adulta bakanlar

hahahah yalanlara bak yaww kahve içen var denetleyen var hehehehe:):):)

walla ifrit nefsine hakim olma falan tamam doğru diyorsun ama sende biliyorsun ki her insanın ihtiyacı war ve bu ihtiyacı gidermek için ya zina yapacak yada böyle sitelerdeki yerlere geçecek kendi ihtiyacını giderecek.Sence burda adulta girmek mi daha günah,Zina yapmak mı, yoksa dışarda elin kızlarına bakıp haklarında kötü şeyler düşünmek mi?

ahuauhau ifrit canına mı susadın lem sen ?? benim müşterilerimle ne alıp veremediğin var
2Yh02808.gif

dinime küfreden müslüman olmasa bari... olm var ya bak boy boy filmlerini koyarım neye uğradığını şaşarsın...

gelin bakim siz kardeşlerim hayat orda başlar ... buarada mona gizliler daha iyi oluyo bea :D yaparken utranmıyo bizde bakarken utanmıyoz...

Eyx03147.gif
ne demişler hayat fani bi kere versen ne olur yani :p
eV302960.gif

Walla Abi Ne Yapıy0rsak Xfiles Ve Chamfer Yüzünden Bizim Günahımıza Giren Onlar Yoksa Durup Dururken Niye Girek-ki Adult' a..!
İ$imiz Olmaz..!;)

Lem ben de diyom ifrit en sonunda cinnet geçirdi adultu başımıza yıkacak gülmekten yıkıldım :D:D

ßy.k0łera' Alıntı:
Walla Abi Ne Yapıy0rsak Xfiles Ve Chamfer Yüzünden Bizim Günahımıza Giren Onlar Yoksa Durup Dururken Niye Girek-ki Adult' a..!
İ$imiz Olmaz..!;)

cehennemde arkadaşlarımız hazır yani, xfiles ve chamfer :)

olay soyle gelisti
ifrit:eek:lum herkez adultta len yine, simdi oraya bi baslik acmak lazim, hepiniz yanacaksiniz diye, hewesleri kursaginda kalacak
sorunlu:hehe acsana
ifrit:actim baksana :D

aynen boyle oldu walla, ben sorunlu siler diyodum, olay nerelere gelmis euheuhe

ifrit' Alıntı:
olay soyle gelisti
ifrit:eek:lum herkez adultta len yine, simdi oraya bi baslik acmak lazim, hepiniz yanacaksiniz diye, hewesleri kursaginda kalacak
sorunlu:hehe acsana
ifrit:actim baksana :D

aynen boyle oldu walla, ben sorunlu siler diyodum, olay nerelere gelmis euheuhe

ahuahauh cevabımdan tırstı kacacak yer bakıyo ulen asena bile daha az kıvırıyo wallaha :D :p

buarada monalisa bekleriz senide aramıza gelceğin yer ora olcak emin ol :p

Sorunlu sen olmasan şaşardım abi ya bi gülücükle adult un yüreğini ağzına getirtmişsin :D

doğru sölüyo ama neden geyiğe açtı demekki espirik istiyo biraz espirik yapalım ama korsanını çıkarıp satmaın tamammı lamm

gelelim konuya şimdi şöyle bişey var bu aynı yemek yiyip uyumak gibi birşey yani ihtiyaç olmazsa olmaz hele bide dershane üniversitede olanlar için tam bir facia

1 aklını derse veremez
2 aklından geçmeyen şey kalmaz
3 milletin kızları hakkında çok kötü fantaziler düşünür
ve en sonuna gelelim en vahim bölge burası BUNU EN ETKİN EN VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAR

biri eski defterleri açıp duruyo=) react0run bile nicki burda "sorunlu" be fi tarihinden kalma konular=))

güncel olanlar yetmiyomu =)

Geri