Ahlaksızlıkta sınırları yok______foto

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Ahlaksızlıkta sınırları yokYerel seçimlerde “Yaparsa Hoca Yapar” diye afiş astıran CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 6 ayda Antalya gençliğinin ahlakını çökertti. Akaydın, Avrupa ülkelerinde her yıl bu tarihlerde “Oktoberfest” (Ekim Festivali) adı altında düzenlenen sefahati bu sene Antalya'ya da taşıdı.​
9809849659.jpg

resim89431_2.jpg

AHLAKSIZLIKTA SINIRLARI YOK - FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İki gün süren sefahat aleminde su gibi alkol tüketilirken, alkolün etkisiyle ahlaksızlıkta sınır tanınmadı. Akaydın, İçki fıçısının tıpasını balyozla kırarak sefahat alemini başlattı. Alkol duvarını aşan Akaydın, daha sonra Alman revü kızlarıyla birlikte pistte kendini kaybetti.

Seçimlerde “Yaparsa Hoca Yapar” diye afiş astıran CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 6 ayda Antalya gençliğinin ahlakını çökertti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa ülkelerinde her yıl bu tarihlerde “Oktoberfest” (Ekim Festivali) adı altında düzenlenen sefahati, bu sene Antalya'ya da taşıdı. İki gün süren sefahat aleminde su gibi alkol tüketilirken, alkolün etkisiyle ahlaksızlıkta sınır tanınmadı.

HALKÇI BAŞKAN...

8655961329.jpg

TIPAYI PATLATIP PİSTTE KENDİNİ KAYBETTİ
Akaydın, “Oktoberfest”in simgesi olan bira fıçısının tıpasını, Alman turistlerle birlikte balyozla kırarak sefahat alemini başlatırken, alkol duvarını aşan Akaydın'ın daha sonra Alman revü kızlarıyla birlikte pistte dans etmesi ise dikkat çekti. Siyasilerin bu tarz görüntüleri Avrupa ülkelerinde bile yadırganıyor ve büyük tepkilere sebep oluyor.

AHLÂKSIZLIK İÇİN HER TÜRLÜ ZEMİN HAZIRLANIYOR
Vakit'e konuşan Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, “Biz haya ettik, festivalin yapıldığı yere gitmedik. Ancak haberlerini aldım, anlatılanlara göre tam bir ahlaksızlık. Bunun eğlenceyle bir ilgisi yok, resmen Türk-İslam ahlakı ifsad ediliyor” dedi. Önceki başkan Menderes Türel döneminde insanların uluorta içki içmezken Akaydın'la birlikte ahlaksızlığın sokak ortasına taşındığını kaydeden Küçük, “Su dansları adı altında kızlı erkekli gençlerimizin ahlakını bozmak için her türlü zemin hazırlanıyor. Akaydın'dan sonra, kendini bilen bir insanın ailesiyle Antalya'da gidip oturacağı, gezeceği bir mekan kalmadı. Ancak biz bunları dile getirince çağdışı oluyoruz. Bu yozlaşmanın önüne geçilmezse Antalya'da gençlik kalmayacak” şeklinde konuştu.

CHP VE MHP'LİLER NEREDEYSE TUVALETE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR

Antalya'daki CHP'li belediyelerin yolsuzluklarıyla ilgili çok sayıda belge ortaya çıkarmalarına karşın, hiçbir işlem yapılmadığını ifade eden Küçük, bugün de CHP'li Konyaaltı Belediyesi hakkında yine milyarlarca liralık yolsuzluk belgesi açıklayacaklarını söyledi. Küçük, “Eğer savcılar bu açıklamamızı ihbar kabul edip harekete geçmezlerse, biz suç duyurusunda bulunacağız. Bu yolsuzluğun boyutu, Konyaaltı Belediye Başkanı'nın istifasını bile gerektirir” dedi. Akaydın'ın bu rahatlığının diğer partililerin umursamaz tavrından ve CHP'lilerle olan ilişkilerinden kaynaklandığını ifade eden Küçük, “CHP ve MHP'liler, il genel meclisinde neredeyse tuvalete bile birlikte gidiyor, inanılmaz bir ittifak var” şekinde konuştu. Yolsuzluk belgelerini açıklamamaları için kendilerine inanılmaz teklifler geldiğini de kaydeden Küçük, CHP'lilerin yolsuzluklarının bundan sonra da takipçisi olacaklarını söyledi.

