Adobe Flash CS3 Professional 9.0 Full

Yanlisim varsa duzeltin lutfen:
5 adet rar dosyasi indirdim, evvela Part-1 rar dosyasini desktopa extract yapmaya calistim olmadi.
Part-1 icerisindeki dosyaya(bir tek bu partda ve bir adet dosya var zaten) cift tiklayim belki exe calisir dedim ama yine extract basladi sonlara dogru hata verdi.

Simdi ne yapayim bir cozum yolu lutfen.

Aynı hata bendede oldu kardeş partları cıkarırken eğer arkadaşımız part 1 exe olarak almışsa tekrar indirmeyi deniyecem 1. partı bakalım düzelecekmi
eline sağlık

yok kardeş part3 te sorun veriyor crc hatası dosya bozuk part 3 tekrar indirecem

Part 1 tekrar çekk rar pas bilgiis olmayanlar çekmesin bi daha ...

emeğine sağlık umarım ingilizce dil de mevcuttur

teşekkürler emeğine sağlık

teşekürler kardeş umarım calışır
güncelleme yapabiliyormuyuz peki :)

bana bir anlatın lütfen
şifre koyunca ne oluyor program daha mı verimli calışıyor
ben bu konuda biraz cahil kaldım anlatırmısınız lütfen

teşekkür ederim güzel paylaşım bendeki silinmişti formattan sonra iyi oldu

Part 1 tekrar çekk rar pas bilgiis olmayanlar çekmesin bi daha ...

Çok güzel bir paylaşım arkadaşım öncelikle teşekkür ederim. Emeğine sağlık.
Fakat anlamalısın herkes pc kullanmayı senin kadar ustaca beceremez. Zamanla herseyi onlarda öğrenecek. O yüzden lütfen biraz daha sakin bir şekilde cevap verebilir ve yardımcı olursan bence daha güzel olur. Eğer haddimi aştıysam özür dilerim.

yaw link sorunlu indirmiyor arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim:)

Çok güzel bir paylaşım arkadaşım öncelikle teşekkür ederim. Emeğine sağlık.
Fakat anlamalısın herkes pc kullanmayı senin kadar ustaca beceremez. Zamanla herseyi onlarda öğrenecek. O yüzden lütfen biraz daha sakin bir şekilde cevap verebilir ve yardımcı olursan bence daha güzel olur. Eğer haddimi aştıysam özür dilerim.

Eyvallah sagol..yerinde ve güzel yorum..

uzun bir aradan sonra tekrar seni yeni paylaşımlarda burada görmek çok mutlu etti egelee
seni tanıyan bilen bilir
güzel paylaşımların için çok teşekkür ederiz ellerine sağlık...

bende portable var kurulumsuz isterseniz upload ederim arkadaşlar

Egeleee arkadasim paylasimlarini indirdigm yok simdiye kadar,ama konusmalarin kendini sawunman hosuma gitti :D ilk kez bu Adobe flash'i indircem oda senin paylasimin.Indirip kurdugum zmn tekrar bi yorum yazarim insallah Selametle...

Geri