AeDating 4.1 IQ

eline sağlık.. güzel çalışma

bunun turkce dılı varmı elınde olan varmı arkadaslar bı arkadasın yaptıgını duymustum hatta ındırmıstım bıle ama sımdı yenıden bulmak lazım duyanınız ve bulanınız olursa esırgemeyelım:Sopa

(inc/header.inc.php)
dosyası eksik çalışmıyor :S

Kod:
Warning: main(inc/header.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in e:\www\friendship\index.php on line 11

Fatal error: main(): Failed opening required 'inc/header.inc.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in e:\www\friendship\index.php on line 11

bu hatayı veriyor
index.php de 11. satırda

Kod:
require_once( "inc/header.inc.php" );
burası var

ve inc klasörün de de hedaer.inc.php die bir şey yok :S

4.0 versiyonun header.inc.php yi koy halloluyor. Türkçe dosya hala bulunamadı mı?

arkadaslar 4.0 da da inc .php yok yardimci olurmusunuz

o değilde admin girişi olmuyor aynı yere dönüp duruyor sql den düzelttim şifreyi falanda yok yanlış yazınca şifre hatalı diyor
ama doğru yazınca aynı yere tekrar dönüyor indirmeyin boşa bunu
admin girişi sorunlu

beta' Alıntı:
o değilde admin girişi olmuyor aynı yere dönüp duruyor sql den düzelttim şifreyi falanda yok yanlış yazınca şifre hatalı diyor
ama doğru yazınca aynı yere tekrar dönüyor indirmeyin boşa bunu
admin girişi sorunlu

aynı sorun bendede var arkadaşlar şifreyi hatalı girince hatalı şifre diyor ...

doğru ad ve şifre girincede aynı yere dönüp duruyor yani admin adı ve şifre soran yere..

admin paneline girmiyor acli yardım...

netsevdam' Alıntı:
aynı sorun bendede var arkadaşlar şifreyi hatalı girince hatalı şifre diyor ...

doğru ad ve şifre girincede aynı yere dönüp duruyor yani admin adı ve şifre soran yere..

admin paneline girmiyor acli yardım...

Çözdüm arkadaşlar admin olayını bir tek image sorunu kaldı image gösteriyor yalnız kod göstermiyor ..yani sadece resmi gösteriyor kod vermiyor yardım ederseniz sevinirim ...

bosuna cekmeyin boonex bu imagemagicke baglamis ,image magick de hostsuz calismaz yada domaininizi kiraladiginiz yere bildirmelisiniz imagemagicki install etsinler diye ama bunuda cok kisi yapmiyo.neyse ney denemekte fayda yok bu script CENAZE ancak.

Script nuller

ac2me' Alıntı:
bosuna cekmeyin boonex bu imagemagicke baglamis ,image magick de hostsuz calismaz yada domaininizi kiraladiginiz yere bildirmelisiniz imagemagicki install etsinler diye ama bunuda cok kisi yapmiyo.neyse ney denemekte fayda yok bu script CENAZE ancak.

Sayın arkadaşlar ...
Bu linkteki yazıyı iyi okuyun! http://www.aewebworks.com/demo.htm
dolphin based on aedating ?

1.admin/index.php dolphininki ile değiştirin ..
2.signup.php '' '' ''

sanırım sorun çözülür:)))

admin kullanıcı adı: admin
admin şifresi :ae3
bunları deneyin arkadaşlar sorun yaşayanlar. bende çözüldü sorun...

Geri