Ahlaksızlıkta sınırları yok - En Doğru ve Güncel Haber

İsteyen o festivale gider, isteyen gitmez. Sonuçta başkan oraya kendi kendini atamadı. O kadar kişi oraya geliyorsa geleneksel birşey ve demekki yapılması gerekiyor. Başkan sadece festivali düzenleyip kenarda bekleseydi saçma sapan bir haber olmuş derdim.

kardeş böyle durumlarda ilk olarak ben haberin kaynağına bakıyorum :)) üstüne yorum yapmaya bile değmez muhatap almış olursun...

Çok saçma bir haber ahlaksızlıkla ilgili bir şey göremedim. Ayrıca resimler açık bir şey yok ama yinede mozaikle kapatmışlar bence iş olsun diye yapılmış bir haber ... Zaten sitenin isminden de belli oluyor herşey ;)

isteyen o festivale gider, isteyen gitmez. Sonuçta başkan oraya kendi kendini atamadı. O kadar kişi oraya geliyorsa geleneksel birşey ve demekki yapılması gerekiyor. Başkan sadece festivali düzenleyip kenarda bekleseydi saçma sapan bir haber olmuş derdim.

her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok değilmi.. Belediye yolsuzluklarla debeleniyor, mlitarist başkan almanlarla keyf yapıyor, sonrada halkçı başkan denecek öylemi?

Elbetteki isteyen gider istemeyen gitmez ama yaptığı işinde bir ağırlşığı olmalı.. Bu bir hizmetmi?

Siz seçilmiş bir cumhurbaşkanına bir başbakana tahammül etmiyeceksinzide seçildi diye antalyanın altını üstünü fıçıyla yıkadı diye gökleremi çıkartacaz başkanı..? Herkese iğne herkese çuvaldız olmaz. Kim neyi ne kadar hakederse ona o kadarını batırırız.. Merak etmeyin.

İsteyen o festivale gider, isteyen gitmez. Sonuçta başkan oraya kendi kendini atamadı. O kadar kişi oraya geliyorsa geleneksel birşey ve demekki yapılması gerekiyor. Başkan sadece festivali düzenleyip kenarda bekleseydi saçma sapan bir haber olmuş derdim.

kardeş böyle durumlarda ilk olarak ben haberin kaynağına bakıyorum :)) üstüne yorum yapmaya bile değmez muhatap almış olursun...

Çok saçma bir haber ahlaksızlıkla ilgili bir şey göremedim. Ayrıca resimler açık bir şey yok ama yinede mozaikle kapatmışlar bence iş olsun diye yapılmış bir haber ... Zaten sitenin isminden de belli oluyor herşey ;)

Valla arkadaşlar iyi demişsiniz bende böyle bi şeyler yazacaktım ama baktımki gerek kalmamış :D

:thumbdown:

Demek bira içip dans edersin heee seni gidi ahlaksız başkan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p

her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok değilmi.. Belediye yolsuzluklarla debeleniyor, mlitarist başkan almanlarla keyf yapıyor, sonrada halkçı başkan denecek öylemi?

Elbetteki isteyen gider istemeyen gitmez ama yaptığı işinde bir ağırlşığı olmalı.. Bu bir hizmetmi?

Siz seçilmiş bir cumhurbaşkanına bir başbakana tahammül etmiyeceksinzide seçildi diye antalyanın altını üstünü fıçıyla yıkadı diye gökleremi çıkartacaz başkanı..? Herkese iğne herkese çuvaldız olmaz. Kim neyi ne kadar hakederse ona o kadarını batırırız.. Merak etmeyin.

Her seçilen her haltı yiyecek diye birşey söylemedim. Bunun hizmet olduğu konusundada birşey söylemedim. Gelenekse yapılır dedim. Şuandaki yönetimden memnun değilim ancak şu durumdada hiçbir partiyide desteklemiyorum. Çünkü çoğu kişi partisine çıkar peşinde gibi geliyor. Valla batırabilirsen helal olsun ayrıca :durdurun

abi harbiden sınırları yok püüüü:durdurun:durdurun

:D:D resimlerde sanki gögüsleri görünü yoda kadınların bide puslandırmışlar...:D komik bunlar yaw

Türk halkı daima geleneklerine bağlı bir millet olmuştur.
Kimi kendi öz geleneğine bağlı kalır kimi başka milletlerin geleneklerine bağlı kalır.

