adult bölümüne adylığımı koymak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

direnişçi

New member
Reaction score
0
Yerli Adult Filmler Bölümüne Adyliğimi Koymak Istiyorum Adayliğim Olursa Güzel Film Ler Dolduracağima Söz Veriyorum

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

Madde1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

- - -1

bence daha cok yol alman lazım yanlıs anlama kişisel bşi deil forumda gelenek gibi birşesy bu briaz paylasım yapman lazım

işte bilgilerin:

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 17
36 Mesajına 77 Kere Teşekkür Edildi
-1

kardeş sistem o sekılde işlemıyor.mesajların ve teşekkur sayın cok az once onları yuksetmen lazım yanı once paylasım ondan sonra olur ancak.burda yetkılı ben değilim soz sozu buyukler soyler bana sistem bu

bende sen orayı filmlerle doldurduktan sonra sana + oy wercegime söz weriyorum.....
ama şimdilik -----1------

direnişçi' Alıntı:
Yerli Adult Filmler Bölümüne Adyliğimi Koymak Istiyorum Adayliğim Olursa Güzel Film Ler Dolduracağima Söz Veriyorum

adulta takviyeye ihtiyacımız var aslında gerçekten orda nefis paylaşımlar yaparsan neden olmasın... emeğin boşa gitmeyecektir bölüm modlarının mesajarını incelersen bölümüyle ilgili en az 200 konu açıldığı göreceksin...

kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri