...:::Ahh $u kadınLar !!! & Ahh $u erkekLer =) :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
eşitLik oLsun istedim

£rkekLer & KadınLar :)

1zfhmco.jpg

alkx3p.jpg

9fv5sl.jpg

a3z5kw.jpg

ŞİMDİ ERKEKLERE GELELİM =)

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''kocacığım' demiş, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?'

adam gülümsemiş : ''bu akşam ögrenirsin sevgilim.''

adam akşam eve gelmiş, elinde gayet güzel paketlenmiş bir kutu... kadın gözlerine inamamış; ''kocacığım sen bir harikasın!..'' paketi alelacele açmış... ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

rüya tabirleri kitabı! :D

28it5yt.jpg

WeriLdiyse sorry
Aradım ama ßuLamadım !!! :melek​

süperdi:).......

Güzel..... :) Eline sağlık...

resimler çok güsel oldness eline sağlık adamım

paylaşım için teşekkürler.

bıze dolambaclı yollardan solemesinler arkads.. ben ıncı kolye ıstıyorum dese olay o boyuta gelmicekti : ))

bu sac yakısmamıs dimi demenin sacımı boyatıcam kuaforre gitmem lazım demek oldugunu mesela bız nerden bilelim : ))

bıze dolambaclı yollardan solemesinler arkads.. ben ıncı kolye ıstıyorum dese olay o boyuta gelmicekti : ))

bu sac yakısmamıs dimi demenin sacımı boyatıcam kuaforre gitmem lazım demek oldugunu mesela bız nerden bilelim : ))

Sen ßu işin kitaßını yaz İsa...söz iLk ben aLacam =)

ağa ben anlamam bu işlerden sadece lafta benım :p

erkek milleti işte ne olacak. :hadiordan

anlamıyorlarmış mış mış!!! hiç anlarlar mı... yoksa sadece işinize öyle geldiği için mi saf numarasına yatıyorsunuz? :hadiordan

:durdurun :durdurun :durdurun

erkek milleti işte ne olacak. :hadiordan

anlamıyorlarmış mış mış!!! hiç anlarlar mı... yoksa sadece işinize öyle geldiği için mi saf numarasına yatıyorsunuz? :hadiordan

:durdurun :durdurun :durdurun

Yok anlamıyoz..yanı ben kendı adıma konusıyım anlamıyorum..bırı bana bısı dedıgınde ben ne dedıyse onu anlarım altında ima aramam kı :D neyse o dur...

Geri