Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşımı seven ve modluk yapabilecek, ayrıca çalışan paylaşımcı bir uye bend e destekliyorum normal bir user olmam bu konuyu ne kadar etkiler bilmiyorum ama fikrim budur....
ya işin açıkcası uğraşmıorm o bölümle özellikle hikayeyle ama baktım şöle topic başlıklarına çoğu senin eserin denilebilir e arkadaşlarda(okuyanlarda)beğenmiş sanırım +1
benden de +++ arkadaşım :: bende pek takılmıyorum ::ama senin açtığın konulardan bir kaçını okudum ::: hepsi iyi paylaşımlardı ::: bence mod olabilirsin
Kardeş paylaşımcı bir insansın ama bazen öyle bir hikayeler yayınlıyorsunki insannın midesi kaldırmıyor topluma ters düşmeyecek yani ensest hikayelar yayınlamadığın zaman desteklerim.
Ben o bölüme girmiyorum ama arkadaşların bazıları deteklemiş bazıları zamana ihtiyacın var demiş .
Bencede biraz daha zamana ihtiyacın var . Açtığın konuları filan listeledim ve bu kanıya vardım .