ancak yine de Ahmedinejad'ın eşini tanımak çok zor. Kara çarşaf içinde olan İran First Ladysi siyah bir gözlük takmış.

Ancak Ahmedinejad'ın eşinin kaç yaşında olduğu ve isminin ne olduğu da kamuoyu tarafından bilinmiyor. Bayan Ahmedinejad'ın kocası gibi mühendislik eğitimi aldığı tahmin ediliyor.

İşte Eşi
:durdurun

5884980.jpg

Kaynak

:hhmanD

Süper Bir Görüntü .
Ben eşini Göremedim . Gören varsa banada Söyleyebilir mi ?
:durdurun

zuhahhahaha harbi eşimi o yoksa fotomontaj falan mı?

daha çok fotomontaja benziyo:D:D

Bu ülkede bu yönetimi istemediğiniz için dalga geçiyorsunuz hadi neyse de.
Adam memnun karısı memnun size ne be kardeşim =)
İran'da şeriat var başkaldıran mı oldu ?
Veyahut bakın adam amerikaya israile nasıl kafa tutuyor ?
Yakıştıramadım dalga geçmenizi.
Baldırı çıplak ingiliz kraliyet ailesiylede dalga geçmeniz dileğiyle..

orasını burasını açıp " araplara para kaptırma " diyen size tuhaf gelmiyor dalga geçmiyorsunuz bununla dalga geçiyorsunuz unutmayınki bunlar sizin atalarınızdan kalma bundan 100 yıl öncesine kadarda istanbulda bunlardan vardı şimdi ise gericilik olarak görüyorsunuz yazıklar olsun

fotomontaj değil de ya gerçek bu ;)
bundan 100 yıl önce istanbulda bunlar var demişin
istanbul hanımefendilerini atlamışın ama ;)
başlığıda şöle değiştirsek iyi olur amedinejad eşiyle görüntülenemedi :p

ne komiksiniz ya sizin anneniz ablanız kardeşiniz sokakta açık saçık dolaşırken biri sarkıntılık yapsa o zaman neler dersiniz neler

ne komiksiniz ya sizin anneniz ablanız kardeşiniz sokakta açık saçık dolaşırken biri sarkıntılık yapsa o zaman neler dersiniz neler

Ya istersen bu görüntüyü de savunmak için mini etek örneğini verme. . .

Senin bahsettiğin sapıklar, o sapıklar ki çoluk çocuk dinlemiyor, kapalı açık ne anlarlar.

First Lady :saskin:vur:eek:ha

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne…Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. desenize hayvanlar insanlardan daha medeni.... M.A.ERSOY

Puahahahaha :) Bu ne böyLe ya ? Kara çar$af yakı$mıyor kuLLara..

Gerçekten beğenmedim. Ama eşi değilde başka birisiyse nereden bileceğiz? Ayrıca bilmek zorundamıyız?

Hürriyet Başörtü İran haber ajansı adamların işi gücü iran yaa bir İsrail ABD iranla uğraşıyor bide Hürriyet Milliyet. Yanlış anlaşılmasın İranı sevdiğimden değil zaten hep müslümanlarla savaşmışlar.

Geri