ADSL'yi paylaşmak yasak!

Ohoo ona bakarsan neler yasak.Ama ne derler bilirsin yasaklar delinmek içindir :D keşke yakın bi komşuya falan verebilsem şu bağlantıyı :D

aslında 10 lira yapsa daha cok abone olur ama simdilik kaymağını yerler yaklasık iki sene sonra 14 lira sonrada 10 liraya düşer... Aha buraya yazdım..

mesela 8310 telefonu ilk çıktığında 200 lira olsa satış patlardı ama 800 den açıldı ..zenginler aldı..500 -400-300-200-100 derken unutuldu gitti..Ama ilk 200 e satsaydı bu kadar cok kitleye ulaşmazdı..Onun gibi bişey işte.. İnternet toplumumuza daha yeni bir kavram. Onun için aşina olana kadar kazık yemeye devam.. 3 sene sonra 1gb olur 10 lira herkeste kullanır ...

ben üst kattaki kardeşimle sınırsız kullanıorm (ortak )

adsl ucuzlasa bile sınırsız alırlar, ortak yapar herkes...
bunu önlemek için modem üretimini deiştirseler bile Turk mucidi bi yolunu bulur :saskin

a.q. bide bn bulup gecsem sınırsıza..:S her ay kota asımı yapıyoz a.q. 49 dan asagı gelmiyo 4 gb kotalı oldugu halde..

iyi fikir aslında.:D
dur gidip apartmandakilere kablo almalarını söyliyim.
kullansın garipler.
mahalleye yayın olsa keşke.

ben işi ticarete döküp neti hem beleşe hem de sınırsıza getirdim.sınırsız aldım 10 lu swicth koydum 7 kişi giriyoruz. her birinden 10 ytl alıyorum hem sınırsız kullanıorum hem onların işine geliyor hem de bnm...

dünyadaki en pahalı interneti kullanıyoz ve paylaşım yapmayın diolar :) ne saçmalık ya adamlalr birde uydu bağlantısı yapıyo uydudan şnternete baglanıyo :S

benim komşuda bişeyler çevirio hakkından hayırlısı

Geri