adult'suz Hackhell'a merhaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EtemSEL

New member
Reaction score
0
hackhell sitesini bir süredir takip ediyorum. adult bölümü kaldırıldıktan sonra ve yeni bi arayüz modeli oluşturulduktan aranıza katılmam kaçınılmaz.

Ben istanbul güneşli den Etem SEL 01.01.1985 Gümüşhane.

Herkese iyi eğlenceler.

hackhell sitesini bir süredir takip ediyorum. adult bölümü kaldırıldıktan sonra ve yeni bi arayüz modeli oluşturulduktan aranıza katılmam kaçınılmaz.

Ben istanbul güneşli den Etem SEL 01.01.1985 Gümüşhane.

Herkese iyi eğlenceler.

Önce hoşgeldin..
Sonra sen nefsine hakim olamıyormusunda bölüm iyiki kapatılmış dermiş gibi konuşuyorsun anlamadım...
Üstelik bölüm hala yerinde duruyor...Ultra surf vb..programlarla ulaşılabiliyor herkes....

Nefsine külliyen hakim olan birine rastlarsan banada göster de feyiz alalım üstadım. Neyse bu konu o kadar önemli değil ben sadece tanışma bölümüne iştirak edelim icabıyla konu açtım. Tartışma yeri olmasından yana değilim. Bir hoşgeldin demeniz kafidir memun eder.

Kent55 hoşbulduk üstadım. Aile olabilme temennisiyle:001_smile:

yok yani bi hackhell de adultun olmayışı seni düzeltmişse vallahi çok iyi ama sana kötü haberim var hackhellde adult varr nefsine sölemedim sna söledim hadi hoş geldin :)

Hoşbulduk arkadaşlar =).

Güneşli evrenin üstü evren cd. Komşummusun yoksa kardeşim.

Hoşbulduk arkadaşlar =).

Güneşli evrenin üstü evren cd. Komşummusun yoksa kardeşim.

Çocukluğum orada geçti.İyi bilirim oraları.Komşun sayılırım..=)

Birçok arkadaşım var orada..Evren cad.'de Hayatpark avm var sanırım.Genelde herkes oraya takılır..=)

sacmalık bence....adult olması nefsıme hakım olamamam anlamına gelen seyler solemısın ılk basta..nefsıne hakım olup olmaman bu sıteye mı baglı xD

Çocukluğum orada geçti.İyi bilirim oraları.Komşun sayılırım..=)

Birçok arkadaşım var orada..Evren cad.'de Hayatpark avm var sanırım.Genelde herkes oraya takılır..=)

Evet hayatpark kurulu burada kardeşim.

sacmalık bence....adult olması nefsıme hakım olamamam anlamına gelen seyler solemısın ılk basta..nefsıne hakım olup olmaman bu sıteye mı baglı xD

Kardeş adult olmasından dolayı nefsime hakim olamamam gibi şeyler söylemedim adultsuz daha iyi oldugu fikrini söyledim.Yani herkes kendince herhangi bir konuda nasıl fikir iletebiliyorsa bende onu yaptım. Ayrıca nefs meselesini siteyede bağlamadım bence de senin yorumları adamakıllı okumayıp kafana göre yorum yapman saçma. Bir şey hususunda yorum yapacaksan eğer konuyu ve söylenenleri iyi anla ona göre yorum yap tavsiyem budur kardeş iyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri