Adult +18 bence kalkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafanmı güzel ?
töbe töbe nerde görülmüş adult'a bakmanın günah olduğu nerde yazıyor ?
12-13 yaşında şuraya gelmiş saf saf konular açıp milletin kafasını karıştırma.

Annene söylerim kulaklarını çeker ha:D

14 yaşında olabilirm ama sizden akıllı olduğum kesin gelmiş dalga geçiyosun

bana adultcu diyenin alinini karislarim ona göre
yazdiginiz mesajlara dikkat edin

girin bakalim kac tane konum yada mesajim var

kizdigim nokta adulta girmek günah olayi

Hah Allah'ım ya ben mi küçüğüm siz mi büyüksünüz anlamadım şimdi?

Seni daha öncede uyarmıştım sanırım konu sahibi arkadaş? Neden böyle devrimci niteliğinde bişeyleri değiştirmeye çalışıyorsun ki? Giren giren,girmeyen girmez kardeşim sanane?

Yaşın 13-14 müş duyduğuma göre sen bi 16-17 olda görücem bakalım o zaman o bölümden psikolog gelse seni alabilecek mi? O zamanda Adult bölümü kapatılırsa neden kapatıldı yaaaa diye yakınırsın ortada..

Tabi bu bizim genel kuralımız oldu artık.. Öneri Şikayetlere açılan her konuda 2-3 sarhoş çıkıp illa kendini bilmezlik yapıcak.. Espiri düzeyinde birer kelime kullandığını düşünen arkadaşlar var galiba? Ne durumda espiri yapılacağını öğrenmenizi tavsiye ederim. Ve aramızda bulunan bayan arkadaşlarada biraz saygılı olmanızı..

birazdan alperen e linc girisimi başlıyacaktır adultcular tarafından ..:D...bence de isteyen girer isteyen girmez...1 senedir bu forumdayım ne o bolume girdim ne de rahatsızlık duydum o bolumden...:melek

bence kaldırılsın...

Öyle konuşuyosunuzki adult'a girmek günah pis iş sanki :D
tövbe tövbe şakamısınız

14 yaşında olabilirm ama sizden akıllı olduğum kesin gelmiş dalga geçiyosun

herkesın ıbadetı kendıne diye bırsey duydunmu sen hayatında?
14 yasındasın ve daha cocuksun bence bırak bunları bızler dusunelım sen kendı ıradene nefsıne sahıp cık...
bu adult ısı ırade ve nefıs ısıdır..
eger ıraden ve nefsıne hakım olabılıyorsan gırmezsın ama gırenlerede bırsey dıyebılme hakkın yok...
mesela sen camıye gıttıgınde annenın yerınede namaz kılabılıyormusun?kılamazsın cunku herkesın ıbadetı sevabı gunahı kendınedır...
ben sahsen benım ısleyecegım sevapları yada gunahları sorgulama hakkını sana vermıyorum...
eger adult var dıye sıkayetcıysen yukarda çıkış adlı bır buton var oraya basabılırsın....
bu konulardan yonetıcıler olarak bız bıktık...hersey daha ıyı bır hackhell ıcın yapılıyor..
ve bu sıte adult bolumu sayesınde ne kadar cok uye alıyor bılıomusun?
sen kendıne sahıp cık yeter gerısını baskalarına bırak kımse senın soylemıne gore hareket etmeyecektır...

bu arada akifb arkadasım bı bayanla konustugunu unutma terbıyenı takın..hıc bı bayana bole bısey soylenmez...burası yaklasık 500.000 kısının bulundugu bır forum sevıyelı olmak zorundasın..

herkese ıyı forumlar..Allah a emanet olun!!

herkesın ıbadetı diye bırsey duydunmu sen hayatında?
14 yasındasın ve daha cocuksun bence bırak bunları bızler dusunelım sen kendı ıradene nefsıne sahıp cık...
eger ıraden ve nefsıne hakım olabılıyorsan gırmezsın ama gırenlerede bırsey dıyebılme hakkın yok...
mesela sen camıye gıttıgınde annenın yerınede namaz kılabılıyormusun?kılamazsın cunku herkesın ıbadetı sevabı gunahı kendınedır...
ben sahsen benım ısleyecegım sevapları yada gunahları sorgulama hakkını sana vermıyorum...
eger adult var dıye sıkayetcıysen yukarda çıkış adlı bır buton var oraya basabılırsın....
bu konulardan yonetıcıler olarak bız bıktık...hersey daha ıyı bır hackhell ıcın yapılıyor..
sen kendıne sahıp cık yeter gerısını baskalarına bırak kımse senın soylemıne gore hareket etmeyecektır...

bu arada akifb arkadasım bı bayanla konustugunu unutma terbıyenı takın..hıc bı bayana bole bısey soylenmez...burası yaklasık 500.000 kısının bulundugu bır forum sevıyelı olmak zorundasın..

:clap:clap:victory

İnsanlar elalemin kızlarına mı sarkıyorlar burada? Kadınlara tecavüz falan mı ediyorlar? Günahla falan hiç alakası yok, isteyen, istediği gibi gezer forum sayfalarında.. Günah olduğunu düşünenler girmeyebilir, Adult Bölümü'ne yazılan son mesajlar, Yeni Mesajlar kısmında gösterilmiyor, bence bu yeterli bi önlem, fazlasına gerek yok..

eskıden 2 gune bı acılırdı sımdı dedım iyi forumda böyle konular acılmıyor gene acılmaya baslandı sanırım...

ha bu arada adult ne : ))

herkesın ıbadetı kendıne diye bırsey duydunmu sen hayatında?

Alla alla bu mesajı yazan benim tanıdığım mert'mi =)

ya birisi nolur şu konuyu kilitleyip çöp kutusuna atsın...

vicdanlarımız bu kadar rahat olamamalı bence arkadaşım, gerçekten çok günaha giriyoruz...babi bu günahı işliyoruz en azından bilincinde olup, evet günah demeliyiz ve biran önce kurtulmak için çaba sarfetmeliyiz.saygılar...

her bayanda bu kadar bilmiş olmuyor malesef bence hata onun ne diye bu konuya cevap veriyor cvp yazmasın

bu arada zinaya ortak oluyoruz göz gördüğü şeyden mesuldür kulak işittiği şeyden
ben bakmıyorum demedim ancak olumlu yönde açılan bir mesajada sırtımı çeviremem

tartısılması gerekılen bı konu deıl aslında hayatta ınsanın onune ıyı yada kotu secenekler cıkar bızde bu seceneklerın bızı zarara gunaha ugratmıyacagı sekılde haraket ederız kardesım adult bolumunn sıteye bı katkısı olmasa admınlerde sıte sahıplerıde meraklı deıldır zaten onu oraya koymaya bı bıldıklerı vardır tamam sen kaldırılmasını ıstıyo olablırsın ama kaldırılmasın dıyenlerde var bunuda dusun gereksız konu actıgını dusunuyorum sonrada lutfen kapat dıyosun madem ortaya bı konu actın sonuna kadar dınle gor fıkırlerı :melek

hnqi konuya cvp vericeğimi sana sorucak diilim terbiyeni takın

girmeyene günah yok :durdurun

ulan ne güsel tartışmısınız üşenmedim bütün mesajları okudum süpersiniz ya =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri