...::: AfrikaLı KadınLar ve takıLarı :::...

Afrika YerLiLeri. KızıLderiLiLere BayıLırım Biran HevesLendim Kursağımda Bıraktın Yahu :D

Dudaklarda açılan deliğe büyük objeler takmak Afrikada ve dünyanın bir çok yerinde ilkel kabilelerde yaygınken, sadece iki kabile dudaklarına halka şeklinde piercing takmıştır: Mali'de yerleşik Dogon kabilesi ve Etyopyada yerleşik Nuba kabilesi. Afrikada Malawide yerleşik Makololo kabilesi üyesi kadınlar, dudaklarına büyük plaklar takardı. Ünlü afrika kaşifi Dr. Livingstone, kabile şefine bunun sebebini sorduğunda sürpriz bir cevapla karşılaştı: Güzellik için! Kadınların güzellik adına sahip oldukları tek şey Pelele dir (dudaklarına taktıkları tahta plaklar), erkeklerin sakalı vardır, kadınların yoktur. Pelele olmadan bir kadın güzel sayılmaz...

birazcık arastırıverdim arkadasım senin için:)umarım yardımcı olmusumdur

allah akıl fikir versin ya;

insanlar kendilerini neden bu hale getiriyolar; yazık...
yazdım ya güzellik için olmazsa olmazlarıdır onların

bunlar kızıl dereli değil be
zaten kızıl DEREli diye bi ırk yok bi kızılderili var.sen heralde selcuk dereli ile karıstırdın:D:D:D:D:::):):):):)

herkesin guzellik anlayisina saygimiz varda buna guzrllik diene arkamla gulerim.....
tam manasiyla salaklik....

ben bunları okumuştum oo ağızlarındaki tabak ne kadar büyük olursa toplumdaki yeri o kadar büyüktür...

salaklara bak ne takmışlar uyuzlar ama hiç yakışmamış:D

irenç ya güzellik anlayışına bak pahh biz bi dudamızı deldiriyoz olay çıkarıyolar
insanlar odun sokmuş resmen:)

Allahtan arastırma yapmamıssın oLdness_07 bence yapmalısın cok acayıp ulke olmaya adaylar :D

insan denirmi bunlara bilmemki .?? ama resimlere saol denir:D emeğine sağlık

Geri