ADSL Abonelerine 2 Müjde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1sc0rp!tX

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
ADSL abonelerine iki müjde!

Telekom yeni bir kampanya başlatıyor. İşte aboneler için çifte müjde!
Türk Telekom internet servis sağlayıcılarına (ISS) yönelik bir yeni bir kampanya başlatıyor.

Bu kapsamda;

-1-30 Aralık'ta ADSL abonesi olacaklardan 29 YTL'lik bağlantı ücreti alınmayacak.
-Aboneliği devam eden limitli bağlantı sahiplerine ise ücretsiz 2 GB'lık limit arttırımı yapılacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kampanya ile Türkiye’de internet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmanın amaçlandığı bildirildi.

Açıklamada, Türk Telekom'un, toptan satış tarifelerinde Internet Servis Sağlayıcılara(ISS) sunacağı yeni avantajlarla, indirimlerin ISS’ler tarafından son kullanıcılara yansıtılmasının sağlanacağı bildirildi.

Bu durumda hiçbir ücret talep edilmeden;
- 4 GB internet kullananların limiti 6 GB’a
- 6 GB limiti olanların limiti ise 8 GB’a yükselecek.

Bu uygulama ile internette kullanımı artan ses ve video içeriğinin limit sıkıntısı yaşamadan rahat bir şekilde kullanımına destek sağlanmış olacak.

Açıklamada ayrıca, Türk Telekom'un bu ve benzeri kampanyalarla Türkiye’de 2007 yılında 4.3 milyonu aşan genişbant internet kullanıcı sayısını artırmayı düşünüdüğü, tüm Internet Servis Sağlayıcıları’nın yeni ADSL müşterisi kazanmasını ve böylece toplam pazarın büyümesini teşvik etmeyi hedeflediği kaydedildi.

İnternetHaber

hakket güzel olur

saolasın

Vallaha iyi ama
kokusu çıkar kesin yılbaşında zammı geçirir bunlar
onlar bize geçirirse
benimde tt kafam girsin

bu arada bu siteye ziyaret ve yorum azalmış bilginiz olsun

ii ii ama beni etkilemedi yaff bi önceki daha eidi.:D

eline saglık güzel haber bu

haydi hayırlısı bakalım eğer uygularlarsa tt ye kafam girmesin

Daha İyisi Olabilidi, Ama Olsun Bu Kadarıda Başlangıç İçin Fena Değil...

Ya arkadaşlar sizlere şaşıyorum doğrusu.Şuana kadar hiç kota problemi yaşayan oldumuda bunlar habire kota artırımına gidiyorlar.Neden fiyatları idirmiyorlar. Daha az ücretle 4 gb kota fazlasıyla ev kullanıcılarına yeterde artar bile. Sanmıyorum ki ev kullanıcılarının bu kotaları aşacagını.
Onun içindirki nekadar azpara ödersek bizim için daha iyi olur.

inş olurda bana 56.75 ytl geldi yha...

OhOh ilaç gibi geldi bu haber :D 6 gb kotam olucak Yihaaa :D
gecen ayki fatura 60 Ytl gelmisti :D

yapılarnlar iyi,daha iyilerini beklliyoruz

çokta sevindirecek bi haber değil bence fiyatı aşağı çekseler daha uygun olurdu :) ama bundada sorun cıkmıcak deil bişey vardır bu işin içinde..

oo sevındım gusel haber tesekkurler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri