adsl sorunu?

executionr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ttnet hzıarı 4 kat arttırdıktan sonra benim internette bi hzılanma söz konsu olmadı ilk 2 gün iice kulalndım sonra download hızım 20 kb leri geçemedi.speed test yapıorm normal çıkıor.444 0375 i arıorm normal.pc de virüs yok.sorun enden kaynaklanıor olaiblir?

şimdiden teşekkürler

aynı bende yaşıyorum 4 mbit kulanıyorum ama download hızzım 1 mbitteki gibi 100 kb aktarım hızını geçmiyo bununla ilgili bir çok yeri arayıp senin gibi görüştüm sebebinin kabloların tam anlamıyla kaldırmadıgını en yakın santralin evime 2 km uzaklıkta oldugunu ve alt yapı çalışması degişir degişmez düzeliceni ve bunun 2 yıl içersinde olucanı sölediler :) ne komiktir ki hiç birşey yapamıyoruz ne yapılabilir diye baya bi araştırma yaptım turboadsl denilen bi olay var özel kablo çekip 4 mbitle başlayıp 20 mbitte kadar hizmet veriyorlar sadece bu hizmeti istanbul anadolu yakasına veriyolar şuanda bende avrupada oturdugum için bundanda yararlanamıyorum eger ist anadolu yakasında oturuyorsan görüşmeni tavsiye ederim fiyatları telekomdan uçuz ve baglantılar 20 mbitte kadar yüklestme imkanı var eger sende benim gibi avrupalıysan veya başka şehirdeysen vay halimize 2 yıl beklemekten başka çare yok :(

:) :)

ist.te yaşamıorm ne yazık ki.en son modemde ki özellişklerden ppoa yı ppoe ye çewirdim biraz hızlanma oldu.bizim ev santrale 100 m:) genede sorun war.başka çözüm önerisi olan war mı??

Geri