ADSL'de veri sıkıştırma. İnternetinizi hızlandırın!! *

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
ADSL'de veri sıkıştırma. İnternetinizi hızlandırın!! *

http://abone.ttnet.net.tr/hizli.htm

Adresini bilenler vardir aranizda.. Burada normal ttnet dialup bağlantısı

sahipleri için bağlantıyı hızlandıran, daha doğru bir deyişle paket sıkıştırma

yöntemiyle veri boyutlarını küçülterek hızlı bir internet sağlayan bir program var.

Peki bu programın ADSL kullanicilari tarafindan da kullanilabildiğini biliyormuydunuz?

http://rapidshare.com/files/132052564/Hizli_TTNet__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

Tek yapmaniz gereken adresinden programı indirmek ve herhangi bir ttnet

dialup şifresi ile programı çalıştırmak. Böylece bağlantı hızınızda büyük bir artış

göreceksiniz. Örneğin 5 Mb'lik bir doc dosyası indiriyorsunuz. Bu sıkıştırılarak

size sanki 2 Mb mış gibi gelecek.. Hem daha hızlı hemde kotalı kullanıcılar için

daha az download demektir. Özellikle kotalı ADSL kullanıcılarının mutlaka

kullanması gerekiyor bence..

önemli nokta, programda kullanılacak şifreler adsl değil dial-up şifreleridir

buna dikkat edelim lütfen..

kolay gelsin..

Hızlı TTNet, birçok formatta döküman ve online veriyi sıkıştırmakla birlikte aşağıda belirtilen özellikteki veriyi hızlandırmaz.

· Ses ve görüntü dosyaları (streaming medya)

· Güvenlik unsuru içeren sayfalar - Bankalar ve kredi kartları ile ilgili sayfalar vb.

bunlari hizlandirmadigi icin fazla bir ise yaramaz diye dusunuyorum

bu prorgam adsl için yapılmadı.eski 56k modemler için yapıldı.hala internetim yavaş çok para ödüyorum diyorsanız www.adslprotesto.com u ziyaret edin

BayPippo' Alıntı:
Hızlı TTNet, birçok formatta döküman ve online veriyi sıkıştırmakla birlikte aşağıda belirtilen özellikteki veriyi hızlandırmaz.

· Ses ve görüntü dosyaları (streaming medya)

· Güvenlik unsuru içeren sayfalar - Bankalar ve kredi kartları ile ilgili sayfalar vb.

bunlari hizlandirmadigi icin fazla bir ise yaramaz diye dusunuyorum

ilk msj'da da belirttiğim gibi, özellikle downloadlarınızı hızlandrmak için

verdiğim bir program, video, resim türü şeylerde işe yaramıyor doğru..

tatil' Alıntı:
bu prorgam adsl için yapılmadı.eski 56k modemler için yapıldı.

elinde bir dialup şifresi olup programı çalıştırıktan sonra adsl olup

olmamasının ne önemi kalır? adsl'de de hızlılı sağlayacaktır..

kolay gelsin..

Linkler sorunlu TuRK_HaRD bir el atı ver indrek deneyek en kısa sürede cevap yazarık:)

linkler yenilenmiştir..

Türk Hard . Merhaba
Linke Tıkladım Ama Yasak Diyor Iznimiz Yokmuş Nasıl Yaparız Bunu .
Elinde Indirilmiş Varsa Rapid Den Link Versene Indirelim
Teşekkürler

forbidden diyor hala mümkünse rapid'e falan atsan setup'u gerçi bunun sitesi böyleyse program ne kadar süre cevap verir merak ettim:) ama merak işte deneyeyim diyorum.En yakın zamanda upload etmeni umuyorum TuRK_HaRD şimdiden teşekkür ederim.

forbidden diyor hala mümkünse rapid'e falan atsan setup'u gerçi bunun sitesi böyleyse program ne kadar süre cevap verir merak ettim:) ama merak işte deneyeyim diyorum.En yakın zamanda upload etmeni umuyorum TuRK_HaRD şimdiden teşekkür ederim.

link yenilendi arkadaşlar..

kusura bakmayın, dikkatimden kaçmış..

Google Web Accelerator uses various strategies to make your web pages load faster, including:

* Sending your page requests through Google machines dedicated to handling Google Web Accelerator traffic.
* Storing copies of frequently looked at pages to make them quickly accessible.
* Downloading only the updates if a web page has changed slightly since you last viewed it.
* Prefetching certain pages onto your computer in advance.
* Managing your Internet connection to reduce delays.
* Compressing data before sending it to your computer.

Turk_hard, google ın Google Web Accelerator hizmetini biliyorsundur.
Eğer ikisinide kullandıysan, karşılaştırmasını yapar mısın?Sadece dosya sıkıştırma bakımından?

Turk_hard, google ın Google Web Accelerator hizmetini biliyorsundur.
Eğer ikisinide kullandıysan, karşılaştırmasını yapar mısın?Sadece dosya sıkıştırma bakımından?

bildiğim kadarıyla google'ın hizmeti sadece web sayfaları üstünde veri tasarrufu yapmayı sağlıyor..

surf yaparken daha hızlı gezinmek, sayfaların daha çabuk açılması yani..

download kısmına gelince, bu konuda bir yararı yok..

hizli ttnet'in dosya sıkıştırması yaptığı söyleniyor, ne yalan söyleyeyim, ben deniyemedim:) fakat telekom'un bir hizmeti olarak denemekte fayda var..

ttnetin sana modem şifresi olarak verdiği şifre ve kullanıcı adı kullanıcı adında tr karakter yok ve bitişiktir birde oradaki personel sana şifre ne olsun die sormuşsa o sormamışsa kendi otomatik vermiştir onu yazacaksındır.Kota öğrenmek içinde kullanılır belki öyle kullanmışsındır:)

Valla ben Googlenin hizmetini de ttnetin kinide kurdum hizmet problemleri var hizmet vermediler kaldırdım.

Geri