Ne varki bunda

Her topluluk hak ettiği ile yönetilir

Antalyalılarlar da Almanlar gide gele demekki Almanlaşmış,başlarına da Almancı başkan seçmişler

Bunlar yakında Fasching de yaparlar.Hani cinsi sapıklığın zirvesi olan melanet

her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok değilmi..

Loopused kardeş ,kedi kedi olalı bir fare tuttun diyecektim ama yine direkten döndün.Ama başlangıç güzel.Her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok diyerek ufak ufak mantık yoluna gelmeye başladın.Ama bu defa da hedefi tutturamadın.Bunu akepeye söyleyeceksin. Neyse yakında o da olacak.:durdurun

her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok değilmi..

Loopused kardeş ,kedi kedi olalı bir fare tuttun diyecektim ama yine direkten döndün.Ama başlangıç güzel.Her seçilmiş her haltı yiyecek diyede birşey yok diyerek ufak ufak mantık yoluna gelmeye başladın.Ama bu defa da hedefi tutturamadın.Bunu akepeye söyleyeceksin. Neyse yakında o da olacak.:durdurun

59 mesajlık biri olarak beni iyi tanıyorsun belli.. bu nikinle pek tanıdık değilsin gerçi bir yıl önce aynı günlerde üye olmuşuz ama hangi durumunu yada beni tanıyan hangi yüzünle böyle bir yorum yaptığını çok merak ettim. seni siyaset bölümünde hiç görmedik desek yalan olmaz. ama sen beni iyi takip etmişsin görüyorumki... neyse takipçilerimin olması beni sevindiriyor.. beni izlemeye devam et . o mantık oyunlu yollarda değil, fare avında gezen kedi olarakta değil, çakal avındaki kurt olarak görmeni tavsiye ederim.

Toplu sex olayları, çok fantastik fanteziler felanda dönmüştür orda. Oktoberfest diil mi, Fuckfest e döndürürler ortamı. Ne edepsiz ne hayasız insanlar bunlar ya.. Ayıptır..

Allah'ım sen kullarına akıl fikir ihsan eyle. İktidardakiler ülkeyi bölmek yolunda yapmadıklarını bırakmıyorlar bizde oturmuş burda birafestivalinin derdine düştük. Rezillik ama tabi. Ne gerek war birafestivaline. Aczmendilerle biz ne güzel headbank yapardık zamanında, olucak iş mi..

Boş yere ahlaksız demişler artık böyle içtinmi kafayı dağıttınmı laik oluyosun ama cuma namazına giderde resmin çekilirse yobaz ve ahlaksız olursun devir böyle....... kimse yanlış anlamasın bende içiyorum içerim ama dinimin gereği cumayada giderim haaa dersenizki çokmu iyisin hayır dörtdörtlük tabiki değilim ......... aslında olay o veya bu değil ortada şaçma bişeyde yok aslında bizim tek derdimiz bir olamamak geçmişte sağ sol dendi tutmadı alevi sünni dendi tutmadı şimdi türk kürt olayı dendi bakalım bunuda görücez ne olucak ALLAH sonumuzu hayır etsin .... kim ne ne yaptıysada bizene ha ahlaklı ha ahlaksız........

Jöntürklerle baslayan bati taklitciligimiz tam gaz devam ediyor...

Biz batinin teknolojisini almiyoruzda ipe sapa gelmez her türlü adetlerini milletimize empoze etmeye calisiyoruz...

Yazik ki ne yazik...

ama başka biri bir (akp'^den) vaaza gitse bu elemanlar çığırırlarda vay irtica vay yobazlık vay gericlik diye

Aynen katılıyorum. Akp destekçisi falan da değilim ama arkadaşın dediği gibi bir olay olsa kıyamet kopar. Kaldı ki bir arkadaşımızda geleneksel bir şey yapılmalı demiş. Neresi geleneksel ? OCTOBERFEST ismi mi, balyozla kırılan bira fıçıcısı mı yoksa kalemiti ceyn tarzı giyinen kızların koluna ters girip dönerek dans etmek mi?
Öte yandan bu yapılmamalıdır da demiyorum ama yorum yaparken bizler biraz daha ince elenip sık dokuyup doğru düzgün yorum yapalım. Avrupa'nın Amerika'nın kültürünü kabul etmeyelim. Deliler gibi alkol almaksa çağdaşlık, ben çağdışı kalmayı tercih ederim. Ve bir dipnot daha bende zaman zaman bira, rakı v.s. içiyorum. Ama "deliler" gibi değil.

Geri