Adult Sİte Şİfrelerİ BÖlÜmÜne Mod Adayiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

comand

New member
Reaction score
0
Aslında bence erken ama ben yinede şansımı deneyeyim dedim :)

bencede olsunlar mod, nephentes te istiyorsa tabi :)
şu avatırıda değişse :)

olur senden , gerçi erken ama
-------------------------------------
son karar yöneticilerin

benden tam destek iyi işler yapıyosun :)

nephentes+sen güzel işler çıkarıyorsunuz orda benden de size destek Bu arada monorıza msn ye gel senle konuşmam lazım :)

+ 1 de benden g€lsin... sizden iyisinimi bulaJaklar :p

ya ne bu millet adult adult! takip etmiyoruz diye ne bu böyle kardeşim...
adult bölümüne girmediğimden mod olmana da destek vvermiyorum.. biraz dini takılırsın belki :-D :-D :-D
:-D

bence her forumda gerekli bir bölüm adoult site şifreleri ve bunlar iyi iş çıkarıyor ama avatarını değişmesi gerekecek :D

+1 de benden sana dostum bence iyi işler yapıyorsun.senden bir ricam var gerçekten şu avatarını değiştir be dostum çok itici ve korkunç oluyorsun :D :p

Destekleriniz sağolunda acaba bu kast edilen avatar benim avatarım ise bırakın modluğu adminlik verseniz yine değişmem :)

yawww niye kırılıyorsunuz arkadaşlar siber alemde böyle manyak bir avatar varsa söyleyin orjinal haaa belki sizde yok diye kıskandınız değilmi :) :) :) valla anket yapacam bakalım sonuc ne çıkacak değiştir çıkarsa mecburen değişirim inşallah çıkmaz :)

Zebani Kardeş Benden Sana Destek İşallah Olursun..!;)

görev senin şu zamana kadar iyi şeyler başardın umarım bundan sonrada böle olur.

Gorev senın demıssınde ben hala cool cırak olarak goruyorum arkadası :eek:

Yawww şimdi benim yüzünden tartışmayın :( tamam istemiyorsanız olmayız sonunda ölüm yokya mod dediğiniz şey dostluktan önemli değil dark zaten başta erken diye belirtmiştim ama son karar siz arkadaşların canınızı sıkmayın zaten avatarım yüzünden canım sıkılıyor bu konuyu açmasaydım kimse avatarıma laf söylemezdi :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri