ases
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Lisedeyiz en fırlama zamanlarımız Bi gece efsane kankiler klasik geyik olan duvarlara spreyle yazı yazma olayına giricez Neyse toplandık aldık Sprey boyaları lisenin caddesine indik
Basladık yazmaya peachiz zaten Belalım, Vazgecemem, Liselim Bu Sevda Bitmez (yazacak bişey yok graffitiden anlamıyoruz bizden önce yazan abilerimizin izinden gidiyoruz) kahkahalar eşliğinde kafamıza göre yazıyoruz biri 155 i aramıs ihbar etmiş Bi baktım polis arabasının ışıgı hızla yaklasıyor ama uzak, dedim beyler kaçın asayişciler geliyor
Neyse bizim ihsanda apandist ameliyatı olmustu bi sure önce koşamıyor tabii bende onlarda kalacam satamam yani herifi biz basladık kaçmaya ihsan arkada kaldı hızlı koşamıyor doğal olarak bagırıyo allahsızlarrr diye dedim döneyim bari ben döndum saklandım kamyonun arkasına Polis İhsanı enseledi İhsan bagırıyor: Ya polis abi niye hızlı gelmiyosunuz ya tam yakaladım cocukları kaçtılar elimden 4 kişiler abi gucum yetmedi koştum yakalayamadım ameliyatlıyım zaten diyor Polis diyo olm sen yokmuydun onların arasında diye ihsan yok abi bizim evin duvarlarına yazıyolardı baktım kalabalıklar kaptım ekmek bıcagını koştum diyor, amca ya ben şimdi babama ne diycem ya

polis:tamam yavrum sen evine git biz onları yakalayıp hepsini temizletecez merak etme
Ben kamyonun arkasında krize girdim ölecem ama gulmekten ben 45 yıl dusunsem aklıma gelmez orda o lafı soylemek
bir arkadaşımın anısıdır paylaşmadan edemedim alıntı yani
Basladık yazmaya peachiz zaten Belalım, Vazgecemem, Liselim Bu Sevda Bitmez (yazacak bişey yok graffitiden anlamıyoruz bizden önce yazan abilerimizin izinden gidiyoruz) kahkahalar eşliğinde kafamıza göre yazıyoruz biri 155 i aramıs ihbar etmiş Bi baktım polis arabasının ışıgı hızla yaklasıyor ama uzak, dedim beyler kaçın asayişciler geliyor
polis:tamam yavrum sen evine git biz onları yakalayıp hepsini temizletecez merak etme
Ben kamyonun arkasında krize girdim ölecem ama gulmekten ben 45 yıl dusunsem aklıma gelmez orda o lafı soylemek
bir arkadaşımın anısıdır paylaşmadan edemedim alıntı yani