adsl hakkında bir soru

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar ben 1 mbps hızla biri adsl e aboneyim.masaüstü bilgisayar kullanıyorum.ve bu nedenle kablolu usb adsl kullanıyorum.
biz 1 tane laptop aldık ve bunu da internete bağlamak istiyoruz.yani 1 masaüstü,1 laptop evimizde var.ikisini de internete bağlamak istiyoruz.bunun için nasıl bir alet almalıyız yada bu gerçekleşebilir mi?yardımcı olursanız çok sevinirim

Herhangi bir kablosuz modem isinizi gorebilir. Eger modeminizden memnunsaniz ve modeminizin ethernet cikisi var ise router da alabilirsiniz.

Herhangi bir kablosuz modem isinizi gorebilir. Eger modeminizden memnunsaniz ve modeminizin ethernet cikisi var ise router da alabilirsiniz.

kablosuz modemle masaüstü bilgisayarımı nasıl internete bağlayacağım?diyelim ki ben bir tane wireless modem aldım,nasıl 2 bilgisayarı internete bağlayabilirim?acaba masaüstü bilgisayarın usb kısmına bir alıcı falan takılabiliyormu?
not: (elimdeki adsl modem tek kişilik ve usb)

Zaten kablosuz bir ADSL aldığınız zaman ADSL'in arkasında bir de kablolu giriş oluyor.Kabloyu siz masaüstü bilgisayara bağlayın.Eğer aldığınız dizüstü bilgisayarda kablosuz bağlantı özelliği yok ise kablosuz USB modem alabilirsiniz.Kablosuz USB modemleri www.airties.com'dan bakabilirsiniz.

Zaten kablosuz bir ADSL aldığınız zaman ADSL'in arkasında bir de kablolu giriş oluyor.Kabloyu siz masaüstü bilgisayara bağlayın.Eğer aldığınız dizüstü bilgisayarda kablosuz bağlantı özelliği yok ise kablosuz USB modem alabilirsiniz.Kablosuz USB modemleri www.airties.com'dan bakabilirsiniz.

biraz kafam karıştı.:)size şöyle açıklayayım:
benim evimde 2 adet bilgisayar var
biri masaüstü toplama bilgisayar,
diğeri son model full özellikli hp laptop

masaüstü bilgisayarımı şu anda rahatça internete bağlayabiliyorum.benim istediğim ise laptop u da internet e bağlamak.yani evin içerisinde iki bilgisayarda internete bağlanabilsin.benim şu anda elimde usb tek kişilik bir adsl var.size sormak istediğim bu durumda ne yapmam gerekir?yani ne tür bir alet almam gerekiyor?özellikle laptopu kablosuz olarak internete bağlamak istiyorum.yardımcı olursanız size minnettar kalırım.

biraz kafam karıştı.:)size şöyle açıklayayım:
benim evimde 2 adet bilgisayar var
biri masaüstü toplama bilgisayar,
diğeri son model full özellikli hp laptop

masaüstü bilgisayarımı şu anda rahatça internete bağlayabiliyorum.benim istediğim ise laptop u da internet e bağlamak.yani evin içerisinde iki bilgisayarda internete bağlanabilsin.benim şu anda elimde usb tek kişilik bir adsl var.size sormak istediğim bu durumda ne yapmam gerekir?yani ne tür bir alet almam gerekiyor?özellikle laptopu kablosuz olarak internete bağlamak istiyorum.yardımcı olursanız size minnettar kalırım.

Arkadaşlar durumu anlatmış ama...

Alman gereken alet Bunlardan birini seç,beğen al =)

laptop'u kablosuz kullanmak istiyorsan meçburen kablosuz modem alacaksın

Arkadaş bana kalıyor ki sen yine anlamdın en isi bir bilgisayarcı arkadaşın varsa onu getir halletsin :=)

:D hayırdır falcılık falan mı yapıyorsun?arkadaşlar yardım etti,bende teşekkür ettim..bence sen anlamadın.

Bazı wireless modemlerin kablolu çıkışı yoktur. Haberin olsun..!

Geri