Adriana Karembeu'dan Türk Kadın ve Erkeklerine Övgü.

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Nvo14ScZ.jpg

Dünyanın en uzun bacaklı mankeni olarak ün yapan Adriana Karembeu, 7. uluslararası kozmetik fuarının açılışına damgasını vurdu.

Dünyanın en uzun bacaklı mankeni olarak Guinness rekorlar kitabına giren ünlü model Adriana Karembeu, 7. uluslararası kozmetik, güzellik fuarı Beauty Eurasia powered by Cosmoprof'un açılışına katılarak Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sektör temsilcileriyle birlikte kurdele kesti.

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Slovak model sempatik tavırları ve güler yüzlülüğüyle bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Türk erkeklerini ve kadınlarını değerlendiren güzel yıldız, “Türk erkekleri güzel ve yakışıklı, sempatik kadınları ise seksi ve kendilerine bakıyorlar. Çok güzeller” diye konuştu.

Daha önce Türkiye'ye beş kez geldiğini söyleyen model, “Beş kez Türkiye'ye geldim. Hepsiyle iş amaçlı bulundum. Çok kısa süre kalabildim. Bir gün tatil yapmak istiyorum. Benim tercihim estetik ve doğallıktan yana” dedi.

TK1UC7c1.jpg

7Ee4TVBO.jpg

3aa0ad8d1333940ca9656c898f5afdfd.jpg

Harbiden bacakları uzunmuş :) Birde bunun futbolcu bi kocası vardı adı neydi ya?

Geri