ADSL Bağlantı Kopması.

akmannnnnn

Banned
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben 1 MB sınırsız Adsl paketini kullanıyodum 8 MB Geçtim. 1 ay falan 8 MB'ye yakın hızda kullandım sonra hızım 230 KB geçemez oldu neyse. Son netimde kesilmeler başladı TTneti aradım hızımı 1 MB'ye düsürdüler ve net kesintisi giderildi. Sonra aradıgım zaman tekrar eski hızına çevirceklerini söylediler 5 Defa aradıktan sonra tekrar 8 MB hızında kullanmaya basladım suan hala öyle kullanıyorum ama günde en az 10 defa net gidiyor. Genellikle Online fifa oynadıgım zamanlar kopuyor. Dowload yaptıgım zamanlar kopma olmuyor.

Benim sorum;
Hat hızı kaldırmadıgı için mi bağlantı kopuklukları oluyor ?
Kablolarımda ekler var onları 5 yıldır kullanıyorum bi sorun olmadı acaba simdi mi sorun olmaya basladı ?
Modemde mi problem var ?

Yada problem baska birsey mi. İlgilnen arkadaslara tesekkürler.

valla istanbulda isen hattın kaldırmama sorunu yoktur bence.

ekleme den dolayı olabilir ama eğer ttnet uzakten halledebiliyorsa problemi sorun onlardadır sende değil bence.

ama ekleme yapmanında sağlıklı olmadığından dolayı olabilir.

bi arkadaş daha vardı online oyun oynarken net gidiyor demişti.

ttnetinde baz istasyonu gibi birşey varmış oturduğun yer ona uzaksa tam olarak 8 mgbit hızı tam olarak kullanamazsın

ben en fazla 700 kb hıza kadar çıkabildim

modem arayuzunden noıse margın degerlerıne bak..degerler downstream 12den dsuukse..
Sorun olur..daha detaylı bilgi almak ıstersen pmden ulas

İndirme (DownStream) Bağlantı Hızı 8187 kbps
Yükleme (UpStream) Bağlantı Hızı 799 kbps

Modemde Suan ki durum böyle. İstanbulda degilim ama Kocaeli-Gebze'deyim. 2 Saattir netteyim ve 2 kez kopma oldu. Biri oyun oynarken diğeri de gazete okurken.

Geri