Adult Hikayeler Bölümüne Mod Adayıym?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+destek:)..............

bana sorarsanız gereksiz bir bölüm :) kaldırılması hayırlı olur

başarılar dilerim kardeşim...paylaşımların güzel;)

siteye yeni üye oldum.Adult bölümünde kankim var(dark_Blade) Ama size bi şey söylemem gerekirse ki daha beni tanımıyorsunuz inşallah tanışırız adult bölümü bilgisayar ögrenmek ve bilgisayardaki sorunları forumda paylaşmak isteyen arkadaşlar için gereksiz deil gereksizin gereksizi.Adult görmek isteyenler bence bisim sitemize gelmesin.Eğer beni ukala görmezseniz kaldırılırsın derim ve burada moderator olmak sitemize nasıl bir artısı olur oda tartışılır nese ben tarafsızım

Ya babacan bırak adult hikayeyi falan, başka bir bölümde görev iste bence. Yok Ayşe'nin bacakları şöyleydi :D Yok Ceyda'nın kalçaları böyleydi... tübe tübe... İlla olmak isyorum diyosan ol. Ama Xfiles abine sor bakiiyim, geceleri rüyasında neler görüyormuş? Rahat uyuyabiliyormuymuş? :)

ö n e r i
Fitrenizi hala vermediyseniz, Sizi şöyle alalım.

bence olabilir ilgilenmesemde senin o bölümde başarılı olacağını sanıyorum...tabi son söz hackhell yönetiminin...:d

arkadaşlar hepinizi teşşekür ederim ama dediginiz gibi son söz yönetici ve wepmasterin
onlardan da olumlu bir cevap alırsam ne mutlu bana
tekradan hepinize teşeşkkürederim

biz olamadık sen ol kardesim sana yakısır full+full destek

sana yakısır fck

ben o bölümle ilgilenmiyorum ama arkadaşların söylediklerine göre ii paylaşım yapıyosun bence olabilirsin!!!

bence olur sana (+1000) çok güzel paylaşımların var!!!

bence olur neden olmasın

benden de +1000000 destek sana yakışır kardeş

paylasımları hosuma gidiyor. aktif bir uye. neden olmasın. benden de tam destek +1

askerasker85' Alıntı:
destek yok... hiçbir şekilde adult bölümüne mod olmana destek vermiyorum ya...
yeter ordaki modlar....

Asker selam dostum sen belki beni tanırsın ben uzun zamndır girmiyorum ama uzaktan takip ediyorum sen bence buranın üyesi olamassın tabi bu herkesin kendi görüşü ama sana katılmıyorum fck yı ben uzun zamandır takip ediyorum senide takip ediyorum kısacı şunu söylim herkezi takip ediyorum sana hiç yakıştıramadım genco dostum sanada katılmıyorum bu mesaja teşekkür etmişsin ....

Ben sadece şu tahmini mi söylim bence fck 100 & 1000000000000000000 mod olur vede olmalıdır bu benim görüşüm sizinde görüşlerinize saygı duyarım ama......

bence siz konuyu alt üst ediyorsunuz iyi forumlar... :eek:

teşekkürler.....

^^_Elvis_17_^^' Alıntı:
Asker selam dostum sen belki beni tanırsın ben uzun zamndır girmiyorum ama uzaktan takip ediyorum sen bence buranın üyesi olamassın tabi bu herkesin kendi görüşü ama sana katılmıyorum fck yı ben uzun zamandır takip ediyorum senide takip ediyorum kısacı şunu söylim herkezi takip ediyorum sana hiç yakıştıramadım genco dostum sanada katılmıyorum bu mesaja teşekkür etmişsin ....

Ben sadece şu tahmini mi söylim bence fck 100 & 1000000000000000000 mod olur vede olmalıdır bu benim görüşüm sizinde görüşlerinize saygı duyarım ama......

bence siz konuyu alt üst ediyorsunuz iyi forumlar... :eek:

teşekkürler.....
dostum herkes için farklı kıstaslar vardır! herkesin bir ideali olduğu gibi bu idealini yada ideallerini gerçekleştirmeye çalışmak için bi çabası , bi gayreti vardır. Ben dinimin vede kayıtsız şartsız her bir harfine inandığım Kuran'ın ayetinde yazılı olan yüce Allah'ın emrini yani ;

3/104- Sizden, hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır.

gerçekleştirip , hiç olmazsa bu ufak çabadan dolayı belki öbür tarafta kurtuluşa erenlerden olmak istiyorum!

Bunu bir misyonerlik faaliyeti olarak görenler olursa , yada bu forum içinde misyonerlik faaliyeti gibi görünürse forumu anında bırakmaya hazırım...

tasamız sessizliğe ulaştığımızda vereceğimiz hesap!!!!
saygılarımla...

bu elviste fck da benim yanımda çalışan 2 tane pırıl pırıl çocuklardır :cool:
başka bi bölümü isteseydi destek verirdim ama tutupta uyduruktan ibaret bi hikayeler bölümüne mod olmasını istemedim.... :eek:
2. si elvis cim sen konuşmayıda çözmüşsün len :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri