adult mod adaylığı

Sevgili bakanım :D şimdi benm sana karşı bi kötü niyetim yok... sana yardımcı olmak iserim ama önce seninde istemen lazım... benim oyumu sorarsan (-) yeterli bulmuyorum seni sırf konu açmakla olacak bişey değil

neden dersen en başta konu takibin çok zayıf arama yapmıyorsun en son iki konun kilitlenmiş konuda verildimi diye bakmadım.. verildiyse özür dilerim diyorsun bütün konularda... ben bu sözden sonra bu mod adayına karşı + oy kullanamam arama yapmadan konu açan birine + oy veremem. Benim bölümüm olduğu için bunu en iyi ben bilirim... beni sevmeyede bilirsin şimdi ama durum bu kusura bakmasın kimse :D

hakkında hayırlısı... saygılar...

Anti' Alıntı:
Sevgili bakanım :D şimdi benm sana karşı bi kötü niyetim yok... sana yardımcı olmak iserim ama önce seninde istemen lazım... benim oyumu sorarsan (-) yeterli bulmuyorum seni sırf konu açmakla olacak bişey değil

neden dersen en başta konu takibin çok zayıf arama yapmıyorsun en son iki konun kilitlenmiş konuda verildimi diye bakmadım.. verildiyse özür dilerim diyorsun bütün konularda... ben bu sözden sonra bu mod adayına karşı + oy kullanamam arama yapmadan konu açan birine + oy veremem. Benim bölümüm olduğu için bunu en iyi ben bilirim... beni sevmeyede bilirsin şimdi ama durum bu kusura bakmasın kimse :D

hakkında hayırlısı... saygılar...

seni sevmemek diye bişey yoq çünkü en oranın sorumlususun beni uyarmak en doğal hakkın aslında yazmıcaktım ama yinede saol

J@CK@L' Alıntı:
27/01/2006

BUNDAN BÖYLE GÜN İÇİNDE ACTIĞINIZ KONULAR EN FAZLA 2 ADET OLACAK EGER COK FILM VERMEK ISTIYORSANIZ AYNI BAŞLIK ALTINDA VEREBİLİRSİNİZ.
BU KURAL
FORUMUN KİRLENMESİNİ ÖNLEMEK AMACI İLE UYGULANCAKDIR.ARTIK SADECE PAYLAŞIM YAPMAYIP SÖMÜREN GRUP İÇİN İSE SADECE SİTEM OLABİLİR;).1-2 GÜN BOYUNCA TOLERANSLI OLUNACAK.FAKAT DAHA SONRA KONULARINIZ UYARILMADAN SİLİNECEKTİR.ANLAYIŞINIZ VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

J@CK@L

Sadece Bu Sözden Yola Cıkarak Burda Yanlış Anlamanı İstemiyorum Ama Bu Kurallarıda Bilmen Gerekir Öncelikle.. Mod Olcak İsen Önce Kurallar Önemli. Ama Senin bu kurala uydugunu görmedim.

O Yüzden - 1

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
Sadece Bu Sözden Yola Cıkarak Burda Yanlış Anlamanı İstemiyorum Ama Bu Kurallarıda Bilmen Gerekir Öncelikle.. Mod Olcak İsen Önce Kurallar Önemli. Ama Senin bu kurala uydugunu görmedim.

O Yüzden - 1

Ordakı yazılan kurallar Yabancı adult bolumu için gecerldir.Türk adult için değil.
Yanlışlığı düzeltelim;)

Bende Yabancı Adultu Kast Etmiştim Yanlış Anlaşılmasın :)

dostum daa öncede aday oldun - vermiştim ama şimdi + vercem tek şart Eğer İHTİYAÇ vasa ihtiyaç yoksa gerek yok ama ben + diorum gerisi yönetime kalmış. . .

Bende bölüm modlarından biri olarak fikrimden bahsetmek isterim.
Seni şahsiyet olarak severin bilirsin ama konularını inceledim arama yapmadan yayınlıyorsun ve genelde konuların cöpe gidiyor daha dikkatli olman gerekiyor modluğun kurallarından biride cok iyi takip etmektir . (Sakın ha desteklemiyor diye düşünme ben senin devamlı arkandayım ve iyiliğini düşündüğüm için bir tavsiyede bulundum)
Son sözü yönetime bırakıyor hakkında hayırlısı olmasını dilerim kardeşim .​

adı ustunde bakan benden +1955646513

XY_Scorpion çaLı$kan ßir Üyesin Göze çarpan payLa$ımLarı iLgi gören ßi üyemizsin Sanırım Türk adult videoLara adaysın.. ßayada ßi payLa$ımın var.. ßu i$in altından kaLkaßiLEceğin düşüncesindeyim ama senden daha çok emek harcayan ßi kaç arkada$ımız daha var onLar aday değiL eğer onLar oLursa onLara + verirdim ama $u an aday değiLLer.. Oyum Sana +1 hayırLısı oLsun..

+1 diyorum benden sonuna kadar destek var sana ;)

benden
<+1>
güzel kardeşim​

J@CK@L' Alıntı:
Ordakı yazılan kurallar Yabancı adult bolumu için gecerldir.Türk adult için değil.
Yanlışlığı düzeltelim;)

aslında J@CK@L bu konuya hiç yazmiim arkadaşlar ne düşünüyorlasa ne yazıyorlarsa kabullenim dedim senin bu uyarını ben yazıcaktım varzgeçtim onun yabancı adult olduunun bende farkındayım arkadaşımız heralde karıştırdı ama önemli diil saol J@CK@L

daha iyi olabilirsin kilitli konuların var şimdiliik -1 ama böle devam edersen ve olayı kaparsan +1 olur :goz:
adultta mod olmak zordur biraz daha tecrübe gerekli bence sana :goz:

hevesini kırmış olmuyum iyisin ama daha iyi olabiliceğine inanıyorum ŞİMDİLİK -1 ama bunun + olacağına inancım tam :)

hertürLü + en cok o bolumde paylasım yapanlarda bırısısın yakışır...

olabilir belki..

ama şu da war ki:
konu war,konu war..bi konu açılır 80 teşekkür alır,100 yorum alır,başka knu açılır 1-2 yorum,bazen 0 teşekkür alır..önemli olan açmak diil yani.

werim=açılan konu sayısı/teşekkür+yorum formülüne göre sen uygun diilsin..zaten büssürü konun çöplükte..kediler izlio filmleri:=:=:):D

açıkçası kararım olumlu yönde diil..

-31 ile -52 arasındaki deerlerden biri sana uygun diorm.. weriorm

Geri