Age Of Empires SeriLeri [1-2-3] [HH][RS]

age of 2 nin 2. part'ı inmiyor. Servera erişilemiyor diyor. Tekrar yükler misin?

"cobra on the hill" unforgetable cheat of Age Of Empires 1

age of 1 maalesef ıspanyolca:) ıngılızce olanı varmı acaba?
yınede tesekkurler bu arada

Dostum harıkasın 1. sını cok oynamıstım multiplayer 6 kısı mancınıklar felan cok sarıyodu ya :D

age of 3 indirdim kurdum çalıştırınca hata veriyor d3dx9_25.dll bulunamadı diyor yardım ederseniz sevinirim

age of 3 indirdim kurdum çalıştırınca hata veriyor d3dx9_25.dll bulunamadı diyor yardım ederseniz sevinirim

önceLikLe d3dx9_25.dll dosyasını googLe a girerek arat downLoad LinkLeri teker teker cıkacaktır. dll dosyasını buLabiLdiğin bir downLoad kaynağından indirip, oyunun buLundugu konuma at. (örn:c:/Program files/Microsoft games/age of empires2/) bu işLemLeri yaptıktan sonra artık oyuna girebiLirsin...

kardeş sagol ıı sını ındırdım de tam oyun acılırken wındows hata verıp oyunu kapatı yo
nerde yanlış yapıyom acaba
bı el atı be ...

kardeş sagol ıı sını ındırdım de tam oyun acılırken wındows hata verıp oyunu kapatı yo
nerde yanlış yapıyom acaba
bı el atı be ...

hata demişsin ya kardeş
nasıL bir hata tam oLarak
detayLı yazarsan beLki çözüm buLabiLiriz

indirdim ellerine sağlık ama bende vista var oyunu açmıyor windowsun bu sürümüyle uyumlu değil diyor ne yapacağız ?

bunu nasıl indircem acaba kardeş ??_??_??_??_??_ cevap verirsen sevinirimmmmmm.... ve bol bol teşekkürler ederim !

paylasım ıcın sagol 3 ve 2 yı aldım ındırıyorum sagolasın oynayınca yıne yazarım tesekkurler

paylasım ıcın sagol ındırdım suan cıkarıyorum kurup oynayınca yıne yazarım gercı sorunsuz dur oyun da bılınen oyun merak eden arkadslara 2 ve 3 ındırdım partlarda sıfrede sorun yok cıktı hersey tamam

Geri