ah ulen liseliler:)

ases

Altın Üye
Reaction score
0
Lisedeyiz en fırlama zamanlarımız Bi gece efsane kankiler klasik geyik olan duvarlara spreyle yazı yazma olayına giricez Neyse toplandık aldık Sprey boyaları lisenin caddesine indik:)

Basladık yazmaya peachiz zaten Belalım, Vazgecemem, Liselim Bu Sevda Bitmez (yazacak bişey yok graffitiden anlamıyoruz bizden önce yazan abilerimizin izinden gidiyoruz) kahkahalar eşliğinde kafamıza göre yazıyoruz biri 155 i aramıs ihbar etmiş Bi baktım polis arabasının ışıgı hızla yaklasıyor ama uzak, dedim beyler kaçın asayişciler geliyor:) Neyse bizim ihsanda apandist ameliyatı olmustu bi sure önce koşamıyor tabii bende onlarda kalacam satamam yani herifi biz basladık kaçmaya ihsan arkada kaldı hızlı koşamıyor doğal olarak bagırıyo allahsızlarrr diye dedim döneyim bari ben döndum saklandım kamyonun arkasına Polis İhsanı enseledi İhsan bagırıyor: Ya polis abi niye hızlı gelmiyosunuz ya tam yakaladım cocukları kaçtılar elimden 4 kişiler abi gucum yetmedi koştum yakalayamadım ameliyatlıyım zaten diyor Polis diyo olm sen yokmuydun onların arasında diye ihsan yok abi bizim evin duvarlarına yazıyolardı baktım kalabalıklar kaptım ekmek bıcagını koştum diyor, amca ya ben şimdi babama ne diycem ya:):)

polis:tamam yavrum sen evine git biz onları yakalayıp hepsini temizletecez merak etme:):)

Ben kamyonun arkasında krize girdim ölecem ama gulmekten ben 45 yıl dusunsem aklıma gelmez orda o lafı soylemek :D

bir arkadaşımın anısıdır paylaşmadan edemedim alıntı yani:D

Hehe IImiShhh :)
AgHh bende OzleMisim:angel:

abi süpeeeeeeeerrrrrrr yaaaaaaa!!!!!

hehe
abi fikir ;
türkün aklına ya koşarken yada bilmen ne yaparken gelirmiş
işte böle bişiy olmuş baktı yakalanacak
kim ölmüş yalandan felsefesi sallamış
abi türk bu yapar...

cem yılmazın espirisne dönmüş dolapta iki herif
karının kocası dolabı açıo heriflerden biri "yakaldım abi " çok yoruldum ama burda yakaladım :D

ehuehueh guzelmiss :)

pıravo arkadaşa iyi siyasetçi olur ondan

kıvrak zeka bu olmalı

Way be iyi sıyırmış. Benim aklıma gelmezdi walla böle bi sey. harika...

hehehehehe yavv allah nasıl biliyorsa öyle yapsın manyak olmuş be hocam :):):) yarıldık burada....

güzelmiş paylaşım için saol!

hahahaaha cok komik ya bak duygulandım ah gencliğimmmmmm........

abicim zeki olan her an yırtma başarısını gösterir bravo elemana

bende az yazmadım o yazıları

Geri