adult'suz Hackhell'a merhaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin , ha bu arada arkadaşların da dediği gibi adult kaldırılmadı devam ediyor. Mesele nefis meselesi aslında. Mouse senin elinde :)

nefis meselesi ağır bir meseledir. Desene sen şuana kadar nefsine hakim olabilmişindir yoksa ara vermezdin yada nefsine yenilip geri geldin :)))

tahref156 kardeşim teşekkür ederim =). Nefsi muhakemelerin cebelleşme hususu derindir. Çözemezsin ne zaman neye kayar ne zaman neyden sakınır kendini. Foruma katılış niyetim adultla ketun bi alaka sahibi değil. Sadece o konuda bir değişiklik gördüğüm için o konu üzerine bi başlık attım. =) eyvallah kardeşim.

tahref156 kardeşim teşekkür ederim =). Nefsi muhakemelerin cebelleşme hususu derindir. Çözemezsin ne zaman neye kayar ne zaman neyden sakınır kendini. Foruma katılış niyetim adultla ketun bi alaka sahibi değil. Sadece o konuda bir değişiklik gördüğüm için o konu üzerine bi başlık attım. =) eyvallah kardeşim.

önemli olan geri gelmendir geçmişe mazi derler :D rica ederim ben tşk ederim

lan adult site sadece hack hacheldemi varda konuşuosun burayı kapatınca bütün adult sitelerimi engellicen herkesin nefsi kendine.

Bak aslan kardeş. birincisi sanal alem diye bu şekilde bozuk konuşman anlamına gelmez hitaba dikkat edelim lütfen. ikincisi benim bi yeri kapattığım falan yok ayrıca kimsenin nefsine de laf ettiğim de yok kendi aleminde fırtınılar koparıp lüzumsuz düstursuz hitaplar dan geri adım at ki olgun adam sansınlar. Bu konuşmanla ben senin 15 yaşından yukarı olmadığını düşünürüm. Hoşbulduk kardeş yinede iyi eğlenceler.:wink:

Aramıza Hoş geLDin..

HackheLL'Li AduLt Bir Başkaydı. Ama insanLar Nefsine Hakim oLduğunda Ne Kimse Nede Bir İnternet Sitesi Kimseyi YoLDan Çıkaramaz..

HayırLı ForumLar..

Hoşbulduk kardeşim. Ben yoldan çıkarıyordu sözünü arkadaşın bana garip bir şekilde sormasından dolayı söyledim. Yoksa dediğin gibi insan nefsini kontrol ederse forum daki adult etki etmez ama hakim değilse forumda ki adult değil reklamdaki but bile tahrik eder. =) Yani dediğin doğru. yoldan çıkarıyor lafını garip bir soru geldiği için söyledim ;)

hoşgeldin kardeş..kalıcı olma dileğiyle..

bu arada sana her hoş geldin diyene cevap yazmak yerine teşekkür butonuna basman daha şık durur..;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri