Age Of Empires III [ HH ]

Çok baba oyun Strateji sevipte oynamayanlar hemen oynasınlar!!!

valla cok guzel sagolunda bunda is yok :S bana ne yapmam gerektgini soylermisiniz lutfen

ArkadaŞlar Kİmse BoŞuna Bu Oyunu İndİrmesİn Helede Kotali ArkadaŞlar BoŞuna Kotanizi Harcamayin Ben Bu Oyunu İndİrdİm Her BİŞeyİnİ Yaptim Oyunu AÇarken Bİ Hata Mesaji Gelİyo Dll Hatasi Sanirim Crack Hatali.........

ArkadaŞlar Kİmse BoŞuna Bu Oyunu İndİrmesİn Helede Kotali ArkadaŞlar BoŞuna Kotanizi Harcamayin Ben Bu Oyunu İndİrdİm Her BİŞeyİnİ Yaptim Oyunu AÇarken Bİ Hata Mesaji Gelİyo Dll Hatasi Sanirim Crack Hatali.........

ona buna laf yetiştirecegine dll hatasının tam ismini söyle yardımcı olayım

Bunu İndİrmek İÇİn O Kadar Zaman Harcadim Amaaa AÇilmadi Sİ<zde Yorulmayin Oyun Hatalii.....

Ben Ona Buna Laf YetİŞtİrmİyorum Olum İnsanlik Namina Kotali Olanlar Var Yazik DeĞİlmİİİİİ......ÇaliŞmadiktan Sonra...

Ben Ona Buna Laf YetİŞtİrmİyorum Olum İnsanlik Namina Kotali Olanlar Var Yazik DeĞİlmİİİİİ......ÇaliŞmadiktan Sonra...

Bunu İndİrmek İÇİn O Kadar Zaman Harcadim Amaaa AÇilmadi Sİ<zde Yorulmayin Oyun Hatalii.....

sana dll hatasının ismini söyle yardımcı olayım diyorum sen hala ayrı havadan vuruyosun : )

VALA HATASINI nOT ETMEDİM :) SADECE DLL HATASI YAZIODU ONU GÖRDÜM...O AKLIMDA

y ben hiç birşey anlamıyorum ki bi kutucuk aciliyor hemen kapanıyor :S tam olarak hatanın adını burada yazsanızda bizde indirsek dll dosyasını

exe lazımmm

Arkadaşlar oyunu online oynamak istiyorum ama orjinal exe dosyası lazım elinde olan bi ekleyebilirmi şimdiden sağolunnn :clap :clap :victory

paylaşım için çok teşekürler benim bi sorum olcaktı ben bi türlü bu oyunu lan üzerinden açamadım ev arkadaşımla oynamak istiyorum oyunu ama olmuyor yardım edebilirmisiniz bana bu msn adresinden ulaşın lütfen xxx

Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum herşey güzel açılıyor amma başlangıçtan itibaren ekranın büyük kısmı beyaz görünüyor ayar yapamıyorum ok veya cancel kısmı dahi gözükmüyor denkgele açsam dahi ekran tamamen bembeyaz bu olay farcry da da olmuştu ekran kartının sürücüsünü güncelleyince düzelmişti ama ekran kartım şuan güncel bunun çaresini bilen varsa yazsın da şu oyunu artık bi oynayım yawe :vur :vur

BENDE DE AYNI SEY OLDU NASIL DUZELTİCEZ

BENDE DE AYNI SEY OLDU NASIL DUZELTİCEZ

bende de aynısı olmuştu..muhtemelen diğer oyunlarda da performans düşüklüğü vardır..format tan başka çare bulamadım(formattan sonra aynı ekran driverini kullandım düzeldi)..işletim sistemide büyük ihtimal vista sizin??..:vur:vur:vur

sh@rk herşeyden önce teşekkürler..oyunda HİÇBİR sorun yok..:biggrin:biggrin:biggrin

sadece d3dx9_25 dll dosyasını www.dll-files.com dan indirip oyunu kurduğumuz dosyaya yapıştırmak gerekiyor..yaklaşık 7gb lik oyunu ortalama 500mb ye sıkıştırmışsın((kotalılar için harika))daha önceki çalışmanda harikaydı((vista tüm sürümler by shark)):clap:clap:clap..

yalnız bir sorum olacak; oyunu açmak için tıkladığımda herdefasında ''uyumluluk problemi var'' diyor,ama oyunu açabiliyorum ve oynarken bir problem yok..şuan senn upload ettiğin vista ultimate i kullanıyorum..sorun ne olabilir?:saskin:saskin

ben bunu bir yerden 6 part indirdim sorunsuz çalışıyor

LÜtfen Yardim

Ark'lar ben bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum.....

Ben 12 partıda indirdim . Ama daha önce internet üzerinden oyun indirip kurmadığım için nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum. 1.partı bir yere çıkarıyorum 2. partı istemiyor sonra :utan :D belkide saçmalıyorum ama bilmediğim için ... :utan

Paylaşım süper , indirmek içinde çok uğraştım ....

YARDIMCI OLACAK VEYA FAYDALAbİLECEĞim lİNK VERİN LÜTFEN

:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow

yokmu yardım edecek birisi ya, kurmam lazım bu oyunu :S

Ya yardım edecek birileri yokmu? uploadı yapan arkadas ,, vs...

neden indiremiyorum linklerin üzerine tıklıyorum olmuyor

Geri