Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adult ve Programlar bolumde moderator olmak ıstıyorum paylasımlarım mevcuttur yetkılı arkadasların uygun gormesı takdırıyle paylasımlarıma moderator olarak devam etmek ısterım saygılarım ve sevgılerımle "Cnrsngl"
arkadaşlar haklısınız belki erken olabilir ama bence düşünülmesi bile yeter.
ayrıca moderaotr olmak ıcın gereken kuralları okudum hackhell harıc 2 sitede daha moderatorlugum var bır cok sıtede yonetımde bulundum kısacası deneyımlıyımdır bilgilerinize.
Cok erken arkadsım ...DeneyimLi oLabiLirsin ama burda ne yaptıgın önemLidir poseidon'un dedigi gby...Daha caLısman gerekir...Aynı tempoyu sürdürürsen beLki Şubat - Mart ayLarında oLabiLirsin..Oda beLki..Oyun olumsuz...]-[
şimdi erken olması ileride olamayacağın anlamına gelmez. senin gibi çok arkadaşa başlarda erken dedik ama sonrasında mod oldular. paylaşım ve çalışmalarının devamı gelirse sende hackhell de mod olabilirsin. ama şimdilik erken dostum.