Adult Hikayeler Bölümüne Mod Adayıym?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu sapıor yani cidden illa modmu olman lazım bekle biras bakalım dark abi ne diecek önemli olan o tabi sevenın seni desteklememsi kötü ama bakalım sonuçlar onda hayırlısı olsun beni biliosun + sana yani. . .

destek veren arkadaşlara çok teşekür ederim ama bi sonuca bağlanması bence daha iyi olucak... saygılarımla arızalı

evet bencede 7 sayfa 62 mesaj olmuş bakalım ne diyicekler

ben her zamnn arkandayım dostum umarım istediğin olur.

Tek kelime ile +1
işallah olursun

Arızalı ol lem :) +12635897

konuların çogu sana ait benden de +1 destek ne kadar bir user olmam bu konuyu nasıl etkiler bilemem

gerçekten de bu işi en iyi yapabilecek arkadaşımız 20.000 içinde tek arızalı hemşehrim

aRıZaLı' Alıntı:
destek veren arkadaşlara çok teşekür ederim ama bi sonuca bağlanması bence daha iyi olucak... saygılarımla arızalı

arızalı dostum sen adultla çok ilgileniyorsun arakadaşların sana destek çikmişsin sende onların desteklerine yok dememişsin bir sonuça baglanması iiii olur bencede
geçreken gördüm ve dikatimi çekti sonuç olmalı

hellboy726' Alıntı:
arızalı dostum sen adultla çok ilgileniyorsun arakadaşların sana destek çikmişsin sende onların desteklerine yok dememişsin bir sonuça baglanması iiii olur bencede
geçreken gördüm ve dikatimi çekti sonuç olmalı

yinede destek çıkan arkadaşlara çok teşşür ediyorum saygı sunuyorum fakat bir şonuca varılmasını rica ediyorum hepinize tekrar teşekkür ediyorum saten teşekürü eksik etmedim bu konuda yönetmelikten kesin bir karar bekliyoruz
saygılarımla.............

inş sonuç ii olur seni o bölümde mod görmek güsel olur ilk baştada dediğimin üstüne +1902 ekledim
+1902+1=+1903:p

güzel beste kardeşim ama ne olcak bizim sonumuz yaa bu BEŞİKTAŞ BENİ katil etcek bi kez daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri