Adult Hikayeler A mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba..Evet arkadaşlar anladığınız üzre adult hikayeler bölümüne a mod adaylığımı koyuyorum..Bölümün sağlam bir temizliğe ve düzene ihtiyacı var ben de üstesinden gelebilceğime inanıyorum.Olumlu/olumsuz görüşlerinizi bekliyorum..Herkese iyi forumlar..

+ HayırLısı oLsun ...

1.5 yıl adult bölüm yöneticiliği yapmama rağmen
Hikaye bölümünden her zaman nefret etmişimdir
ve kapatılması için teklifte bulunmuşumdur...

Hikaye bölümünün kökten kapatılması taraftarıyım [----]

1.Temizlige gerek olan her yere mod atansa fazla fazla yonetim bi 60 kisi oLur dostum...
2.ßir smodda söLersin o bolumun eksikLerini 1 qün biLe sürmeden temizLenir...
3.sen o böLüme yetebiLiceqini sanmıyorum cunku sadece adult hikayeler modluqu sacma bir yapısım bana göre...

mesela celebryler , hikayeler , ve şifrelere modluk adaylıqını koysan ona gore dusunulurdu..

4.38 konun var yani yetersizsin dosum...

[--]

asLında ii oLurda yha hikayeLerin biraz daha uzun oLsun daha iyi oLur +1

ilgilenmediğim bir bölüm hakkında yorum olarak sadece

Hikaye olmasına rağmen 38 konun var .. yetersiz ... zaten FoFer ve Ahenq katılıyorum ...

böLüm iLe iLgiLiysen idare edebiLirim diyosan +1 o böLüm 1 gün değiL 1 senede anca temizLenir..

böLüm iLe iLgiLiysen idare edebiLirim diyosan +1 o böLüm 1 gün değiL 1 senede anca temizLenir..

abi arkadas mod olacaqına ordaki ihbar hattına kendi ihbar etse temizlenmesi gereken konuları sende 1 gun icinde oraya girip baksan is biter bunu kasdettim...

yanLı$ anLasıLmasın...

คђєηq;3057284' Alıntı:

abi arkadas mod olacaqına ordaki ihbar hattına kendi ihbar etse temizlenmesi gereken konuları sende 1 gun icinde oraya girip baksan is biter bunu kasdettim...

yanLı$ anLasıLmasın...

yanlış anlamadım zaten.. o bölümde sikayet hattına baksan 1 sene boyunca ihbar hattıyla ilgilenmen lazım..

böLüme bi göz attım böLüm kuralları dısında bi çok konu var.. gereksiz konular bile var =) o böLümü temizLemek için baya ugrasman gerekir... eger yaparım ugrasırım başaçıkarım diosan +1 ama bende fofer gibi o böLümün kalkması taraftarıyım...

Bölümün kalkması hakkında bişi demiycem..Fofer in neden kalkmasını istediğini de bilmiyorum fakat ben şu an için o bölümün düzeni için en ilgili ben olduğumu ve üstesinden gelebilceğimi için adaylığı koydum..Ben de yanlış anlaşılmamı istemem..

Bölüm dağınık gsl paylaşımların var

ama

orası zaten hikaye bölümü

yani mod a gerek var die düşünmüyorum

ve 38 konunun yakşaık 15 ini fln son hafta açtın..

bilemiyorum şimdilik - 0,1

ama yapılan yorumlara ve bundan sonraki olacak hareketlere göre oymu değiştirebilirim...

benden sana olumlu yanıt +1

Ben adult'un kapanmasını istiyorum..Kusura bakma başka bir yer isteseydin + verirdim..Ama --------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri