ADSENCE Grup Kurulmuştur.

resat6230

New member
Reaction score
0
. . : : Adsense Grup : : . .

Arkadaşlar bildiğiniz üzere google adsense servisi reklamlara tıklama karşılığı para vermektedir, bizde bundan yararlanarak 5 aydır belirli miktarda $ olarak para kazanmaktayız.

Aranızda ben banlanırım, daha önce banlandım diyenler mutlaka olacaktır.
Fakat bir işin dikkatini asla ve asla kaybetmemek gerekir. Grup olarak bütün önlemleri aldık. Yapılması gereken işlemleri eksiksiz yaptık, 5 aydır'da grup olarak para kazanmaktayız.

Eğer sizde aylık belirli miktarda para kazanmak istiyorsanız gelin grubumuza katılın hep beraber kazanalım.

Grubumuza Katılmak istiyen arkadaşlar için Messenger adresimi veriyorum. Adsence ile ilgili hertürlü bilgiyi danışabilirsiniz.

MSN: [email protected]

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi vede alakadan dolayı çok teşekkür ederim... Hepimiz kazanıyoruz.:biggrin

.ne olcak şimdi grupta herkes diğerlerinin reklamlarına mı tıklayacak?

süperr bişi

Fos4 çok sağol senin Kurduğun Grup sayesinde bende yazanmaya başladım ilk önce korkmuştum ban'lanmak için ama Grub'a girince bütün önlemleri aldığınızı gördüm inş. Hep böyle devam ederiz çok sağol

FOS4 çok sağolasın, grub'a girdim, bende kazanmaya başladım, sisteminiz eksiksiz işlemekte.:clap

Parayı çekmeye gelince Nickin gibi Fos olucaksınız

Hocam lütfen yazdıklarımı oku ondan sonra yorum yap :goz:
5 aydır bu yöntemle para kazanmaktayız diyorum, şubat ayı 6. ayımızdır.
:melek

grub'a katilan kişilerinde kendilerine ait websitelerimi olması lazim ? tam anlayamadim herkesin nasil kazandigini : )

Tabiki ister kendilerine ait Web Sitesi ister Free Blog olması yeterli olacaktır, ama Adsense üyeliği olanlar kabul ediliyor, Web Siteniz veya Free Blog'unuz varsa adsense'ye başvurabilirsiniz.:goz:

kardeş ben de size katılmak istiyorum.bir de açıklayabilir misin tam olarak ne yapmamız gerekiyor. kişisel bilgilerimi google vermenin sakıncası var mı.daha önce adsense ye başvuruyordum fakat güvenemediğim için üye olmadım.web sitem var.yardımcı olur musun...

kardeş ben de size katılmak istiyorum.bir de açıklayabilir misin tam olarak ne yapmamız gerekiyor. kişisel bilgilerimi google vermenin sakıncası var mı.daha önce adsense ye başvuruyordum fakat güvenemediğim için üye olmadım.web sitem var.yardımcı olur musun...

Sakıncası yoktur, adnsense kimlik bilgilerinizi sizi tanıma amaçlı almaktadır.:goz:

Bence tamamen saçmalık 5. ay diyorsunuzda sonunuz hayırlı değil bence. Ayrıca yaptığınız haksız kazanç.

günde 10$ ila 15$ arası kazanmaktayım şuan, hatta bugün itibari ile ATM'den paramı aldım.

Fos4 çok sağol senin Kurduğun Grup sayesinde bende yazanmaya başladım ilk önce korkmuştum ban'lanmak için ama Grub'a girince bütün önlemleri aldığınızı gördüm inş. Hep böyle devam ederiz çok sağol

çok güzel anlaşmışsınız aranızda birbirinize teşekkür mesajları yazıyorsunuz dümen çevirmeyelim arkadaşlar herkes kendi görüşlerini yazsın

Zincirleme Olucak galıba senın tıkladıgından o 2 mıslı kazanıcak para almaya gelınce fos :) fakat kendı tıkladıgını kazanırsın gene cok gordum bole seyler..

Ben de bu tarz gruplar içinde bulundum. Arkadaş önlemler aldık demiş ne gibi önlemler aldığını bilmiyorum ama benim bulunduğum grupta 1 yılda 6 veya 7 kişi adsenseden banlandı. Bunların yarısı forex, rent a car başlıkları altında copy-paste ingilizce bloglar yapıp tıklatanlar veya msn üzerinden arkadaşlarına direk link gönderenlerdi.

Geri