"Ahlaksız" Karikatür

Demek Baykalla ilgili yüzlerce Karikatür var.iyide biz neden göremiyoruz.sahi varsa göstersene.

Baykal bu ülkede yıllardır seçim kazanamaz ama ONUN LA İLGİLİ KARİKATÜR YOK

Baykal ın liderlğindeki CHP de her kongrede yumruklar havada konuşur sandelyeler havada uçuşur ama Leman ve diğer lerinden yine tık yok

bu örnekleri daha çoğaly-tmak müm kün

peki karikatürler yayınlanıyorda biz mi göremiyoruz

sen göremiyosun demekki!..daha geçen hafta uykusuz dergisinde baykalla ilgili çok güzel bi karikatür vardı!..her hafta düzenli olarak karikatür dergilerini alırım!..genel olarak hükümete yüklenilir sonuçta gündem maddelerinin hemen hemen hepsi hükümetin icraatlarıyla ilgili olduğundan hükümete yüklenilmesi son derece doğal!..

lemanıda tebrik ediyorum çok güzel kapak hazırlamışlar!..Kapak olmuş!..

BunlaR karikatürü değil Eleştiriyi hazmedemiyorlar .
:hhmanD

Bombalayalım Leman'ı olsun bitsin .
Yada 2. seçenek Leman Dergisi almayın olsun bitsin .

( ki zaten burda eleştiri yapanların aldığını sanmıyorum . Dip not bende almıyorum )

sen malzemeyi verirsen karikatürist ne yapsın çakıverir imzasını bnlar mizah,eleştiri biraz gelişelim,leman dergisinin alıcısı belli zaten bellirli bir hedef kitleye sesleniyorlar ,mizahı anlayalım, ben sadece dini konuların mizahla çok içli dışlı olmasına karşıyım her ne kadar karşı olsamda mizah özgürlük ister bnları aşmalıyız ...

mizahı seviyorum ya =)

her nekadar bagırsanız çagırsanızda müthiş yaratıcı olmuş =)

tayyibe oy vermedim. Ama edep denen birşey var. O parmağın koordinatları leman(cılar)ın altına doğru sanki. yanlış mı görmekteyim...

bu kadar olmaz ne olursa olsun başbakanımız o bizim

Erdoğan doğru söylüyor batı'nın ahlaksızlığını aldık. Baksanıza LeMan'nın yaptığı ahlaksızlığa...

Ne olursa olsun T.C Basbakani bu sekilde lense edilemez

hem bu karikatur bile degil montaj Erdogan dogru soylemis batidan ahlaksizliktan baska ne aldik soyleyin birakin bu ozentiyi artik kendi yaptiklarina bir bakarmsiniz terbiyesizlik

iyi de bu hareketi yapan Sayın tayyip değil mi?bu hareketin ne anlama geldiğin bilmiyor mu?parmagındaki zımbırtıyı başka şekilde gösteremez miydi?adam yapıyor bişey diyen yok.sonra bunu mizahi biçimde eleştirenler,Sayın tayyipin ''yaptıgı''bu hareketi çizenlere davalar açılıyor..

böle ib.. lerde war
saol knqa

Adamın uzerine bu kadar gidiLmezki..

bu kadar atasına hakaret eden bir millet daha varmıdır dünya üzerinde.. kimi mustafa kemal ATATÜRK e hakaret eder, kimi fatih e nasıl bir milletiz yahu.. bunların hepsi içimizden yatişen insanlar.. bende bu kadar olmaz diyorum... ne diyeyim başka.
RTE'yi ata yapıcaksın nerdeyse. Son haftalarda Uykusuz'un kapakları da çok iyi olur

seviyelrini ortaya koymuşlar deil başbakan başka bri bile olsa sokaktaki çöpcü bile olsa yapılmamalı
valla güzel bi söz var azcık istifade etsinler
Gezdim yemeni,şamı ettim ilmi talep .. meğer ilim hiçbirşeymiş illa edep illaaa edepp...........

iyi de bu hareketi yapan Sayın tayyip değil mi?bu hareketin ne anlama geldiğin bilmiyor mu?parmagındaki zımbırtıyı başka şekilde gösteremez miydi?adam yapıyor bişey diyen yok.sonra bunu mizahi biçimde eleştirenler,Sayın tayyipin ''yaptıgı''bu hareketi çizenlere davalar açılıyor..

Seçim boyası işaret parmağına sürülür.Bu resmin orijinalinde başbakan işaret parmağındaki boyayı gösteriyor (TIKLA).Bu sadece karikatürcülerin montajı.Yaptıkları hakketen terbiyesizlik

Geri