Adult bölümü kapatılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni mesajlarda adult gözüküyor.Ben gözükmesin diyorum.Adamlar ballandıra ballandıra başlık atıyor.Görmemezlikten geliyorum.Yanında biri varken hackhell girmeye kendi adıma utanıyorum adult a bir şey ekleyen adam unatmıyor.Ar damarları çatlamış adamların

oguzhan.0' Alıntı:
Yeni mesajlarda adult gözüküyor.Ben gözükmesin diyorum.Adamlar ballandıra ballandıra başlık atıyor.Görmemezlikten geliyorum.Yanında biri varken hackhell girmeye kendi adıma utanıyorum adult a bir şey ekleyen adam unatmıyor.Ar damarları çatlamış adamların

hh e girmekten utanıorsan GİRME!!!benim babam benim yanımda girio ama niyetimiz belli görmemezlikten gelioruz senin niyetin kötü sanırım bi sürü bahane üretiosun HH den utanıorsan girmek zorunda deilsin sana illa gir die yalvaran falanda yok!

oguzhan.0' Alıntı:

oguzhan.0 kardeşim bi sus artık yaaa zaten yeteri kadar reyting yaptın meşhursun yani... moderatör arkadaşlarımdan ricam konuyu kitlesinler çünkü böyle devam ettikçe bu arkadaşın zihniyetindeki adamlara prim vermiş oluyorsunuz...

Saygılar....

Bu forum sitesi nasıl özgürse isteyen istediği yere giriyorsa.Ben de adult resimlerini yeni mesajlar içerisinde görmek istemiyorum.Dikkatinizi çekerim yeni mesajlar dedim ana sayfa demedim bazı anlaması kıt olan arkadaşlar yeni mesajları ana sayfa olarak okuyor.

Bu Hickimseyi Ilgilendirmez Herkez Istedigini Yapma Hakki Var.
Sen Karisamassin Ve Diyosunki Haram Baskasinin O*rspu*nu Tutup Ceken Herifinin Kal*tag*i Mi Izlemek Haram Birak Bu Işleri Konulari Nerden Nereye Getirmişsin Islam La Adult Diyosun Boyle Dengesiz Bir Konusma Tarzi Olabilirmi Ne Güzel Hem Ortaligi Karistir Hemde Ben Muslumanim Bu Adult Un Kapnmasini Istiyorum De SİMDİ ADULT A GİREN (BENDE) ARKADASLARİMİZ GUNAHAMİ GİRİYOLAR VE YA SENMİ ALLAHİN DAHA COK SEVİLEN KULU OLUYOSUN HAYRET BİSEY GİRMEK İSTEMİYOSAN GİRMESSİN AMA HİCKİMSEYEDE KARİSİP ORTALİGİ KARİSTİRMA HAKKİN YOK .

aw bwyler bu kadar üstüne gitmenin bi anlamı yok bu konunun sadece adulta açılan konular ana sayfada olduğu gibi yeni mesajlardada görünmesin sadece adult bölümünbe girenler görsün böylesi herkes için en iyisi ve bi an önce olsun ve bu tartışma bitsin

sizin gibi adamlar reyting alsam ne almasa ne

oguzhan.0' Alıntı:
Bu forum sitesi nasıl özgürse isteyen istediği yere giriyorsa.Ben de adult resimlerini yeni mesajlar içerisinde görmek istemiyorum.Dikkatinizi çekerim yeni mesajlar dedim ana sayfa demedim bazı anlaması kıt olan arkadaşlar yeni mesajları ana sayfa olarak okuyor.

ya kardeş baq yeterince prim yaptın ok?

yeter istersen uzatmışsında uzatmışsın bu biçok kere teklif edildi ama olmadı bence bu seferde olmucak - sayısı çoğunlukta ok yeter artık sabah sabah deli oldum ya bugün güsel bi gündü halbuki. . .

SıpA' Alıntı:
ya kardeş baq yeterince prim yaptın ok?

yeter istersen uzatmışsında uzatmışsın bu biçok kere teklif edildi ama olmadı bence bu seferde olmucak - sayısı çoğunlukta ok yeter artık sabah sabah deli oldum ya bugün güsel bi gündü halbuki. . .
ONUN DERDİ BASKA ONDAN BOYLE YAPİYO DEVAMLİ KONUYU YUKARİ TASİYO AMA KONUYA EL ATİLMA ZAMANİ GELMİŞTE GECİYO ZATEN LOCKED OLUR YAKİNDA :mad:

oguzhan.0' Alıntı:
sizin gibi adamlar reyting alsam ne almasa ne

dostum reayting in iyisi kötüsü olmaz..

bu konu tam bi geyik oldu bence bi sonuç çıkmıcak burdan..
olmazsa mod arkadaşlar konuyu Geyik+18 e taşısın :)

uslübunu değiştir bence oguzhan.0 böyle bi yere varamazsın :)

Bölüm moderatörü arkadaştan rica ediyorum konuyu kitlesin. Yoksa böyle giderse herkes birini kıracak. Rica ediyorum kitleyin konuyu....

Tmm arkadaşım senide anlıyorum. Bakmak istemiyorsan görmemezlikten geleceksin her ne kadar ballandıra ballandıra anlatsalarda....

bence herkes düşüncesini yazmalı. arkadaşa haksızlık yapılmasın

Ortada bi haksızlık yok zaten herkes kendi düşüncesini yazıyor...

isteyen ıstedıgıne bakar kardesım kımseyı baglayamassınız herkesın gunahı kendıne.dusunen bakmaz...tamam ıslam yonunden haklısın ama kımseyı baglıyamassın ısteyen ıstedıgıne bakar..acısını yada gunahını cekecek te kısıdır sevabınıda cekecek kısıdır

Konu gerçekten iyice dağıldı. Arkadaşımız böyle bi talepte bulundu ve kabul edilmedi konu kitlensin bölüm moderatörü arkadaşımız nerdesin ???????

1- Konuşmanı biraz düzelt bu üslupla yetkin olmadığı hiçbir şeyi düzeltemezsin
2- Dini bu konuya karıştırıp demogoji yapma elhamdülillah bende müslümanım ama sitenin dini olmaz.
3- Korkma çocukların da sende istemediğiniz sürece adult mesajlarını zaten göremezsiniz onları görmek için forumdan giriş yapmalısın
4- En çok ilgi gören bir bölümü kapatmak birçok kişiye haksızlık olur.
5-Saygılar...

İstemeyen girmes seni zorla adult bölümüne sokanmı var arkadaşım ,islami site kavramınıda ilk defa duyuyorum?bence bu işi abartmışsın sen ahlaki çöküntü falan olduğu yok.

Bakıldığı Zaman Obketif açıdan izleyen var izlemeyen var hem burada her dinden insan mevcut islam dini olarak öne sürmeyiniz konuyu.Biz Kimseyi burada zorla tutmuyoruz.Dışarıda da film satılıyor siz diyormusunuz ne biçim insansınız satmayın diye biz burada para ile satılan her türlü filmi bedava sunuyoruz kullanıcılara.Ama adult ama komedi ama macera filmi orası izleyen kişilere kalmıştır.Biz veririz isteyen izler istemeyen izlemez.Kişisel haklarına kimsenin müdahale edilemez.Adam belki sadece öyle tarz filmler seviyor neden seviyorsun diye soru sorma hakkı vermez size bu gerçek.

Selametle

İyi Forumlar...

adult bölümü efsanedir kapatılamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri