Age of Conan'ın boş sunucuları Free 2 Play'e teslim oldu.
Age of Conan, tüm zamanların en iyi görünen, en sağlam atmosfere sahip, en eğlenceli ve en vahşi dövüş mekaniklerini sunan ve en seksi MMORPG'si olsa da; muhteşem yükselişinin ardında kocaman bir enkaz bıraktı ne yazık ki. Delicesine yüksek sistem gereksinimleri, bitmek tükenmek bilmeyen hatalar silsilesi, durmadan değişen oyuniçi dengeleri ve belki de en önemlisi, bir MMO için oldukça zayıf kalan içeriği yüzünden...
Burada Age of Conan'ın hüzünlü hikayesini daha fazla anlatarak sizleri baymak niyetinde de değilim açıkçası. Zira bugünden itibaren Age of Conan için yeni bir dönem başlıyor. Evet, uzun süredir ortalıkta dolanan haberler bugün gerçek oldu ve Age of Conan da F2P alemine adım attı. Ancak tahmin etmenin pek de zor olmadığı gibi oyunun birçok cezbedici özelliği için para ödeyip Premium hesap sahibi olmanız gerekiyor. Yine de birkaç saat kılıç savurup üç beş kelle yuvarlamak için bir girip bakılabilir. Buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine gidebilirsiniz.

Age of Conan’ın sistem gereksinimleri açıklandı
En az:
*İŞLETİM SİSTEMİ: Windows Vista/XP
*iŞLEMCİ: 3GHz Pentium IV
*RAM: 1GB RAM
*EKRAN KARTI: Shader Model 2.0 ve 128MB RAM: NVIDIA GeForce 5800 veya ATI 9800
Tavsiye edilen:
*İŞLETİM SİSTEMİ: Windows Vista/XP
*iŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) ya da daha iyisi
*EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 7950GX2 ya da daha iyisi
*RAM: 2GB veya daha fazlası DirectX 10, 64-bit processors, multi-core için geliştirilmiş olup, Windows Vista için “Parental Control’u”(Büyüklerin kontrolünü) destekliyor.
7 views